Ben ekşiye bayılıyorum, tatlıyıda çok seviyorum. Geçen akşam bir tabak dolusu erik ve çağla yedim öyle böyle değil çok fazlaydı:)) sabah karın ağrısıyla uyandım:)) Kayma olayını ben de anlamıyorum hakikaten. Evet benim hissettiğime titreşim de denilebilir,ritmik hareketlerdiEvet haklısın canım ama ben ekşite bayılırdım hayatım boyunca ve ayda yılda bir çikolata yerdim şimdi ekşiden nedret ettim yemeden duramıyorum yemezsem rüyalarıma giriyor :) ben direk sağda hissediyorum hep aynı bölgede bilmiyorum titreşim gibi geliyor ama kelebek çırpıntısı dedikleri Buda olabilir ben anlamıyorum o balık olayını falanda nasıl oluyor ki hiç kayma gibi birsey hissetmedim ben :)
benim hissettiğim yerde sağ göbek deliğimin biraz altında. oysaki benim kızım sürekli dönüyor yerinde bir görsen gülmekten öldük :) yani 18. haftadayım muhtemelen benim kızımın hareketleri. çünkü zayıf oldugum içinde erken hissetmem normalmiş. zaten ilk hareketini 7 nisanda hissettim yine sağdaydı :) ya öğrensene 9 ay çatlamayacakmısın meraktan :)
Ben ekşiye bayılıyorum, tatlıyıda çok seviyorum. Geçen akşam bir tabak dolusu erik ve çağla yedim öyle böyle değil çok fazlaydı:)) sabah karın ağrısıyla uyandım:)) Kayma olayını ben de anlamıyorum hakikaten. Evet benim hissettiğime titreşim de denilebilir,ritmik hareketlerdi
:) masallah bebislerimize. Pzt randevum vardi son anda hatirladim cikolata yemeyi ama cok gecti. Korktum oynamayacak diye ama aktifti bayaa. Bir ara tam yuzunu gorduk guluyordu resmen. Icim eridi onu oyle goruncedayanacam son ana kadar mucizem o benim dogumda sagligindan sonra ilk soracagim cinsiyeti olacak tabi.
Canim aklima geldi simdi baktim 119.1 cikmis hcg degerim bakalim tutucakmi :)
kızlar beta hcg değeri dediğiniz ikili testte çıkan değer mi :26: teoriye göre 50 üzeri çıkarsa kız mı oluyor :44:
Cnm geç geldim kusura bakma , kızıma hediye almaya gittim teyzesi :) sonuçlara baktım şöyle ; Hcg 111,1000 diye bir rakam yazıyor sonra da sonuç yazıyor 2,26 yazıyor . Böyle olunva 50 nin altı oluyor :)
Evet canim hizliyiz vallahi :) kiyafet disindakiler icin alisveris listesi yaptim onlari da yavas yavas almaya baslayacagim.
kızlar 2014 eylül ve ekim aneleri adına bir tane face acılmış. ben yazdım ama oraya daha cok burada olacagım. szde burayı terk etmeyin olurmu? bana gore face buranın yerini tutmuyor. kapanmasında sayfamız. okadar anı paylaştık burada arkadas olduk artık burada burası benim için apayrı bir yer haline geldi. neyse sizinle paylaşmak istedim.
Ya zaten hıçkırık olayı sanırım kasıklarında pıt pıtların olması gibi birşeymiş. demin birisi de oyle soylemişti. erkek bebekler daha erken hissettirmiş kendisini. muhtemelen senin hissetiklerinde bebişindir. yani en iyisini sen bilirsin canım sonucta ben hayatım boyunca boyle garip seyler hissetmedim ve kesinlikle diyorum ki bu benim kızım :))
Gunaydin canim bir yazida okumustum kizlar sagda erkekler solda hissedilirmis ilk haftalarda.yazini okuyunca ilk aklima gelen bu oldu.ben doguma kadar ogrenmiycem cinsiyeti ama sanki solda oynuyor benim yaramaz
Ne güzel bişey kızımmm, oğlummm diyebilmek:)) şükürler olsunBen de bebeğimdir diye düşünüyorum ama şu doktor yok mu, daha hissedemezsin diyor. Hissediyorum işte ne bileceksin sen, hamileliği bilme ihtimali yok erkek çünkü:))) Kendi doktoruma da soracağım hissedilir mi diye bakalım o ne diyecek cumartesi randevum var, cinsiyetimiz de %100 olur artık:))
Haklısın canım bizi bizden başkası bilemez. Dediğin çok mantıklı 18 ve 19 dan sonra artık her an varlığını hissettiriyor olabilir yavrularımızcanım valla bedenini en iyisi sen biliyorsun hayatım boyunca ben boyle gazlar gormedim. karnımın ilk şiştiği zamanda herkes yok gazdır soyledir boyledir dedi kimse inanmadı bana noldu gaz değildi sonuc olarak. hiç inmedi cunku. bedenini senden baska kimse iyi bilemez. tamm hamilelikte evet 18. haftadan sonra daha net hissediliyormuş. ama şuanda senin hissetiğin tek tek seylerde bebeğin. ilk defa gercekleşen şeyler cunku bunlar. ve bence ne gaz ne baska birsey. o 18. hafta 20. hafta muhabbeti de bence soyle, bu haftalardan sonra artık hersey daha net hissedilir ve sürekli hissedilmeye baslanılır anlamında bence. ben 16. haftada sordugumda doktora yok daha olmaz demişti. evet değilmiş gerçekten o sanırım bebeğin hıçkırmasıymış. ben net olarak 17. haftamdan itibaren hissetmeye başaldım
Hissetmeler artıyo ne güzel2 gündür yine kusuyorum yemek yiyemiyorum ve ben bebeğimi hissetttiğimi düşünüyorum kızlar
steteskoptan birşey duydunuz mu biz de dinlemeyi düşündük de:) Nasıl hissediyosun? Ben de yavaş yavaş hissediyorum sanırım:))) ama 1 gün oluyor 2 gün olmuyor o şekildegünaydın kızlar. dün kaynım geldi steteskop getirdi tıp oğrencisi. bebişi dinledik falan. bu arada ben kızımı hissediyorum. sizde hisseden yokmu ?
grip oldum ben kizlar bir haftadir gecmedi bugun saglik ocagina gidecem ilac istiyecegim.. bebegkmdede bi agirlik var sanki pek kinildamiyor oda mi etkileniyor acaba oyy..
AY CANIM Allah akıl fikir versin bunlara ben bebeğimin cinsiytini söylememeyi düşünüyom babasına bile
illa verdiği randevu tarihinde gitmen gerekmiyor ki canım arada gidebilirsin aslında ben bu ay 2 kere gittim ama tabii cinsiyeti göstermedi inat
Evet canım hissediyorum ama oyle her dakika her saat değil mesela iki gündür hissetmiyorum demin kahvaltı yaparken yine hissettimcok farklı birsey canım ben daha cok sağ tarafımda hissediyorum boyle sanki titriyor gibi farklı garip birsey bak yine oluyor :) nutella için tesekkür ediyor sanırım kızım annesine :)
günaydın kızlar. dün kaynım geldi steteskop getirdi tıp oğrencisi. bebişi dinledik falan. bu arada ben kızımı hissediyorum. sizde hisseden yokmu ?
Geçmiş olsun.. Ben çok grip geçirdim bu kış.. Kuşburnu iyi geliyor..
Benim alt tarafım da ağırlaştı.. 4 gündür oturup kalkarken orada bir ağırlık hissediyorum. Sen tecrübelisin. Acaba sana da olmuş muydu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?