onu ben hiç fark edemedim cnm zaten sonucu aldığımız gibi doktorun yanına gitti , o da söyledi çok emin değildi ama söyledi yinede
bende öğrenemedim ama beta hcg 15 çıkmış sabah gördüm eğer tez doğru çıkarsa erkek gibi görünüyor eşime söyledim adam karalar bağladıı
Cİnsiyetini öğrenen anneler 2li beta hcg nizz kaç çıkmıştı bi bakın doğruluğunu test edelim bu tezin
ya doktor söylemedi hiç çok ısrar ettim ama şuan daha net değildir söylediğim ancak tahmin olur onda da yanılırız falan söylememek en iyisi dedi. ben olsun en azından tahmin edin ben kesin olarak algılamam merak etmeyin dedim :) ama hiç yanaşmadı 2-3 hafta sonra söyleriz dedi. ama ben bacak arasını baya kalabalık gördüm bilmiyorum gördüğüm neydi ama boş değildivideo çekmeye çalıştı eşim ama kısa çekmiş
aynen canım ya dün artık abartma bu kız isteğini doktor erkek dese sana söylemeye korkucam dedim :) o zaman yok canım oğlum olursada severim ama kız olur kız diyo yine :))) bende o tepkisini merak ediyorum hayırlısıyla bi öğrenirsek inşaAllah cinsiyetini
hımm erkek mi acaba? ama şimid kordonla falanda karısabilir bizde bi videoda kordonla karıstırıp kokrmustuk sonra detaylı olarak inceleyip video üzerinden fotograf cekince anladık ki kordonu gobeğüinin aldından donmüş yandan cıkmıştı kızdı yani. ee bizim bebişi de biliyorsun ben 12+1 de yalvarmalarım üzerine kız gibi duruyor henüz birsey gozukmuyor demişti doktor :) sağlık olsun canım ya artık 2-3 hafta sonra umarım oğrenirsin
Kizlar bn dun aldim ikili test sonucumu 27.9 cikti beta hcg.ozeldeki doktorum 13 haftada erkek olabilir burda bir fazlalik goruyorum dedi :) tam 16. Haftada netlestiririz dedi.tez dogru olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehehe bizde oyleydi. herkes bende dahil erkek hissedşiyorduk. bi eşim ve annem yok kız olacak bebişin dedi. hatta tüm kahve fallarında o saçma sapan tuz makas olaylarında bile erkek cıktı. üstüne üstlük göbeğimde sivri. ama eşim ve annem kazandı :) sanırım eşler daha mı iyi hissediyor ne bilemedim :)
ayy ne iyi bir kayınvalde olacaksın sen :) nasıl hemen gelinini düşünüyorsun
belli oluyormuşta net olmadığı doktorlar yanılmak istemiyor söylemiyolar. benimde annem erkek hissettiğini söylüyor çevreden kimisi kız kimisi erkek diyor bende bu karmaşada hiç kendi hissiyatımı dinleyemiyorum hissedemiyorum bişey. Rabbim gönlünüze göre versin canım inşaAllah yarın öğrenirsin
Canım aramıza hoş geldin ve iyiki de geldin :) Pıhtılı ve doğum yapmış birini görmek Pazartesi sabahı yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu ve de hemen gözlerim doldu :) Çok şükür sen sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine,inşallah bizler de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Burada çok fazla pıhtılı var, etrafımda kimseden duymamıştım bu rahatsızlığı ama buraya bir geldim, hem çok şaşırdım,hem arkadaşlarım için üzüldüm hem de yalnız değilim beni anlayacak birileri olacak diye biraz sevindim :)
Artık aramızda tecrübeli bir pıhtılı var :) Tekrar aramıza hşgeldin canım.
First, Bseylül, Azure ve diğer pıhtılı arkadaşlarım geçen haftaki kötü örneği duyunca üzülmüştük ama şimdi bakın iyi bir örnek var aramıza
Kahraman kolday:))
bu kadar olur:)çok iyi bir doktormuş canım. Arkadaşımın eşi onunla kentte doğum yaptı .çok memnunlardı hatta ben de ona gidecektim işyerindeki psikolojik baskıdan kentte Tunç beye gidiyorum. aradaki fark çok az bir de Kahraman bey arkadaşıma kenti önermiş ,onlarda oarada yaptılar doğumu ,sen nerede oturuyorsun canım ?
büyümüşsünüz annesi ya cinsiyet tahmini yapılır artık dr un bişey dedimi artık o halsizlik uyku halleri mide bulantıları bitiyor hamiişliğin keyfine tadına varmaya başlıcaz ki havada artık sıcaklaştı güneş içimizi ısıtmaya başlayacak bu yaz gezelim tozalım bebek doğunca eve tıkılıp kalacaz malesef zaten kışa denk geliyor büyüme dönemleri bu sene karnımızda seneye yaz kucağımızda gezmelere gidicez bu hafta gidicz dr a muhakkak yazarım inş güzel sonuçlarla geliriz :13::13:merhaba cnm yok cnm ne mahsuru ne istiyorsan sor burda ne için toplandık birbirimize destek olalım diye canım ben osm gidiyorum dr elviye fazilova ama sormasan söylemiyor biraz ilgili güler yüzlü bu yüzden akçakalede anadolu şifa tıp merkezine gittim bir defa bayan dr çok ilgiliydi pazartesi tekrar gideceğim bu seferde iyi ve ilgili davranırsa ondan devam edeceğim çünkü merkeze gitmek zor ve baya yorucu oluyorr pazartesi cinsiyet kesinleşecek çok heycanlıyımmmm sen hangi dr gidiyorsun bide merkezde misinn
merhaba canım çok merak ettim acaba giriyor ben mi göremiyorum hasta ondanmı giremiyor diye merak ettim çok geçmiş olsun cnm bende geçen ay bogazlarım şiti iltahaplandı dr serum verdi c vitamini aldım halsizliğimde gitti kendinede minik bebişinede dikkat et cnm benim bebiş 15+3 haftalık olduk 16 haftamıza girdik artık hisediyorum bebeğimi çok güzel bir duygu işallah ikili testinde iyi çıkar cnm bize haber vermeyi unutma cnnmm tekrar geçmiş olsunn
bilmemki cnm benimde iilk gebelik ama annemler hisedilir diyorlar ama kişiden kişiye değişiyorr işalllah kucağimizada alırızda canlı canlı görürüzz hareketlerinii
önemli deyil canım benimm cuma günü büyük gün desene bende pazartesi gidiyorum bibirimize haber verelim ben çok meraklıyım merak ederimm mutlaka yaz buraya olurmu
Azure nasılsın canım Günaydın demek istedim sana:):)
merhaba hatunlar hava çok güzel kızımın okuldan çıkış saati geldi hem onu alıcam hem dışarda gezcez biraz zaten eve girmiyo ağlaya ağlaya giriyo 5 yaş sendromu varmı acaba bu ara canıma okuyo kardeş doğmadı çok seviyorum kardeşimi diyo karnımı öpüyo ama içten içe kıskançlık başladımı diye düşünüyorum kardeşi doğunca yandım ben işim zor görünüyo sizin hamileliğiniz nasıl gidiyo mide bulantıları azalmaya başladı büyüyoruz artık
Günaydın Canım ,evet artık keyfimiz yerinden Allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.Kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)
evet kız anneleri bakımlı olmayı motto haline getirelim ki evlatlarınız da öyle olsun:)
erkekse oğlum için büyük hayal kırıklığı olacak , oda içimde çok heyecanlı çünkü eminim ooh ya ne iyi annem var kız peşinde koşmak zorunda değilim , o benim için tüm kız annelerinin nazını şimdide çekiyor diyor.
Evet cool güzel yorum .İzmir gerçekten çok güzel .çocuklar evlenince siz de buralara yerleşin gelinim anne ateşiyle yanıp tutuşmasın . Ben kıyamam güzel gelinime.
Benden kiz almak oyle kolay diil tatlimm Arnavut inadm bi tutarsaa omru billah vermem:))
Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))
Senin içine ne doğuyor ?
senin inş kızın olur takibimdesin :) Bence de en güzel özelliklerden bir tanesi İzmir li olamaları .. şaka bir yana Rabbim gönlünden geçen ne ise onu nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?