slm kızlar ıkılıo test sonucumu aldım bugun cok sukur cok ıyı cıktı sızler aldınızmı bırde gecen hafta erkege benzıyor demıstı bugnde 2 hafta sonra bellı olur ozaman bakıcaz dedı catlıycam ya erkekmı kesın dıllmı kıyafet alamıyorum vallahı sınır oldum doktora acaba degısırömı kız dermı cok ıstıyorum kız bebek
ben daha cinsiyetini bilmiorum kicinsiyeti belli olan kızlar rica etsek bakarmısınız acabaa bizde azcık ümitlenelim eve gidince bakalımmm ne durumda betahcg mizz :)))
Gözün aydın cnm. güzel haberler alalım inş. hepimizden ayrı ayrı :)
Cnm geç geldim kusura bakma , kızıma hediye almaya gittim teyzesi :) sonuçlara baktım şöyle ; Hcg 111,1000 diye bir rakam yazıyor sonra da sonuç yazıyor 2,26 yazıyor . Böyle olunva 50 nin altı oluyor :)
Canım ,Bülent Bey in sadece Central Hospıtıl da anlaşması var dı, şimdi aldığım son duyumlara göre Pendik te yeni bir hastane var mış orada da anlaşma yaptığını duydum . Central Hospıtıl da fiyatlar şöyle : normal 1,750 TL sezeryan , (normal gidip sezeryana olan 2,000 TL ,direk sezeryan 2,250 TL diye biliyorum fakat bunlar geçen sene fiyatları . Doktorumuz doğumdan sonrada hastanede çok ilgileniyor , arada haber gönderip ziyarete geleceğini iletiyor . Orada da yalnız bırakmayacak inş. :)
slm kızlar ıkılıo test sonucumu aldım bugun cok sukur cok ıyı cıktı sızler aldınızmı bırde gecen hafta erkege benzıyor demıstı bugnde 2 hafta sonra bellı olur ozaman bakıcaz dedı catlıycam ya erkekmı kesın dıllmı kıyafet alamıyorum vallahı sınır oldum doktora acaba degısırömı kız dermı cok ıstıyorum kız bebek
Canim 305 mg hemde günde iki tane aşırI kansızlık var bendeIyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.
Ben senin gibiyim cnm gobegim resmen 6 aylık gibi erken den giymeye başladım hamilelik kıyafetlerimi kizimda böyle değildim bilmiyorum artık bunda niyeyse :)ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim ama bunda 2 ayında başladım hamile giysilerine sığmıorum çnkü karnımda büyük duruo epeyce gaz şişkinliğide olabilir herhalde kimide diyor ki kız bebekte karın erken büyüyormuş doğruluğu ne derece bilmiyorum
Hayirli olsun cnm maşallah Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin:)))bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim
Maşallah canım hayırlı olsun :))))Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
Canim seninki bu yaşta böyleyse yandım ben desene kızım bir buçuk yaşında elime bir bebek alipta Sevemem kıyameti koparir kardeşi olursa asıl o zaman napcam benmerhaba hatunlar hava çok güzel kızımın okuldan çıkış saati geldi hem onu alıcam hem dışarda gezcez biraz zaten eve girmiyo ağlaya ağlaya giriyo 5 yaş sendromu varmı acaba bu ara canıma okuyo kardeş doğmadı çok seviyorum kardeşimi diyo karnımı öpüyo ama içten içe kıskançlık başladımı diye düşünüyorum kardeşi doğunca yandım ben işim zor görünüyo sizin hamileliğiniz nasıl gidiyo mide bulantıları azalmaya başladı büyüyoruz artık
Aynen öyle, bende daha sık çağırmayı düşünüyorum, eşim de yoruluyor ona da kıyamıyorum. Şu okul tatil olursa biraz daha rahatlarız diyecem ama senin dersane miydi, tam hatırlayamadım.
Günaydınlar herkese ve bebişlerine güzel bir gün bizimle olsun inşallah
Annecikler yarin bir de burada doktora gidiyorum bakalim bebegimiz bir haftada ne kadar buyudu :) ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın size debebeğini hissedebiliyo musun, bi ara hissediyorum demiştin Eylül annelerine baktım hep 18 ve 19. haftalarda hissetmeye başlamışlar:))
Nasıl bi duygu merak ediyorum
Çok teşekkür ederim, arkadaşların hastanelerine göre iyiymiş fiyatlar ama umarım Pendikteki Emsey hospitaldır, oraya herkes çok övüyor. odalarını görmedim ama muayeneye gitmiştim bi kere gerçekten çok temiz ve güzel, fiyatları da buna yakın, bakacaz artık önemli olan doktorumuz tabi ki ama füzel bir yer olur inşallah:)
evet daha 2-3 haftamız var diyelimGünaydın bende çok merak ediyorum nasıl bir duygu hissetmek daha erken galiba bizim için3-4 haftamız daha var galiba
Merhaba canim
bende senin su an yasadigin durumu yasadim.
P.tesi doktor ultrasonda bi cikinti var dedi.
erkek sandik.Bugun ayrintili ultrason ve ikili test yaptirdim.
Cinsel organini acik ve net bi sekilde gosterdi ve kizim oldugunu ogrendim :)
o yuzden ayrintili baktirmani oneririm.Benim haftam 13 olmasina ragmen
bebek yaklasik 1,5 hafta onde cikti ve tahmini dogum tarihim de degisti.
Umarim hersey istedigin gibi olur
evet daha 2-3 haftamız var diyeliminşallah daha önce hissederiz:)) ara ara seyirme gibi hafif sancılı bişey oluyo ama doktor o değildir diyo:)) beklicez bakalım, balık varmış gibi hissediliyo diyo bazı tecrübeli anneler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?