2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

eskiyi unutup yeniye bakın , hayırlı olsun :)

Aynı şeyi 2013 de bende yaşadım canım.7 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin. Tekrar hamileyim ve aynı korkuları bende yaşıyordum ama geçti çok şükür. 5+6 yım bugün. Kahverengi Lekelenmem olmadığı sürece mutluyum. İnşallah birşey olmaz bebeklerimize....

kızlarr yarın keseyi görmek için gidicem..içim daralıyo blmiyorumm bi stresli oluyorum inşallah hersey yolundadırr.

aynen kahverengi lekelenmem olmaz. inş. sen hiç doktora gittin mi ? keseyi gördün mü? doktor ilk bebek düşük olunca progestan veriyormuş sana verdi mi ?

gamzeli bebisim mi kulaga cok hos geliyoo :))) ya biliyo musun seninle yazdiklarimiz ne kadar ayni oyle valla bazen karistiriyorum biraz benziyoruz galiba :)))

Biraz değil baya benziyoruz birbirimize :) bende yazılanları okuyorumm aa diyorum ne zaman yazmısım ki ben bunu derken isme bi bakıyorum sensin, sonra diyorum bak yaa benden once yazmış yine bazen ben yazıyırum arkaya bir bakıyorum yine aynı düşünceleri yazmış oluyoruz. Diğer arkadaslarımızda aynı ama seninle cok daha fazla benzer ama güzel ya benim hoşuma gidiyor artık :)

kızlarr yarın keseyi görmek için gidicem..içim daralıyo blmiyorumm bi stresli oluyorum inşallah hersey yolundadırr.
insallah hayirli haberlerle donuceksin canim kalbini ici i ferah tut cok fazla odaklanma biraz kafani dagit yoksa cok stres olur insan merak etme hersey yolunda insallah

Benimde canım kavun istedi gün ama nerede bulunur ki bu mevsimde.

ah canım benim yaaa ... inş senin evladında hayırlı olur ne güzel bak hepinizin canı Peygamber Efendimizin önerdiği meyveleri istiyor çok iyi maşallah... belki büyük marketlerde bulabilirsin rastgele...

evt canım Peygamber Efendimiz böyle demiş ayva , kavun , çilek bunları önermiş geçen gün bir yerde okudum

ayy valla Allah razi olsun ne guzel okumussun bide bize aktariyosum cook tesekkur ederim sevindim cook neden bilmiyorum ama sonucta Peugamber efendimizz Hz. Muhammet (sav) dediklerini yapmak sunnettir bende bilmeden yapmis oldum sayende de ogrenmis oldum canimm benim tekrar cokk sagol

Söylicem söylicem diyorum hep unutuyorum. Dün sen ne güzel birsey yazdın oyle. Annen demiş ya sana, eskiden köyde insanlar bebeklerini düşürmek için neler neler yapıyorlardı da düşmüyordu dedin gercekten doğru. Benimde bir arkadaşımın annesi arkadasıma hamişeyken istemiyormuş. Çünkü ilk çocuğunu doğurmuş arkasından 2 ay sonra hamile kalmış bakamam edemem derken düşürme yolları aramaya başlamış. Kayınvalidesi demiş ki çık masanın üstüne yüzü koyun yere atla. Oda atlamış ve düşmemiş yani. Biz bence fazla abartıyoruz cok takıyoruz. Sakınırlar göze çöp batarmış bence daha sakin olmalıyız. Annene benim için teşekkür edermisin, bana gercekten cok iyi geldi bu cümleleri.

bu durum beni sasirtiyo olsada hosumada gidiyo ne guzel ayni dilden konusmak :))) canim yaa kavun mu hemn bulman lazim buyuk marketlere bak istersen migros carrefour vs vs insallah bul ama annem en cok bu konuda uyardi beni canin ne istiyosa muhakkak bulup ye diye

seviyorum seni ben arkadaşım , sen dün bana çok yardımcı oldun seni dinledim hemen işyerinden izin alıp doktora gittim , senden de Rabbim razı olsun ...

ah canım benim yaaa ... inş senin evladında hayırlı olur ne güzel bak hepinizin canı Peygamber Efendimizin önerdiği meyveleri istiyor çok iyi maşallah... belki büyük marketlerde bulabilirsin rastgele...

Evet bulabilirim karşıda aşerenler için bir market var. Ama bulacağım kavun yazın ki gibi olmaz ki :) yazın bile güzel kavun bulmak bana gore maharetken kışın hiç güzel olmaz. Âmin canım bebişlerimiz hayırlı ve saygılı evlatlar olsunlar inşallah. Bu zamane cocuklarına benzemesinler. Annesine babasına saygı göstersinler herzaman huyu suyu güzel olsun hepsinin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet kesinlikle canımız ne istiyırsa yemeliyiz. Ama tatlı tatlı kavun olsun boyle mis gibi kavun koksun. Şeker gibi olsun hatta. Ayy olsa da yesek keske yazın olsa simdi :) ama sanırım iyi kotu bir şekilde almam lazım yoksa bu istek bitmeyecek

Amin arkadaşım Rabbim hepizin çocuklarını sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş. kavunuda alabilirsen al bence , nefsini bebiş istiyor onu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…