kamuran ve prenses siz pendiğe yakındınız sanırım. erol mobilya diye biyer var kayınpederimle geçen gün buradan baktık birşeyler fiyatlar gayet uygundu bence sizin sözlediğiniz fiyatlar cok aşırı yani ve gereksiz.
inanmıyorum cok iyimiş fiyatı hemde 20 lira. insan soyler yaa :s neyse güle güle kullan canım ama bir daha bulursan boyel indirimli şeyler bizimle de paylas canım yaa
Çok ucuzmuş ya ben bi tanesini 13 liraya aldım :) Ben oraya gideyim :)
benimkide bir hafta geriden geliyor belenmemede dikkat ediyorum ne yapcam hiç bilmiyorum çok üzülüyorum bu duruma herkesin 1 hafta 2 hafta ilerde acaba benmi yanlış bişey yapıyorum hiç bilmiyorum
ya kızlar moralim çok bozuk dün herşey üstüste geldi ikili teste gitmiştim fsm ye ben normalde çakmak erdeme gidiyorum test için fsm ye gittim kadın doğumcu çok güzel davrandı ama radyoloji uzmanı tam bi hödüktü ultrasonda baktı hiç bişey söylemedi ense kalınlığı buun kemiği falan sinir oldum ben de hastaneye gidince geriliyorum o anda sormak hiç aklıma gelmedi ultrason görüntüsü verdi sadece onla beraber labaratuara kan vermeye gittim ultrason fotosunu da istediler verdim sonuçlar cuma çıkacakmış neyse biraz sakinleştim akşamüstü benim gittiğim hastanede(çakmak erdemde) bi arkadaş doğum yaptı gidelim görelim hem de hastane odalarına bakmış oluruz dedik gittik oda çok kötü çok eski ve küçük insanın ruhu daralıyo kötü oldum ya böyle beklemiyodum bi yandan benim doktor emel hanım 3 e kadar hastanedeymiş sonra gidiyomuş onu duydum iyice sinir oldum eve geldim ağla ağla bi hal oldum doğum yapan arkadaş bi arkaqdaşım aynı hastanede sevil hanımda doğum yapmış çok memnun kalmış onu da bi dene bence dedi içime şüphe düştü normalde onla aynı doktora gidiyoruz demekki onunda bi bildiği var die düşündüm napsam bilmiyorum sevil hanımımı denesem başka bi hastaneye mi gitsem önerebileceğiniz bi yer var mı çok karışığım central hospitalı denemek istiyorum ama o da uzak olur son zamanlarda zor olur die düşünüyorum çamlıca erdemin hastane odalarının nasıl olduğunu bvilen var mı:44:
sen buralara mı geldin :) bir bakmak lazım , teşekkür ederim cnm
ya kızlar moralim çok bozuk dün herşey üstüste geldi ikili teste gitmiştim fsm ye ben normalde çakmak erdeme gidiyorum test için fsm ye gittim kadın doğumcu çok güzel davrandı ama radyoloji uzmanı tam bi hödüktü ultrasonda baktı hiç bişey söylemedi ense kalınlığı buun kemiği falan sinir oldum ben de hastaneye gidince geriliyorum o anda sormak hiç aklıma gelmedi ultrason görüntüsü verdi sadece onla beraber labaratuara kan vermeye gittim ultrason fotosunu da istediler verdim sonuçlar cuma çıkacakmış neyse biraz sakinleştim akşamüstü benim gittiğim hastanede(çakmak erdemde) bi arkadaş doğum yaptı gidelim görelim hem de hastane odalarına bakmış oluruz dedik gittik oda çok kötü çok eski ve küçük insanın ruhu daralıyo kötü oldum ya böyle beklemiyodum bi yandan benim doktor emel hanım 3 e kadar hastanedeymiş sonra gidiyomuş onu duydum iyice sinir oldum eve geldim ağla ağla bi hal oldum doğum yapan arkadaş bi arkaqdaşım aynı hastanede sevil hanımda doğum yapmış çok memnun kalmış onu da bi dene bence dedi içime şüphe düştü normalde onla aynı doktora gidiyoruz demekki onunda bi bildiği var die düşündüm napsam bilmiyorum sevil hanımımı denesem başka bi hastaneye mi gitsem önerebileceğiniz bi yer var mı çok karışığım central hospitalı denemek istiyorum ama o da uzak olur son zamanlarda zor olur die düşünüyorum çamlıca erdemin hastane odalarının nasıl olduğunu bvilen var mı:44:
iki haftaya bir oralardayım canım ben eşimin ailesi gebzede oturuyor pendikte de cok yakın aile dostları var genelde uğruyoruz yada viaporta faalan gecerken pendikte duruyoruz. internetten de bakabilirsiniz canım baaşka bebek odası takımı hiç bilmiyorum biz eşimle şimdilik park yatak düşünüyoruz cünkü
Cnm bizim iş yerinde, bir ablanın kızı dün orda doğum yaptı yarın işe gelince sorarım :) sezeryana aldılar , fakat arkadaş hep o hastaneye gitti memnun du diye hatırlıyorum .
Canim seni cok iyi anliyorum gunlerce onu gormek icin heveslenip bekliyoruz doktor oyle yapinca insanin morali tabiki cok bozulur ama sen yinede bukadar sikma canini cok sukur ki bebisin iyi ve saglikli bi aksilik yok sen bunu dusun sadece doktorun ve hastanen icine sinmiyorsa tabiki baska yerleri de deneyebilirsin benimde doktorum yeni acilacak olan bi hastaneye gecmis bugun ogrendim basindan beri bu doktora gidiyodum bende o hastaneye bi bakacagim icimize neresi sinerse orada devam ederiz sen sikma canini onemli olan bebisler iyi olsunlar ama odaya falan takilma ya cok cok bir iki gece gecireceksin Allah nasip ederse temiz olsun yeter ki
hangi hastanede central da mi evet bilgi verebilirsen sevinirim
Hımm erkeğemi ben demişti doktorun?
Erdem de cnm. ben hiç bilmem orayı da arkadaş memnundu doktoru bayan, Central ı soracaksan başak hm var mış fakat çok yoğun olduğunu duydum
baktım evt fiyatlar çok uygun . Fakat biz almıcaz galiba biraz büyüyünce eşim genç odası alalım diyor ,
tamam canım bilgi alınca bana da haber ver lütfen evet centralda b aşak ve figen hanımı söylüyolar forumlarda ama sanırım başak hanım doğum iznindeymiş uzak biraz central yoksa başından beri oraya gitmek istiyorum
eklemişim canım 57. sıradasın dikkatli bak ama tahmini doğum tarihini yalnış yazmısım hemen düzeltiyorum.
canım damar atması gibi bişey ama öyle hergün olmaya yeni başladı. bazende sabah karnımın bi tarafı baya şiş oluyo eşim bile farkediyo. napıyosa içerde acaba:)
ayyy çok heyecanlı gerçekten haber ver bize de canım
canım eşimden gerekli sözleri aldıktan sonra söyledim bi sürü yemin etti artık biliyor oğlu olacağını
bizde oyle düşünüyoruz park yatakla idare edip genç odasına dönüştüreceğiz. ozamana kadar da taşınmayı düşünüyoruz zaten balıkesire orada kurulu düzenimizi oluştururuz diyoruz.
kızlarr dun doktor yenı ılaclar yazdı ferro sanol kan hapı kulanıyodum bıttı feramat verdı ona devam et dedı elevıtte az kaldı dedım onu bıtınce bırak folılidoce verdı bunu kullan dedı 14.haftamdayım sızler bunlartı kulanıyomusunuz feramat tok karna yazmıslar normalde kan hapını ac karna ıcıyorum ferro sanolu folıdoceyı yazmamıs eczacı yenı farkettım acmı tokmu ıcerıgnde yemekten onbce dıyo ac sanırım sız nasıl kulanıyosunuz yanlıs bısıy yapmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?