Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))
Senin içine ne doğuyor ?
Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)
Amacım tüm kız annelerinin dikkatini çekme zaten .Şaka şaka .bizimkinin nasibi belli bekliyoruz. Randevun nezaman ?gerçekten cinsiyet için sormuyorum .
iyiyim ben de çok enerjiğim sonunda:)inşaat yeni başladı baya sürse bari:)
Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek
Hamiş Arkadaşlarım dünden bugüne şiddetli bir baş ağrım söz konusu, benim gibi baş ağrısı yaşayıp ilaçsız tedavi edenlerin tavsiyelerini bekliyorum.. Nasıl kurtulurum bu ağrılardan LÜTFEN YARDIM edinnn:2:
Kızlar öğlen evin haline dayanamayıp elektrik süpürgesini açtım, bir güzel süpürdüm ama o saatten beri belimin ağrısından duramıyorumperişan oldum temizlik aşkına
Ben geçen sene Ekim ayında aldım kızımı kucağıma o zamanlar önceki senenin Ekim anneleri gelip iyi dileklerini diliyorlardı çok özenirdim bizde böyle olucak mıyız diye.. çok şükür Allah nasip ettii.. inşAllah Yarabbim Allah sizlerinde hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşAllah..
kızlar merhaba. herkes iyidir inşallah. ben işe başladım çok giremiyorum
perşembe saat 3te randevum var ikili test yapılcak dua edin bana her şey iyi olsun inş. bir de ben kanamadan sonra hiç doktora gitmedim ya şimdi korkuyorum bir sorun var dicek diyor. şu an kanama yok Rabbime şükürler olsun, ama akıntı var o normal mi kızlar?
kızlar merhaba. herkes iyidir inşallah. ben işe başladım çok giremiyorum
perşembe saat 3te randevum var ikili test yapılcak dua edin bana her şey iyi olsun inş. bir de ben kanamadan sonra hiç doktora gitmedim ya şimdi korkuyorum bir sorun var dicek diyor. şu an kanama yok Rabbime şükürler olsun, ama akıntı var o normal mi kızlar?
büyümüşsünüz annesi ya cinsiyet tahmini yapılır artık dr un bişey dedimi artık o halsizlik uyku halleri mide bulantıları bitiyor hamiişliğin keyfine tadına varmaya başlıcaz ki havada artık sıcaklaştı güneş içimizi ısıtmaya başlayacak bu yaz gezelim tozalım bebek doğunca eve tıkılıp kalacaz malesef zaten kışa denk geliyor büyüme dönemleri bu sene karnımızda seneye yaz kucağımızda gezmelere gidicez bu hafta gidicz dr a muhakkak yazarım inş güzel sonuçlarla geliriz :13::13:
canım aynen insanları anlamak zor biz heyacanla bebeklerimiz beklerken ne karışıyorsunuz sizde geçtiniz bu yoldan bakalım hayırlısı
gözün aydın canım bebeğin paşanda doktorunda hayırlı olsun
uyuyan bebişi mi uyandırdınız annnesi :) oda size böyle kızarsenin bebişin erkek cnm hayırlısı olsun
teşekkürler cnm. işte oda yapmak çok güzel çok ta keyifli ama doğduğunda odasında yatıramıyorsun , daha sonra çocuk odası almak daha mı mantıklı acaba? ikinci kız olacak senin galiba çok sevindim . Rabbim ikiciyi bana da erkek versin inş.
hatırlatman için teşekkürler cnm. bende sitesinden baktım, nuk ta falan indirim var bende gördüm. Bügün nasip olursa mothercareye gidip , kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Daha hiç birşey almadım ,
Nerdesin sen cnm ya ... Gerçi ben tahmin ettim , Avusturya ya gideceğini söylemiştin. Annelere ve Yeğenlere çok selam cnm
çok şükür çook güzel haberler darısı herkese inş. hayırlı olsun oğluşunnn
bizimki 13.haftada hemen gördük hemen gösterdi.çok tatlı yaaaa erkek benimkide :))))♥ Hayırli olsun.hangi hastaneye gidiyorsun erkek mi doktorun?
Doğuma kadar kesin olmaz diyerek abartmış doktorun:) benim alt tarafım bazen atıyor ama şuanda hissetmemiz mümkün mı canım ben sanmıyorum ya. Belki kişiden kişiye değişiyor da olabilir.
Ya benim neden bu kadar erken uykum geliyor kızlar. Bebeğim doğduğunda hiç uyutmayacak. Allahım güç versin bize. Artık sürekli kahve içeriz uyanık kalmak için
Bu arada aklıma gelmişken söyleyim. Dün bebek için güvenli yatış yastığı gördüm. Allah korusun bebek yüzüstü döner boğulur diye bir önlem. En çok korktuğum şeydir bu. Eşimin arkadaşının bebeği böyle öldü. Allahım sabır versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim aklima geldi simdi baktim 119.1 cikmis hcg degerim bakalim tutucakmi :)
inşallah iyi çıkar canım, nöbet için rapor istemeyi unutma olur mu, verir inşallah hemen.
Korkma canim hayirlisi ile güzel haberler alacaksin inşallah :)) akıntı bende de var çok yürüyünce ya da ayakta durunca oluyor bende normal dediler olması . kötü düşünme kötü olmasin canim) bak perşembeye az kaldi bebişini göreceksin onu düşün özlemissindir :))
inşallah. özlemem mi ya hep ultrasona girip onu görmek istiyorum:) 2 haftadır zor bekliyorum en son gittiğimde 3cm di minicik, inşallah büyümüştür sağlıkla:)
Ooo annesi çok şaşırtacak seni miniğin çünkü kocaman oldu artik onu öyle görünce daha çok ozleyeceksin :) ben hergün ultrason fotoğraflarına bakiyorum büyüdükçe daha bi güzel oluyor :))
:)) ben şu kanamalarımdan içimde tam bir mutluluk yaşayamadım hep bir kaygı var ama inşallah artık her şey daha güzel olucak:) hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum inşallah.
en son 9. haftada bize el sallamıştı:) bakalım bu sefer neler yapıcak inşallah iyidir bebeğim:) Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.
Naboocum yapma boşver, zaten çalışıyoruz, sana da yazık bebişine de, bu aralar böyle olsun napalım.
Bugünden sonra tövbe el atmam, temizlikçiyi beklerim her türlü
Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.
Selam kızlar süt içiyoruz bizzzz :))))) ceviz hurmada varrrr
Afiyet olsun:) Cevizi çok zor yiyorum ben. Zorla yiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onu ben hiç fark edemedim cnm zaten sonucu aldığımız gibi doktorun yanına gitti , o da söyledi çok emin değildi ama söyledi yinede
Gül bizim doktor her hastaneye gelebiliyor mu yoksa beli hastanelerle mi anlaşması var? Doğum ücretleri ne kadar sen biliyor musun? Hiç sormadım ama burda konşulunca merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?