- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Karışmış gibi oluyorum ama
Titreşim gibimi hissediyorsunuz ? Meleğiniz hıçkırıyor olabilir . Ben titreşimini hissediyordum kk daki gebelik takvimine aynı zamanlarda hıçkırdığı için titreşim hissedebilirsiniz yazmıştı.
aynen bende de ara ara o tür şeyler oluyorEvet canım hissediyorum ama oyle her dakika her saat değil mesela iki gündür hissetmiyorum demin kahvaltı yaparken yine hissettimcok farklı birsey canım ben daha cok sağ tarafımda hissediyorum boyle sanki titriyor gibi farklı garip birsey bak yine oluyor :) nutella için tesekkür ediyor sanırım kızım annesine :)
Kizlar bn dun aldim ikili test sonucumu 27.9 cikti beta hcg.ozeldeki doktorum 13 haftada erkek olabilir burda bir fazlalik goruyorum dedi :) tam 16. Haftada netlestiririz dedi.tez dogru olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canmı gebelikte tansiyon nasıl gösteriyor kendini bende şüpheleniıyorum tuzu kaçırdığım zaman baş ağrısı aşırı halsizlik hissediyorum hiç elim kolum kalkmıyor yemek yemeye bile gücüm olmuyor hiç ölçmedim ama annem tansiyon olabilir demişti
oo çok erken göstermiş bir de kız geç gösterir derler benimki de göstermiyor bende 16. haftayı bekliyorum bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Gunaydin kizlar biz bebegimizin kiyafet alisverisini bitirdik :) hâla cinsiyetini bilmiyoruz :)
bende 26sını bekliyorum cinsiyet için o zaman gösterir diye düşünüyorum yazarsınız dimi bende yazarım eğer göstrirse bizim yaramazlar tabii
:) kıyafet alışverişi bittimi ayy nasılda güzeldir minicik minicik siz çok hızlısınız maşallah ben daha bir çöp bile almadım:))
aynen bende de ara ara o tür şeyler oluyorben bazen sağ bazen solda hissediyorum:)) nutellayı da çok yeme canım, çikolatada da kafein vardı yanılmıyorsam. Az az ye bebeğin mutlu olsun yeter annesi:))
günaydınn kızlar nasılsınız bakalım bugün.
Günaydın canım iyiyiz kızımla napalım sen nasılsın kuzucugun nasıl almışsın randevunu güzel olacak güzel :)
Tabiki karıştırılmaz canım. Bildiğin pırıl pıtır vuracak annesi. Sen ilk hissettiğimde farkı göreceksin Allah'ın izniyle.Bizimki dediğin haftalarda olacak sanırım, henüz birşey yokseyirme gibi oluyo ama daha şiddetli bişey sanırım tekme atması. sancıyla karıştırılabilecek bişey mi??
Hoşnutluk canım. Benimkide öyleydi canım ya. Artık tık tık tık diye hıçkırığında başım dönüyordu benim nedense.Hg karapiso cnm bnm kide hıçkırırken ritimsel şekilde kasığımda pıt pıt ediodu çok hıçkırıodu bnm ki doğuncada öyleydi zaten
Sağol tatlım yaaaa rahatlattın beniaa olabilir bak hiç aklıma gelmemişti canım ayrıca karışacaksın tabii karışmış gibi olma direk karışteşekkürler bilgilendirdiğin için
Tabi sen daha iyi bilirsin...Titreşim gibi ama oyle uzun süreli bir his değil zaten ki ben sağda hissediyorum sağ tarafımda kazımın ayakları var muhtemelen vuruyor genelde atlınızda portakal suyu içtiğimde hissediyorum zaten hareketlerini oyüzden hıçkırdığını sanmıyorum ben açıkcası
Sanırım bu titreşimden cok kelebeğin kanat çırpması gibi birsey
Canim 305 mg hemde günde iki tane aşırI kansızlık var bende
Gecmis olsun canim ya.benim multivitaminin icinde 14 mg yaziyor. Cok dusuk sizinkilere gore. Yanilmiyorsam sende ingilteredeydin benim gibi.marketlerden hamilelik icin ozel vitaminlerden aliyorum. 3 aydan sonra omega-3 aldim extra olarak ama sitedeki herkes demir hapi diyince aklima dustu.senin dozunu gp test yapip mi ayarladi.
100 mg benimki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kamurancim benimki 14 mg bayaa dusuk sizinkilere gore.dr randevumda sorayim en iyisi.
Evet haklısın canım ama ben ekşite bayılırdım hayatım boyunca ve ayda yılda bir çikolata yerdim şimdi ekşiden nedret ettim yemeden duramıyorum yemezsem rüyalarıma giriyor :) ben direk sağda hissediyorum hep aynı bölgede bilmiyorum titreşim gibi geliyor ama kelebek çırpıntısı dedikleri Buda olabilir ben anlamıyorum o balık olayını falanda nasıl oluyor ki hiç kayma gibi birsey hissetmedim ben :)
yok canı 111 mıs ıste onu baz alıyosun kızmıs demek teorı dogru benımde 33 buyuk ıhtmal erkek dedı :)
Gunaydin canim bir yazida okumustum kizlar sagda erkekler solda hissedilirmis ilk haftalarda.yazini okuyunca ilk aklima gelen bu oldu.ben doguma kadar ogrenmiycem cinsiyeti ama sanki solda oynuyor benim yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?