2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
onu ben hiç fark edemedim cnm zaten sonucu aldığımız gibi doktorun yanına gitti , o da söyledi çok emin değildi ama söyledi yinede

Kizlar bn dun aldim ikili test sonucumu 27.9 cikti beta hcg.ozeldeki doktorum 13 haftada erkek olabilir burda bir fazlalik goruyorum dedi :) tam 16. Haftada netlestiririz dedi.tez dogru olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm erkek mi acaba? ama şimid kordonla falanda karısabilir bizde bi videoda kordonla karıstırıp kokrmustuk sonra detaylı olarak inceleyip video üzerinden fotograf cekince anladık ki kordonu gobeğüinin aldından donmüş yandan cıkmıştı kızdı yani. ee bizim bebişi de biliyorsun ben 12+1 de yalvarmalarım üzerine kız gibi duruyor henüz birsey gozukmuyor demişti doktor :) sağlık olsun canım ya artık 2-3 hafta sonra umarım oğrenirsin

hehehe bizde oyleydi. herkes bende dahil erkek hissedşiyorduk. bi eşim ve annem yok kız olacak bebişin dedi. hatta tüm kahve fallarında o saçma sapan tuz makas olaylarında bile erkek cıktı. üstüne üstlük göbeğimde sivri. ama eşim ve annem kazandı :) sanırım eşler daha mı iyi hissediyor ne bilemedim :)

aynen bende bişeyler gördüm deyince eşim kordon o kordon diyo güldürüyor beni :)) hayırlısı bakalım dediğin gibi sağlıklı olsunda öğreniriz inşaAllah

hmmm hayırlısı canım Rabbim gönlünüze göre versin canım benimkide bi tahminde bulunsaydı az rahatlardık belki. bizde 16. haftayı bekliyoruz mayısın başında gidicez o zaman öğreniriz inşaAllah

herkes annenin hissiyatı doğru çıkar derler ama sizde tersi olmuş :))) ben bişey hissedemiyorum milletin tahmin yürütmeleri yüzünden :) ama ilk öğrendiğimde keseyi ilk gördüğüm anda içime erkek doğmuştu öyle hissetmiştim bakalım kim haklı çıkacak :)

bende senin gibiyim canim baskalarindan hissedemiyorum, herseyin hayirlisi insallah

Hoşbulduk tatlım,maşaallah topik okadar hızlı ki size yetişmem mümkün değil.
Elimden geldiğince yardımcı olurum size.
Emin olun kucağınıza alana kadar her evrede kaybetme korkusu yaşayacaksınız ta ki o miss kokusunu içinize çekene kadar.
Ben doğuma kadar hep yaşadım bu korkuyu 2 düşük yaşamış biri olarak hayaldi oğlumu kucağıma almak.
Ve bu bebeğimde hiç düşük riskim olmadığı halde o korkuyu hep yaşadım.
Şimdi ise sizin iğne yaptığınızı okuyunca "aaaaa bende yapıyordum demi yaaaaa" dedim içimden. Yani unutuyorsunuz o acıları.
Benim doğumumda binde bir olan bir aksilik yaşanmasına okadar acı çekmeme rağmen şimdi sizleri görünce, keşke bebeğim iki yaşını doldursa hemen ikinciye gebiş kalsam diye düşünüyorum.
Baba olmakta bir okadar lezzetli...
Eşimde ister ikinciyi
Çok özel ve güzel zamanlar bu zamanlarınız...
Benim komşumda gebe bugün bana geldi,bebek hareket ettiğinde biri dokununca hareket etmiyor dedi. Ben dokundum konuştum nasıl tekmeler attı Allah'ın mucizesi işte... Çok mutlu oluyorum bebeklerle ilgilenmekten konusunu konuşmaktan...
Inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz...
Sonra bizim bol bebiş topiği gibi topiğiniz sinek avlar
Bebişlerleilgilenmekten buraya vakit ayırmazsınız. Oyyyyyyyy ne çok yazmışım yaaaaa

Son düzenleme:
Kahraman kolday:))

bu kadar olur:)çok iyi bir doktormuş canım. Arkadaşımın eşi onunla kentte doğum yaptı .çok memnunlardı hatta ben de ona gidecektim işyerindeki psikolojik baskıdan kentte Tunç beye gidiyorum. aradaki fark çok az bir de Kahraman bey arkadaşıma kenti önermiş ,onlarda oarada yaptılar doğumu ,sen nerede oturuyorsun canım ?

Karsiyakada oturuyorm ben canim kebt bize daha yakin gal i ba gitmislgm de var oraya ama çınarli dogum hastanesi oldugu icin cogu kisi orayi da tavsiye etti bakalm nereye karar vercez hayirlisi. .

büyümüşsünüz annesi ya cinsiyet tahmini yapılır artık dr un bişey dedimi artık o halsizlik uyku halleri mide bulantıları bitiyor hamiişliğin keyfine tadına varmaya başlıcaz ki havada artık sıcaklaştı güneş içimizi ısıtmaya başlayacak bu yaz gezelim tozalım bebek doğunca eve tıkılıp kalacaz malesef zaten kışa denk geliyor büyüme dönemleri bu sene karnımızda seneye yaz kucağımızda gezmelere gidicez bu hafta gidicz dr a muhakkak yazarım inş güzel sonuçlarla geliriz :13::13:

merhaba hatunlar hava çok güzel kızımın okuldan çıkış saati geldi hem onu alıcam hem dışarda gezcez biraz zaten eve girmiyo ağlaya ağlaya giriyo 5 yaş sendromu varmı acaba bu ara canıma okuyo kardeş doğmadı çok seviyorum kardeşimi diyo karnımı öpüyo ama içten içe kıskançlık başladımı diye düşünüyorum kardeşi doğunca yandım ben işim zor görünüyo sizin hamileliğiniz nasıl gidiyo mide bulantıları azalmaya başladı büyüyoruz artık

benimde oğlum 6 yaşında anasınıfına gidiyor çok istiyor kardeşini karnımı seviyo devamlı kıskançlık azda olsa olucaktır ilk zamanlar ama inşlh hayırlısıyla atlatıcaklar :18:

Benim kızım olmasa da bak bu son cümlelerini duyan tüümmm kız anneleri kızını sana verir eminim :)Böyle kayınvalide bulunmaz valla, gelininin annesini özlememesi için elinden gelen herşeyi yapıyor. :)

Benim alt tarafım hep batıyor. Rahatsızlık hissi veriyor bana minik oğluşum..

senin inş kızın olur takibimdesin :) Bence de en güzel özelliklerden bir tanesi İzmir li olamaları .. şaka bir yana Rabbim gönlünden geçen ne ise onu nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Takip altındayım :) Gönlümden geçen özellikle birşey yok canım.Yani düşünüyorum düşünüyorum,bulamıyorum. O edenle ne gelirse bende sevinç aynı olacak,yeterki sağlıkla gelsin.

sadece alışveriş listemin rengi netleşecek,hepsi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…