banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmucak galıba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)
Bence bebektir o Cihangir, cihangir :) daha once de oluyormuydu oyle bağıırsak hareketlerin canım?
Bolca citcitli body aldim patikli alt fazla aldim geri kalani da tulum takim ve body 6 adette corabimiz var
banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmucak galıba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)
Bu şekilde olmuyordu. Ama bilemiyorum ki yarın 17. haftaya giricem. Hissedilir mi şimdiden bilmem :))
Ben üniversitenin dil okulunda çalışıyorum. Bu yüzden bizde yıllık izin usulü
evet daha 2-3 haftamız var diyeliminşallah daha önce hissederiz:)) ara ara seyirme gibi hafif sancılı bişey oluyo ama doktor o değildir diyo:)) beklicez bakalım, balık varmış gibi hissediliyo diyo bazı tecrübeli anneler:)
günaydınlar herkese
maşallah ne güzel kalabalık valla bu saatte de:))
kızlar bizde dün doktora gittik 12 hafta 4 günlük doktor erkek gibi duruyor dedi ama kesinliğini ilerleyen haftalarda söylicez dedii...:)))
zaten rüyamda transfer günü görmüştüm o yüzden çokda şaşırmadımm :))
Canım o belli olmuyor düşünsene benim ne kadar cok erkeğe yakınmış benim bile kız evladım olacaksa Rabb'imin izni ile seninkide olabilir hem en son ne zaman gittin doktora? Erkekse erken tahmin edebiliyorlar (Kamuran istisna oldu.) benimde birtek eşim ve annem kız diyordu erkek diyenlere karşı :) bende vejeteryan olmama rağmen bazen et aşeriyorum hala haftada mutlaka iki kere etm yemeliyim yani canım istiyor bi kere :) evet erkek olanlarda protein isteği oluyormuş onuda duymuştum ama yine bende tersi oldu işte
ay bende almak istiyorum aslında steteskop ama psikolojini bozarsın diyo doktorum alma dedi(
ınsallah canım bızde esımle kız cok ıstoyordum ılk duydugumuzda bı kotu olduk acayıp ama ollsun oglum saglıklı olsun ıstyrom baska bısıy gerekmez hepsı ewlat ıns allah gonlunuze gore verır
amin walla bende düsünmüyordum cinsiyetini ögrenmeyi ama her randevude esimde geliyor ve doktoru dört gözle dinliyor :)
sen söylememekle haklisin, kv ad bile bulmus
canim burda baska bir doktor yok, o yüzden her 4 haftaya bir randevu veriyorlar, Tr gibi degil hastaneye gidip öyle kontrol olmak.
nasil ya hissediyormusun, nasil? ne hissediyorsun tam olarak. cinsiyeti kizmi?
sag tarafinda hissediyine göre kiz derler
sol tarafinda hissedseydin erkek diyorlar...
günaydin, yaa nasil hissediyorsunuz bebisi, banada anlatin, benmi anlamiyorum..agri gibimi nasil anlatilir?
12+1 de benzıyor dedı ama net 3 hafta snra soleyebılırım dedı ıste 10 gun snra randevu var ama ben ozele gıdıcem cuma dayanamıcsm :) bende etı pek sevmezdm hıc aramazdm ama hamılelıkte arıyorum :)kısmet yaa hayırlı saglıklı olsunlarda
canım damar atması gibi bişey ama öyle hergün olmaya yeni başladı. bazende sabah karnımın bi tarafı baya şiş oluyo eşim bile farkediyo. napıyosa içerde acaba:)
[SIZE=3]KIZLAR 1 saat sonra doktor randevum var, cok heycanliyim, ve endiseliyim, acaba bebisim iyimi diye düsünüyorum, insallah hic bir sorun yoktur...[/SIZE]
aman alma canım doğru demiş doktorun.duymadım diyip panik yaptım ilk önce.. ay niye atmıyo bu cocugun kalbi diye. bide nefes aldıgında ses kesiliyo nefes almaman lazım... bişiler bişiler gerek yok alma .
Ben 17. Haftamdan itibaren aralıklarla hissetmeye başladım canım istedikleri kadar hissedemeSin desinler hissediyorum yani zate bakarsan kitaplara yada netten bilgilere 16. Haftadan itibaren bazı anneler hissedebilir diyor
yani tam bilmiyorum düşüyormu yükseliyormu bende dikkat ediyorum artıkolabilir herkesde farklı etki gösterebilir ben tansiyon yüksekliğini hiç hissetmiyorum düştüğünde senin bahsettiğin belirtiler oluyor tehlikeli olan yüksek tansiyon cnm
Kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
Bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)
Minik beşik bu
Eki Görüntüle 1072369
Büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
Eki Görüntüle 1072371
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?