2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sen buralara mı geldin :) bir bakmak lazım , teşekkür ederim cnm

inanmıyorum cok iyimiş fiyatı hemde 20 lira. insan soyler yaa :s neyse güle güle kullan canım ama bir daha bulursan boyel indirimli şeyler bizimle de paylas canım yaa

Bu siteden ilk kez sipariş verdiğim için dandik birşey çıkar mı diye düşündüm ama gelince öyle olmadığını anladım, bundan sonra kesin söylerim canım, sizden de bekliyorum, süsümüzden taviz vermeyelim :)

Çok ucuzmuş ya ben bi tanesini 13 liraya aldım :) Ben oraya gideyim :)

1. katta canım:)

benimkide bir hafta geriden geliyor belenmemede dikkat ediyorum ne yapcam hiç bilmiyorum çok üzülüyorum bu duruma herkesin 1 hafta 2 hafta ilerde acaba benmi yanlış bişey yapıyorum hiç bilmiyorum

Belk geç döllenme olmuştur. Kafana takma, her bünye ayrı.Bazı anneler erken yetiştiriyor. Bende de ilerden gitmiyordu. Hiç üzülme nasıl olsa iyice yetişince gelecek dünyaya(İnşallah).

Canim seni cok iyi anliyorum gunlerce onu gormek icin heveslenip bekliyoruz doktor oyle yapinca insanin morali tabiki cok bozulur ama sen yinede bukadar sikma canini cok sukur ki bebisin iyi ve saglikli bi aksilik yok sen bunu dusun sadece doktorun ve hastanen icine sinmiyorsa tabiki baska yerleri de deneyebilirsin benimde doktorum yeni acilacak olan bi hastaneye gecmis bugun ogrendim basindan beri bu doktora gidiyodum bende o hastaneye bi bakacagim icimize neresi sinerse orada devam ederiz sen sikma canini onemli olan bebisler iyi olsunlar ama odaya falan takilma ya cok cok bir iki gece gecireceksin Allah nasip ederse temiz olsun yeter ki

sen buralara mı geldin :) bir bakmak lazım , teşekkür ederim cnm

iki haftaya bir oralardayım canım ben eşimin ailesi gebzede oturuyor pendikte de cok yakın aile dostları var genelde uğruyoruz yada viaporta faalan gecerken pendikte duruyoruz. internetten de bakabilirsiniz canım baaşka bebek odası takımı hiç bilmiyorum biz eşimle şimdilik park yatak düşünüyoruz cünkü

Cnm bizim iş yerinde, bir ablanın kızı dün orda doğum yaptı yarın işe gelince sorarım :) sezeryana aldılar , fakat arkadaş hep o hastaneye gitti memnun du diye hatırlıyorum .

baktım evt fiyatlar çok uygun . Fakat biz almıcaz galiba biraz büyüyünce eşim genç odası alalım diyor ,

Cnm bizim iş yerinde, bir ablanın kızı dün orda doğum yaptı yarın işe gelince sorarım :) sezeryana aldılar , fakat arkadaş hep o hastaneye gitti memnun du diye hatırlıyorum .

hangi hastanede central da mi evet bilgi verebilirsen sevinirim

evet o yönden bakınca çok kalınmıycak en fazla 2 gece bişey olmazsa ne biliym yakında düzgün bi yer bulamayınca baya gerildim

Erdem de cnm. ben hiç bilmem orayı da arkadaş memnundu doktoru bayan, Central ı soracaksan başak hm var mış fakat çok yoğun olduğunu duydum

tamam canım bilgi alınca bana da haber ver lütfen evet centralda b aşak ve figen hanımı söylüyolar forumlarda ama sanırım başak hanım doğum iznindeymiş uzak biraz central yoksa başından beri oraya gitmek istiyorum

baktım evt fiyatlar çok uygun . Fakat biz almıcaz galiba biraz büyüyünce eşim genç odası alalım diyor ,

bizde oyle düşünüyoruz park yatakla idare edip genç odasına dönüştüreceğiz. ozamana kadar da taşınmayı düşünüyoruz zaten balıkesire orada kurulu düzenimizi oluştururuz diyoruz.

kızlarr dun doktor yenı ılaclar yazdı ferro sanol kan hapı kulanıyodum bıttı feramat verdı ona devam et dedı elevıtte az kaldı dedım onu bıtınce bırak folılidoce verdı bunu kullan dedı 14.haftamdayım sızler bunlartı kulanıyomusunuz feramat tok karna yazmıslar normalde kan hapını ac karna ıcıyorum ferro sanolu folıdoceyı yazmamıs eczacı yenı farkettım acmı tokmu ıcerıgnde yemekten onbce dıyo ac sanırım sız nasıl kulanıyosunuz yanlıs bısıy yapmak ıstemıyorum

Tamam yarın sorar , haber veririm inş. :) Central evet çok güzel bir hastane fakat yoğunlar işte, benim inş doğumum orada olacak kısmet olursa :)

eklemişim canım 57. sıradasın dikkatli bak ama tahmini doğum tarihini yalnış yazmısım hemen düzeltiyorum.

aa o yüzden bulamadim sanirim ben hep 15. ekime baktim..tsk ederim canim

canım damar atması gibi bişey ama öyle hergün olmaya yeni başladı. bazende sabah karnımın bi tarafı baya şiş oluyo eşim bile farkediyo. napıyosa içerde acaba:)

ayy bilmem ki banada böyle yel giriyor acaba omu diyorum bazen, bilmiyorum tam anlayamiyorum daha :)

ayyy çok heyecanlı gerçekten haber ver bize de canım

canim gittim geldim, simdi yazacam hemen

canım eşimden gerekli sözleri aldıktan sonra söyledim bi sürü yemin etti artık biliyor oğlu olacağını

ohh söylemez insallah, ne güzel canim bak...esin bilsin gerisi önemli degil

bizde oyle düşünüyoruz park yatakla idare edip genç odasına dönüştüreceğiz. ozamana kadar da taşınmayı düşünüyoruz zaten balıkesire orada kurulu düzenimizi oluştururuz diyoruz.

ee ne taşınması, hani çocuklarımıza partiler yapacaktık oda yapmaya çok ta hevesim var , ama bebek odasını ilerde kullanamaz küçük gelir dolabı falan büyüyen yataklar da , ilerde çok rahat edecekleri bana pek inandırıcı gelmiyor ama bilemiyorum yinede .Tecrübesizim napcan

KIZLAAAAARRRR

gittim geldim doktora

allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu
boyu 7,78 cm olmus

kızlar internet bi hesaplayıcı var o hesaplamaya göre benim 22 nisanda şeker taramamın yapılması gerekiyomuş.ama doktora ayın 26 sı gibi gitmeyi düşünüodun en erken ?? haberi olan varmı??

Her doktor farklı işte , kan ilacı aç karnına öneriyorlar ,multivitamin devam ediyorum ben doktorum öyle diyor , coraspirin var birde omega yazdı yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…