2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet canım ya el ayak kesinlikle oyle ama en onemlisi arkadas oluyorsun kızınla. erkekler birazcık uzak kalıyor bir kız gibi olamıyorlar en azından arkadas olamıyorsun. bende aynen senin gibiyim. tamm erkek evlatta candır sonucta sen tasıyorsun onu ama eminim cok zordur iki erkekle baş etmek. oncelikle sana sonra da eşine sabır versin Rabbim. keske bir kız bişr erkek olsaydı :)) ama sana tavsiyem kız olsun diye yapmayın olmaz falan sonra mazallah iki erkek daha olur annaaam bitmez valla dert tasa :)) düğün masraflarından batarsınız zaten :))

evladın hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil :)

aynen bende o renkleri beğeniyorum. Akşam bebişime ilk defa hediye almaya gitmek istiyorum bugün

Canım benim randevum 3 Mayıs'ta, biraz bekleyeceğiz maalesef öğrenmek için...

herkesin netlessinde bebişleri .İsim önerelim birbirimize :)))

Benim sevdigim erkek ve kiz isimlerinin cogu kuzenlerimizde yada onlarin cocuklarinda var o yuzden cok fazla alternatifim de yok cunku yeni cok duyulmamis isimlere de cok aliskin diilim maalesef

Kiz olark en cok eylul ve derin i seviyorum erkekte de emir ,aras,ayaz ve berat i seviyorum ama tabi bunlari secmemde cok da bi alternatifim kalmamasi da bi neden yani:) simdi sana yazarken dikkatimi cekti de ben erkek isimlerinde genelde 4 harfli olab isimleri tercih ediyomusum ya:)

ne güzel herkes cinsiyetini ögreniyor, bende yarin gidecem insallah....

ama bilmiyorum endiseleniyorum cok acaba bebisim iyimi diye...üff yaa 4 haftada bir randevu veriyorlar burda

canım sarı lekelerin oldugu eşyaların rengi beyaz mı? benim annemin eskiden dantel ve oya yaptıgı seyler vardı ceyizzimde. kurutemizlemeye goturmultum bunları ben cıkartamam caöasır suyuna batırıp cıkart demişti gercekten oyle yaptım ve sarı lekeler cıktı. ama batırıp cıkart tutma sonra daha kotu olur

evladın hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil :)

aynen bende o renkleri beğeniyorum. Akşam bebişime ilk defa hediye almaya gitmek istiyorum bugün

Bende insallah persembe gunu hersey yolunda olursa ve cinsiyet ogrenebilirsem hem kendime hem bebise biseyler almak istiyorum canim bakalim

bende isim bulamıyorum ya.dün eşim 1 saat kız isimlerine baktı netten ama bulamamıs.:)) ben ceylin ismini seviyorum.hem az hemde anlamı güzel :))
erkektede aras

12.hafta da kiza benziyor dedi doktor 16.haftada kesin belli olur dedi daha bekliorz :)))

evet canım beyaz penye zıbınlarda var lekeler ariel yada koslanın leke çıkarıcısını kullanmak istiyorum çamaşır suyuna cesaret edemem ben oğlumun hala hiçbir iç çamaşırına çamaşır suyu değdirmedim leke çıkarıcılarda masum değil ama bilmiyorum sanki diğerinin kimyasalı daha fazla

biz cıkartamadık canım o annemin el emeği dantellerinden. mecbur camasır suyuna batırmak zorunda kaldık sonra da mis gibi oldular canım. tabi konu bebek kıyafetleri biraz daha dikkatli olmak lazım ama ne biliyim birkere batırıp cıkartınca bir sorun olmaz diye düşğündüm

Hamiş Arkadaşlarım dünden bugüne şiddetli bir baş ağrım söz konusu, benim gibi baş ağrısı yaşayıp ilaçsız tedavi edenlerin tavsiyelerini bekliyorum.. Nasıl kurtulurum bu ağrılardan LÜTFEN YARDIM edinnn :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…