2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu hissetmek daha erken galiba bizim için 3-4 haftamız daha var galiba

Günaydın kızlar :)
Ben 15. Haftamda net tekmelerini hissetmiştim oğlumun. Okadargüzel tekmeler attıkı üst üste üç kez,hiç unutamam o anı heyecandan kalbim fırlayacaktı... Hemen kalkıp tarihi yazmıştım ilk tekmeleri diye. Sonra maşaallah hiç durmadı bir başladı sıpacık
Okadar güzel birduygu ki Allahım sağlıkla sizlerden tattırsın. Karnınızda düzeni nasılsa dünyaya geldikten sonradamylr devam ediyor.benimkihala kıpır kıpır
Doktorum ilk gebelikte 18-20 haftalar arası hissedersin demişti.

balık varmış gibi mi suyun içinde ondan mı acaba bana da arada titreşim gibi bişey oluyor ama gaz sancısıdır diyorum

Karışmış gibi oluyorum ama
Titreşim gibimi hissediyorsunuz ? Meleğiniz hıçkırıyor olabilir . Ben titreşimini hissediyordum kk daki gebelik takvimine aynı zamanlarda hıçkırdığı için titreşim hissedebilirsiniz yazmıştı.

balık varmış gibi mi suyun içinde ondan mı acaba bana da arada titreşim gibi bişey oluyor ama gaz sancısıdır diyorum
ilerleyen haftalarda net hissetmeye başladığımızda, şimdiki hissettiklerimizin ne olduğunun farkına varırız bence ayırt edebiliriz sancının ve hareketin nasıl olduğunu o günler biran önce gelsinnn inşallah Bişey hissedince hemen yazın haberimiz olsun

tamam kesinlikle yazarım

Bizimki dediğin haftalarda olacak sanırım, henüz birşey yok seyirme gibi oluyo ama daha şiddetli bişey sanırım tekme atması. sancıyla karıştırılabilecek bişey mi??

Hg karapiso cnm bnm kide hıçkırırken ritimsel şekilde kasığımda pıt pıt ediodu çok hıçkırıodu bnm ki doğuncada öyleydi zaten

aa olabilir bak hiç aklıma gelmemişti canım ayrıca karışacaksın tabii karışmış gibi olma direk karış teşekkürler bilgilendirdiğin için

İlk hissedildiğinde daha çok seyirme şeklinde oluyor kayma gibi Bi durum 5 aylık olunca offf offf diyorum son ay biz uyuyamıoduk hele ki felaketti ultrason cihazını tepiodu dr da guluodu

hepinize günaydın güzel anneler ve melekleri :))) çooookk güzel,çoooookkk sağlıklı günler.......

kızlar beta hcg değeri dediğiniz ikili testte çıkan değer mi :26: teoriye göre 50 üzeri çıkarsa kız mı oluyor :44:

kızlar benım de 33 cıktı ve cınsıyet buyuk ıhtımal erkek dedı :) dogrumu ne

bu teori doğru bilmiorum kızlar ama çoğu kişide tutuyor. akşam eşime anlattım uçtu havalara kızım olcak die hemen kaptırma kendini belli değil dedim kızdır kızdır babasının prensesi o die söylendi durdu.

ne güzel herkes cinsiyetini ögreniyor, bende yarin gidecem insallah....

ama bilmiyorum endiseleniyorum cok acaba bebisim iyimi diye...üff yaa 4 haftada bir randevu veriyorlar burda

illa verdiği randevu tarihinde gitmen gerekmiyor ki canım arada gidebilirsin aslında ben bu ay 2 kere gittim ama tabii cinsiyeti göstermedi inat

Günaydın size de bebeğini hissedebiliyo musun, bi ara hissediyorum demiştin Eylül annelerine baktım hep 18 ve 19. haftalarda hissetmeye başlamışlar:))
Nasıl bi duygu merak ediyorum

Evet canım hissediyorum ama oyle her dakika her saat değil mesela iki gündür hissetmiyorum demin kahvaltı yaparken yine hissettim cok farklı birsey canım ben daha cok sağ tarafımda hissediyorum boyle sanki titriyor gibi farklı garip birsey bak yine oluyor :) nutella için tesekkür ediyor sanırım kızım annesine :)

ayyy beraber aynı günmü gidicez inşallah öğreniriz canım ya beninle beraber sende bekliosun ayın 26sını :) buna çok sevindim yanlız değilim :))) rabbim hayırlısını nasip etsin canım...

bende 26sını bekliyorum cinsiyet için o zaman gösterir diye düşünüyorum yazarsınız dimi bende yazarım eğer göstrirse bizim yaramazlar tabii

Günaydın kızlaarrrrrrr :)
Alt tarafımdaki ağırlık hissi, yorulduğumda aşağı doğru çekmeye dönüyor :))))
Ama olsun :)

Yarın devlet hastanesine randevum var. Ayrıntılı ultrason için randevu alıcam. Ancak veriyorlar çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…