2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sağol canım benim dediğin gibi inşaAllah sonuna kadar hep böyle yüzümüzü güldürür miniklerimiz aslında yarın 16da çıkacak benim sonuçlarda o saatte sonucu aldıktan sonra koştur koştur doktora sonuç yetiştirmek zor olacak en garantisi çarşamba gitmek dedim. ben dün gece çok fenaydımda bugün maşaAllahım var iyiyim çok şükür :) ya bi bakıyorum bişey yok bi bakıyorum bi anda gelmiş geri.. aynen anlattığın gibi tam bi bebek görüntüsüydü gözleri bile pörtlek pörtlek görünüyodu kalbi pır pır atıyodu çok güzeldi yaa...

aaaa ne güzel erkenden öğrenmişsin :)) hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah

İyi yapmissin canim icin rahatlamistir en azindan...Allah a sukur bebis iyimis bak sen de dinlenmene bak artik o kadae fazla da yorma kendini tatlim
Dinleniyorum canım şimdi şimdi ağrı yok eğilince oluyor acı gibi geçer inşallah
çok şükür canım .. bi sorun olmasında ağrıları çekeriz :)

Çekeriztabi canım sıkıntı yok bebişler. İyi olsunda

Gözünaydın canım maşallahhh subanallahh

BizdenHerkese merhaba
Kontrolumuz vardi bugun ve cok sukur hersey yolunda. Ikili testi yaptirmadim. Olumsuz birsey cikarsa zehir etmek istemedim kalan haftalari. Ne de olsa net bir sonuc degil verdikleri. Cinsiyeti de doguma kadar ogrenmeme karari aldim. Ins allah nasip ederde o gun surpriz olur bize. Simdilik bu kadar opuldunuz. Xx

sebamed e bakarsan sonucunu bekliyorum canım üyelik istiyo site sanırım uğraşmıym:)

Canım çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın. Bundan sonra gönlüne göre olsun canım herşey. Peki doktorun kimdi canım? Tınaztepe hastanesi nasıl peki br şey duydun mu? Doğum için inş o günleri görürüz daha tam karar vermedim. Ama bir kez gittim medicale çok ilgilendi doktor en önemlisi güleryüzlüydü.ama devamı nasıl olcak bilmiyorum. Kent i ben de düşünmüştüm ama tek bayan doktor var o da nasıl bilemedim.

Böyle güzel doğum hikayeleri insanı cesaretlendiriyor. İnş hepimiz için her şey sağlıklı ve güzel olur

Aynen canim bizde onlar bilmiyordu ama 8 ay bekkledik kimse karissin istemiyorum ama istedikleri olmayacak

Anlamiyorum canim yq sanki kiz evlat degil ya Rabbim bizlere saglikla hayirla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah hepsi bos konusuyor ama stres oluyor insan

Canım sigortam doğum için sadece 4,500 tl veriyor.Gerisi cepten gidecek maalesef...

Teşekkür ederim eksik olma canim.napicam bilmiyorum.çok erken alıyorum ya bide sabah 9 da içiçem bu sefer nasıl olucak inşallah biri gelir. baktım olmuyo doktorumu ariyim benimki pembeli bonibona benziyor.mide bulantisi yapmaz demişti. ama (( Allah razi olsun canim ♥♥♥♥

kızlaaar nasılsınz?? güzel haberler vardr inşallah, bikaç gündr girememiştm..yavaş yavaş geçmişi okuyorm bakalm neler olmş =)

Yalan o ya bende sürekli tatlı yedim hatta rüyamda bile nutellaa sayıkladım ama kızım oluyor :)

ben de kent ya da çınarlı diye düşünüyorum ama çınarlı ne kdr acaba hç blmiyorum. Kent 5000 civarı demek ha, yuh ya

canım benim kide 13+0 da %55 erkek dedi sadece bende kv ye inat hayırlı sağlıklı kız istiyom erkek manyakları bide ismini kaynımın ismini koyacakmış deli ya kendine neyse

ben de tırsmıo değilim, eşimin ailesi de azck eski tip sağolsunlar, bz şimdiden bi iki isim belirleyp söyleyiverdk bize isim bulmaya fln çalşmsnlar die ama dur bakalm belli de olmaz ne yapacakları, son dakika golü atıp duygu sömürüsü yapablrler..almşlar heveslerini 2 tane evlatları var isimlerini kendileri koymş, şmdi bu nasıl bi heves anlamadm ki..bırak annesi babası heves etsn isim arasın kendi gönlündekini koysun..noluo insanlara anlamıyorum

Ya canım bi kaç yerde okudum bunların ojelerden alıp veremedığı nedir? Gerçekten bilmiyorum onun için soruyorum. Ojeli doğum kürtaj yapılmazmı ki?

Sent from my iPad using Tapatalk

kızlar biraz önce aile hekimim aradı ayın 28iyle mayısın ilk haftası arası gel tetanoz aşını vurucaz dedi.arayan oldumu sizi??

Allah allah beni kimse aramadı daha? gerçi ben daha haber de veremedim ama hani kan sonuçlarından sistemden haberdar olacaklardı?? =))

yaaaa canim harika bir öneri inşallah iyi gelir.ilk kusma ddönemlerime donmustum çok fena bir durum yaaaa Sağol canim eksik olma :)))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…