2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Titreşim gibi ama oyle uzun süreli bir his değil zaten ki ben sağda hissediyorum sağ tarafımda kazımın ayakları var muhtemelen vuruyor genelde atlınızda portakal suyu içtiğimde hissediyorum zaten hareketlerini oyüzden hıçkırdığını sanmıyorum ben açıkcası

Sanırım bu titreşimden cok kelebeğin kanat çırpması gibi birsey

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen bende de ara ara o tür şeyler oluyor ben bazen sağ bazen solda hissediyorum:)) nutellayı da çok yeme canım, çikolatada da kafein vardı yanılmıyorsam. Az az ye bebeğin mutlu olsun yeter annesi:))

canım allah gönlüne göre vermiş işde ne güzel yaa:) evet tez doğru olabilir benim 54 çıktı kız olabilir dedi doktorum:):2::2:
hayırlı sağlıklı bi şekilde alalımda kucağımıza gerisi hiç önemli deil:)

olabilir herkesde farklı etki gösterebilir ben tansiyon yüksekliğini hiç hissetmiyorum düştüğünde senin bahsettiğin belirtiler oluyor tehlikeli olan yüksek tansiyon cnm

oo çok erken göstermiş bir de kız geç gösterir derler benimki de göstermiyor bende 16. haftayı bekliyorum bakalım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Yok yahu biz 12+1 de öğrendik bizimki gayette gösterdi yani :) hatta o kadar ki videosundan izleyip tahmin bile yapabiliyorduk ama tabi 16. Hafta olmadan değişebilme ihtimalinde oluyormuş canım

bende 26sını bekliyorum cinsiyet için o zaman gösterir diye düşünüyorum yazarsınız dimi bende yazarım eğer göstrirse bizim yaramazlar tabii

ben 22 sinde gidicem inş canım 23nisan evlilik yıldönümümüz inşallah cinsiyetini öğrenirimde ona suprız yapıcam videoya alıp. 26sında yine gidicem doktora :)

aynen bende de ara ara o tür şeyler oluyor ben bazen sağ bazen solda hissediyorum:)) nutellayı da çok yeme canım, çikolatada da kafein vardı yanılmıyorsam. Az az ye bebeğin mutlu olsun yeter annesi:))

Evet haklısın canım ama ben ekşite bayılırdım hayatım boyunca ve ayda yılda bir çikolata yerdim şimdi ekşiden nedret ettim yemeden duramıyorum yemezsem rüyalarıma giriyor :) ben direk sağda hissediyorum hep aynı bölgede bilmiyorum titreşim gibi geliyor ama kelebek çırpıntısı dedikleri Buda olabilir ben anlamıyorum o balık olayını falanda nasıl oluyor ki hiç kayma gibi birsey hissetmedim ben :)

günaydınlar herkese
maşallah ne güzel kalabalık valla bu saatte de:))
kızlar bizde dün doktora gittik 12 hafta 4 günlük doktor erkek gibi duruyor dedi ama kesinliğini ilerleyen haftalarda söylicez dedii...:)))
zaten rüyamda transfer günü görmüştüm o yüzden çokda şaşırmadımm :))

Günaydın canım iyiyiz kızımla napalım sen nasılsın kuzucugun nasıl almışsın randevunu güzel olacak güzel :)

aman iyi olun canım ya maşallah. benim kuzucuğumda iyi sanırım teyzesi bazen hissediorum ama bu sabah tıklama yok :) aldım canım ya inşallah yavrum gösterirse babasına beraber ilk hediyemizi vericez :)

Bizimki dediğin haftalarda olacak sanırım, henüz birşey yok seyirme gibi oluyo ama daha şiddetli bişey sanırım tekme atması. sancıyla karıştırılabilecek bişey mi??
Tabiki karıştırılmaz canım. Bildiğin pırıl pıtır vuracak annesi. Sen ilk hissettiğimde farkı göreceksin Allah'ın izniyle.
Hg karapiso cnm bnm kide hıçkırırken ritimsel şekilde kasığımda pıt pıt ediodu çok hıçkırıodu bnm ki doğuncada öyleydi zaten
Hoşnutluk canım. Benimkide öyleydi canım ya. Artık tık tık tık diye hıçkırığında başım dönüyordu benim nedense.
Meleğin hayırlı olsun ikinciyi beklediğini Aişe topikte yazmıştı çok mutlu oldum adına. Oğlun kaç yaşında şimdi. Isteyerek oldu herhalde demi? Sağlıkla kucağın al canım arkadaşım.
aa olabilir bak hiç aklıma gelmemişti canım ayrıca karışacaksın tabii karışmış gibi olma direk karış teşekkürler bilgilendirdiğin için
Sağol tatlım yaaaa rahatlattın beni
Tabi sen daha iyi bilirsin...

Gunaydin canim bir yazida okumustum kizlar sagda erkekler solda hissedilirmis ilk haftalarda. yazini okuyunca ilk aklima gelen bu oldu.ben doguma kadar ogrenmiycem cinsiyeti ama sanki solda oynuyor benim yaramaz

Gunaydin canim bir yazida okumustum kizlar sagda erkekler solda hissedilirmis ilk haftalarda. yazini okuyunca ilk aklima gelen bu oldu.ben doguma kadar ogrenmiycem cinsiyeti ama sanki solda oynuyor benim yaramaz

benim hissettiğim yerde sağ göbek deliğimin biraz altında. oysaki benim kızım sürekli dönüyor yerinde bir görsen gülmekten öldük :) yani 18. haftadayım muhtemelen benim kızımın hareketleri. çünkü zayıf oldugum içinde erken hissetmem normalmiş. zaten ilk hareketini 7 nisanda hissettim yine sağdaydı :) ya öğrensene 9 ay çatlamayacakmısın meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…