2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))

Senin içine ne doğuyor ?

Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)

Kızlar net olmasa da bana ve Bseylule kız benziyor dediler, sizinkiler de erkek olur belki, iğneliler eşitleriz durumu:)

Valla bunları konuşunca erkek annesi olmak da zormuş, onu anladım:) Evlenene kadar erkek anneleri, sonra kız anneleri dertli oluyor galiba:)

Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek

Hayırlı olsun, Blaze ashi biliyorduk ama bende bu diğer ikiz anneleri nerde diyordum, iki yakışıklınla beraber gelmişsin, Allah bağışlasın anneleri:)

Kesinlikle ekşi elma, geçen hafta full çektim baş ağrısı ve 3 kez denedim üçünde de elma yiyince 5 dk da gitti ağrı, bende şaşırdım, sana da şifa olur inşallah.

Kızlar öğlen evin haline dayanamayıp elektrik süpürgesini açtım, bir güzel süpürdüm ama o saatten beri belimin ağrısından duramıyorum perişan oldum temizlik aşkına

Naboocum yapma boşver, zaten çalışıyoruz, sana da yazık bebişine de, bu aralar böyle olsun napalım.

Bende çok özeniyorum size, Allah bize de nasip etsin inşallah:) teşekkür ederiz:)

Kızlar çok yazdım ama bugün geç çıktım, eve gelince de yemek çamaşır derken anca fırsat buldum ve hepinizi özlemişim aslında okuyabildiğim kadar okudum ama iyi kaynatmışsınız yine bugün:)

Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.

inşallah iyi çıkar canım, nöbet için rapor istemeyi unutma olur mu, verir inşallah hemen.

Korkma canim hayirlisi ile güzel haberler alacaksin inşallah :)) akıntı bende de var çok yürüyünce ya da ayakta durunca oluyor bende normal dediler olması . kötü düşünme kötü olmasin canim ) bak perşembeye az kaldi bebişini göreceksin onu düşün özlemissindir :))

evet canım 100%80 erkek dedi kısmet hayırlısı olsun işallah güzel haberlerle gelirsisin cnm

canım aynen insanları anlamak zor biz heyacanla bebeklerimiz beklerken ne karışıyorsunuz sizde geçtiniz bu yoldan bakalım hayırlısı

gözün aydın canım bebeğin paşanda doktorunda hayırlı olsun

sağol cnmm

evet öyle oldu cnm sağol cnmm

çok şükür çook güzel haberler darısı herkese inş. hayırlı olsun oğluşunnn

sağol canım benim işallah hayırlı olurrr

bizimki 13.haftada hemen gördük hemen gösterdi.çok tatlı yaaaa erkek benimkide :))))♥ Hayırli olsun.hangi hastaneye gidiyorsun erkek mi doktorun?

urfada osm hastanesine gidiordum dr memnun deyildim tıp merkezinde bi bayan dr vardı iyi dr ondan devam edicemm sağool senin oğluşunda hayırlı olsunn

bende olmaz hissedilmez diye düşüündüm ama daha önce hiç böyle kıpırtılatr olmadı gaz hareketi deyill yani bencede herkezde farklı oluyorr aman öyle didi bilemiyoru herkez bir şey söylüyor doğunca görcez kukulumu pipilimi

Son düzenleme:
inşallah iyi çıkar canım, nöbet için rapor istemeyi unutma olur mu, verir inşallah hemen.

evet ya çok sağol hatırlattığın için, bir kağıda yazcam artık giderken sorularımı falan, nöbet de yazayım oraya. yoksa unutuyorum ben, birini sorsam biri kalıyor.

inşallah. özlemem mi ya hep ultrasona girip onu görmek istiyorum:) 2 haftadır zor bekliyorum en son gittiğimde 3cm di minicik, inşallah büyümüştür sağlıkla:)

inşallah. özlemem mi ya hep ultrasona girip onu görmek istiyorum:) 2 haftadır zor bekliyorum en son gittiğimde 3cm di minicik, inşallah büyümüştür sağlıkla:)

Ooo annesi çok şaşırtacak seni miniğin çünkü kocaman oldu artik onu öyle görünce daha çok ozleyeceksin :) ben hergün ultrason fotoğraflarına bakiyorum büyüdükçe daha bi güzel oluyor :))

Ooo annesi çok şaşırtacak seni miniğin çünkü kocaman oldu artik onu öyle görünce daha çok ozleyeceksin :) ben hergün ultrason fotoğraflarına bakiyorum büyüdükçe daha bi güzel oluyor :))

:)) ben şu kanamalarımdan içimde tam bir mutluluk yaşayamadım hep bir kaygı var ama inşallah artık her şey daha güzel olucak:) hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum inşallah.
en son 9. haftada bize el sallamıştı:) bakalım bu sefer neler yapıcak inşallah iyidir bebeğim:) Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

İnşallah iyidir canim benim inşallah güzel haberler alirsin . merakla bekliyorum. :) bundan sonra daha güzel olacak :)

Bugünden sonra tövbe el atmam, temizlikçiyi beklerim her türlü

Aynen öyle, bende daha sık çağırmayı düşünüyorum, eşim de yoruluyor ona da kıyamıyorum. Şu okul tatil olursa biraz daha rahatlarız diyecem ama senin dersane miydi, tam hatırlayamadım.

Iyi aksamlar kizlar. Umarim iyisinizdir. Demir hapi kullaniyorsaniz dozu ne acaba. Aldigim multivitaminin icinde var ama yeterlimi diye merak ettim. Size zahmet bi yaziverin ne kadarlikmis sizinkiler.

100 mg benimki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onu ben hiç fark edemedim cnm zaten sonucu aldığımız gibi doktorun yanına gitti , o da söyledi çok emin değildi ama söyledi yinede

Gül bizim doktor her hastaneye gelebiliyor mu yoksa beli hastanelerle mi anlaşması var? Doğum ücretleri ne kadar sen biliyor musun? Hiç sormadım ama burda konşulunca merak ettim şimdi.

slm kızlar ıkılıo test sonucumu aldım bugun cok sukur cok ıyı cıktı sızler aldınızmı bırde gecen hafta erkege benzıyor demıstı bugnde 2 hafta sonra bellı olur ozaman bakıcaz dedı catlıycam ya erkekmı kesın dıllmı kıyafet alamıyorum vallahı sınır oldum doktora acaba degısırömı kız dermı cok ıstıyorum kız bebek

Gül bizim doktor her hastaneye gelebiliyor mu yoksa beli hastanelerle mi anlaşması var? Doğum ücretleri ne kadar sen biliyor musun? Hiç sormadım ama burda konşulunca merak ettim şimdi.

Canım ,Bülent Bey in sadece Central Hospıtıl da anlaşması var dı, şimdi aldığım son duyumlara göre Pendik te yeni bir hastane var mış orada da anlaşma yaptığını duydum . Central Hospıtıl da fiyatlar şöyle : normal 1,750 TL sezeryan , (normal gidip sezeryana olan 2,000 TL ,direk sezeryan 2,250 TL diye biliyorum fakat bunlar geçen sene fiyatları . Doktorumuz doğumdan sonrada hastanede çok ilgileniyor , arada haber gönderip ziyarete geleceğini iletiyor . Orada da yalnız bırakmayacak inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…