2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cnm geç geldim kusura bakma , kızıma hediye almaya gittim teyzesi :) sonuçlara baktım şöyle ; Hcg 111,1000 diye bir rakam yazıyor sonra da sonuç yazıyor 2,26 yazıyor . Böyle olunva 50 nin altı oluyor :)

Gözün aydın cnm. güzel haberler alalım inş. hepimizden ayrı ayrı :)

Cnm geç geldim kusura bakma , kızıma hediye almaya gittim teyzesi :) sonuçlara baktım şöyle ; Hcg 111,1000 diye bir rakam yazıyor sonra da sonuç yazıyor 2,26 yazıyor . Böyle olunva 50 nin altı oluyor :)

yok canı 111 mıs ıste onu baz alıyosun kızmıs demek teorı dogru benımde 33 buyuk ıhtmal erkek dedı :)

Annecikler yarin bir de burada doktora gidiyorum bakalim bebegimiz bir haftada ne kadar buyudu :) ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim, arkadaşların hastanelerine göre iyiymiş fiyatlar ama umarım Pendikteki Emsey hospitaldır, oraya herkes çok övüyor. odalarını görmedim ama muayeneye gitmiştim bi kere gerçekten çok temiz ve güzel, fiyatları da buna yakın, bakacaz artık önemli olan doktorumuz tabi ki ama füzel bir yer olur inşallah:)

Merhaba canim
bende senin su an yasadigin durumu yasadim.
P.tesi doktor ultrasonda bi cikinti var dedi.
erkek sandik.Bugun ayrintili ultrason ve ikili test yaptirdim.
Cinsel organini acik ve net bi sekilde gosterdi ve kizim oldugunu ogrendim :)
o yuzden ayrintili baktirmani oneririm.Benim haftam 13 olmasina ragmen
bebek yaklasik 1,5 hafta onde cikti ve tahmini dogum tarihim de degisti.
Umarim hersey istedigin gibi olur

Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.
Canim 305 mg hemde günde iki tane aşırI kansızlık var bende
Ben senin gibiyim cnm gobegim resmen 6 aylık gibi erken den giymeye başladım hamilelik kıyafetlerimi kizimda böyle değildim bilmiyorum artık bunda niyeyse :)
Hayirli olsun cnm maşallah Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin:)))
Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
Maşallah canım hayırlı olsun :))))
Canim seninki bu yaşta böyleyse yandım ben desene kızım bir buçuk yaşında elime bir bebek alipta Sevemem kıyameti koparir kardeşi olursa asıl o zaman napcam ben

Aynen öyle, bende daha sık çağırmayı düşünüyorum, eşim de yoruluyor ona da kıyamıyorum. Şu okul tatil olursa biraz daha rahatlarız diyecem ama senin dersane miydi, tam hatırlayamadım.

Ben üniversitenin dil okulunda çalışıyorum. Bu yüzden bizde yıllık izin usulü

Günaydınlar herkese ve bebişlerine güzel bir gün bizimle olsun inşallah

Herkese günaydın, güzel haberleri paylaşacağımız mutlu bir gün olmasını dilerim...

Günaydınlar herkese ve bebişlerine güzel bir gün bizimle olsun inşallah

Günaydın size de bebeğini hissedebiliyo musun, bi ara hissediyorum demiştin Eylül annelerine baktım hep 18 ve 19. haftalarda hissetmeye başlamışlar:))
Nasıl bi duygu merak ediyorum

Annecikler yarin bir de burada doktora gidiyorum bakalim bebegimiz bir haftada ne kadar buyudu :) ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam ne kadar büyümüş yazarsın dimi eFuLim

Günaydın size de bebeğini hissedebiliyo musun, bi ara hissediyorum demiştin Eylül annelerine baktım hep 18 ve 19. haftalarda hissetmeye başlamışlar:))
Nasıl bi duygu merak ediyorum

Günaydın bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu hissetmek daha erken galiba bizim için 3-4 haftamız daha var galiba

Emsey hospital , yeni açılmış bir hastane ise odur :) çok temiz ve güzel bir hastane diye duydum anlaşması olduğu hastaneyi . Ben Central Hospital ı da beğeniyorum , hemşireler falan çok ilgililer. Kapıların üzerinde kapı süsü var bizim götürmemize gerek kalmıyor . Pendik te bize yakın bakalım , hayırlısı olsun

Günaydın bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu hissetmek daha erken galiba bizim için 3-4 haftamız daha var galiba
evet daha 2-3 haftamız var diyelim inşallah daha önce hissederiz:)) ara ara seyirme gibi hafif sancılı bişey oluyo ama doktor o değildir diyo:)) beklicez bakalım, balık varmış gibi hissediliyo diyo bazı tecrübeli anneler:)

oo çok erken göstermiş bir de kız geç gösterir derler benimki de göstermiyor bende 16. haftayı bekliyorum bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

balık varmış gibi mi suyun içinde ondan mı acaba bana da arada titreşim gibi bişey oluyor ama gaz sancısıdır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…