Gamzeli gamzeli geliyor seninki desene :))
arkadaşlar merhaba ,
ben aslında 2013 ekim annesi olacaktım. Ama bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu. Sonra ben o forumu herkes doğurana kadar takip edip hiç bir şey yazmadım.
Şimdi bu ay tam rahim filmi çekilmek için reglimi beklerken geçen yıl öğrendiğim günde(31 ocak)hamileliğimi öğrendim. sevinemiyorum sanki daha çok korkuyorum. Yarın ilk randevuma gidiyorum. Doktordan progestan ve coraspin yazmasını isteyeceğim.
aaaa biliyo musun benim de gecen gun canim ayva cekti tuzlu ayva dedice agzim sulandi hemen aldim yedim bilmem psikolojik oldugunu sanmiyorum ya o yonde hic dusunmedim ki cok komikti
eskiyi unutup yeniye bakın , hayırlı olsun :)
ayyy gercekten miiii ama beni coooook duygulandirdinnn simdi ne guzel insallah oyle olur insallaah hepimizin evladi hayirli evlat olurhamileliğinde ayva isteyen in hayırlı evladı olurmuş
insan ister istemez karşılaştırıyor. Bu çok sevdiğin sevgilinden ayrılıp yeni bir sevgili edinmek gibi bir şey:) Ama mesela betahcg daha yüksek çıktı.geçen yılın aynı gün olmasına rağmen :)7.haftadan sonra karşılaştıracak hiç bir şeyim kalmayacak inş.Çünkü 7. haftadan sonra benim için de her şey çok yeni olacak .
ayyy gercekten miiii ama beni coooook duygulandirdinnn simdi ne guzel insallah oyle olur insallaah hepimizin evladi hayirli evlat olur
evt canım Peygamber Efendimiz böyle demiş ayva , kavun , çilek bunları önermiş geçen gün bir yerde okudum
Aynı şeyi 2013 de bende yaşadım canım.7 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Tekrar hamileyim ve aynı korkuları bende yaşıyordum ama geçti çok şükür. 5+6 yım bugün. Kahverengi Lekelenmem olmadığı sürece mutluyum. İnşallah birşey olmaz bebeklerimize....
gamzeli bebisim mi kulaga cok hos geliyoo :))) ya biliyo musun seninle yazdiklarimiz ne kadar ayni oyle valla bazen karistiriyorumbiraz benziyoruz galiba :)))
insallah hayirli haberlerle donuceksin canim kalbini ici i ferah tut cok fazla odaklanma biraz kafani dagit yoksa cok stres olur insan merak etme hersey yolunda insallahkızlarr yarın keseyi görmek için gidicem..içim daralıyo blmiyorumm bi stresli oluyorum inşallah hersey yolundadırr.
Benimde canım kavun istedi gün ama nerede bulunur ki bu mevsimde.
evt canım Peygamber Efendimiz böyle demiş ayva , kavun , çilek bunları önermiş geçen gün bir yerde okudum
Aynı şeyi 2013 de bende yaşadım canım.7 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Tekrar hamileyim ve aynı korkuları bende yaşıyordum ama geçti çok şükür. 5+6 yım bugün. Kahverengi Lekelenmem olmadığı sürece mutluyum. İnşallah birşey olmaz bebeklerimize....
bu durum beni sasirtiyo olsada hosumada gidiyo ne guzel ayni dilden konusmak :))) canim yaa kavun mu hemn bulman lazim buyuk marketlere bak istersen migros carrefour vs vs insallah bul ama annem en cok bu konuda uyardi beni canin ne istiyosa muhakkak bulup ye diyeBiraz değil baya benziyoruz birbirimize :) bende yazılanları okuyorumm aa diyorum ne zaman yazmısım ki ben bunu derken isme bi bakıyorum sensin, sonra diyorum bak yaa benden once yazmış yine bazen ben yazıyırum arkaya bir bakıyorum yine aynı düşünceleri yazmış oluyoruz. Diğer arkadaslarımızda aynı ama seninle cok daha fazla benzer ama güzel ya benim hoşuma gidiyor artık :)
ayy valla Allah razi olsun ne guzel okumussun bide bize aktariyosum cook tesekkur ederim sevindim cook neden bilmiyorum ama sonucta Peugamber efendimizz Hz. Muhammet (sav) dediklerini yapmak sunnettir bende bilmeden yapmis oldum sayende de ogrenmis oldum canimm benim tekrar cokk sagol
ah canım benim yaaa ... inş senin evladında hayırlı olur ne güzel bak hepinizin canı Peygamber Efendimizin önerdiği meyveleri istiyor çok iyi maşallah... belki büyük marketlerde bulabilirsin rastgele...
bu durum beni sasirtiyo olsada hosumada gidiyo ne guzel ayni dilden konusmak :))) canim yaa kavun mu hemn bulman lazim buyuk marketlere bak istersen migros carrefour vs vs insallah bul ama annem en cok bu konuda uyardi beni canin ne istiyosa muhakkak bulup ye diye
Evet bulabilirim karşıda aşerenler için bir market var. Ama bulacağım kavun yazın ki gibi olmaz ki :) yazın bile güzel kavun bulmak bana gore maharetten kışın hiç güzel olmaz. Âmin canım bebişlerimiz hayırlı ve saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Bu zamane cocuklarına benzemesinler. Annesine babasına saygı göstersinler herzaman huyu suyu güzel olsun hepsinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?