2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

maşallah cnm iyi olmasına çok sevin dim , annesi görmeye gitmişte arkasınımı dönmüş bıdık

dimii :) canım eşim işyerini balıkesire taşımayı düşünüyor. personel maliyetleri orada daha az oluyormuş. 2-3 yıla gideriz diyor bakalım. yaa yapcaz canım ilk diş partimiz olacak herseyimiz olacak hem sonrasında da tatile gelirsiniz bize ole daha güzel olur :)) haklı olabilirsin aslında. ben o mobilyayı alıp ne biliyim senelerce kullanabileceğimi sanamadım senin gibi. şuan için park yatak daha samimi geliyor bize. ama işte dolap problemimiz var. bebşişin eşyalarını nereye koycaz tek mobilya alacağımıza belki takımda alabiliriz. amaaaan cok karıstı hhersey :)

kızlar internet bi hesaplayıcı var o hesaplamaya göre benim 22 nisanda şeker taramamın yapılması gerekiyomuş.ama doktora ayın 26 sı gibi gitmeyi düşünüodun en erken ?? haberi olan varmı??

şeker taramasımı? ee ozaman bana zamanı gelmiştir o taramanın coktan? bak hiç haberim yok nasıl oğrencez ki bu olayı?

annesi çikolata yemedin mi annesi :) ee bidahaki randevun ne zaman? neyse canım sağlıklı işte maşallah artık bidahakine daha cok izlersin bebişini ve bidahakine öğrenirsin cinsiyetini inşallah

annesi çikolata yemedin mi annesi :) ee bidahaki randevun ne zaman? neyse canım sağlıklı işte maşallah artık bidahakine daha cok izlersin bebişini ve bidahakine öğrenirsin cinsiyetini inşallah

yedim ama sanirim az yedim yine kiprasiyordu ama arkasini döndü bize :)
birdaha 1 ay sonra gidecem insallah.
sagol canim..biliyordum zaten bu defasinda ögrenemicemi

İnş cnm ya orada arkadaşım 1 di ,2 olacak desene :) ben de o dolap olayına takılıyorum zaten , alınca da tam almak istiyorum ya :)çmeceli şifonyerim var büyük yetmez mi acaba ?

Hadi gözün aydın canım maşallahh bebişede

İnş cnm ya orada arkadaşım 1 di ,2 olacak desene :) ben de o dolap olayına takılıyorum zaten , alınca da tam almak istiyorum ya :)çmeceli şifonyerim var büyük yetmez mi acaba ?

bilmiyorum aslında bebek odamızda birtane dolabımız var bizim ama onun içi kışlık eşyalarımızla dolu. birazcık boşalttığımız an bebişide yer açılabilir sanırım en azından 1 senelik olabilir belki birseyler :s

Belk geç döllenme olmuştur. Kafana takma, her bünye ayrı.Bazı anneler erken yetiştiriyor. Bende de ilerden gitmiyordu. Hiç üzülme nasıl olsa iyice yetişince gelecek dünyaya(İnşallah).

benim tedaviyle oldu ondan kesin tarihi biliyoruz şimdi 5 gün geriden geliyor her dr a gittiğimde fark açılıyor

Arkadaslar ben isim buldum paylasmak istedim biri hakan kayra biride şems şabir sizce nasil ben isimlere anlamlariyla baktim ve sevdim hakan savasci kayra allahin lutfetmesi yani buyuk bi savastan sonra allahin verdigi lutuf oluyo şems te dogan gunes şabirde cok sabreden demek oda sabrin sonunda dogan gunes demek oluyo ne dersiniz

adam da gider hemen :))))))))))))) ayırcaz mecburen yoksa özel hayat kalmaz ilerde yanımızdan ayrılmaz

cocuğu bırakıp adamın yanına gideriz sonra dönerim çocuğumun yanına :))) ay düşündümde çok komik bi durum...

Bakın size ne anlatıcam benim bi ablam var çok sevdiğim bunların ikiz kızları oldu özel hayat hiç kalmamış kızlar uyumuolarmış falan bi sabaha karşı uyuyolarmış ağlamadan bunlar saatlerini kurup o iş için kalkıolarmış.bende delimisinz siz demiştim ve çok gülmüştüm şimdi iyisiniz çocuk olsun sorucam size ben demişti :) bizde böyle olmayalım ahahaaa :))

Kızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyor birşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum

Elif23 canim ya oyle dusunme sakin sonucta Allah ne zaman can verdi ne zaman rahmimize dustu bilmiyoruz ki dogum tarihi de sadece bir tahmin Allahim ne zaman ol derse o zaman olacak hic canini sIkna bu yuzden uzulecek hic bir sey yok canim gerisen gelmeleri de normal bir sey senin yaptifin bir yanlis soz konusu kesinlikle degil icibi ferah tut canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maasallah canim ya Allah bagislasin

Kızlar merhaba hepinize...
Biz bugün yine hastanedeydik yeni geldim eve 2li testin sonucunu aldım doktorumla görüştüm çok şükür herşey yolunda test sonucuda temiz çıktı. Demir hapı vermedi kan değerlerim normalmiş daha gerek yok dedi :) bizden haberler böyle sizler nasılsınız?

Merhaba kızlar maşallah hiziniza yetisilmiyo geçmişi okudum neyseki herkes iyi çok şükür bende bikaç gündür yine halsizlik var hep uyumak istiyorum sizede oluyorum elim kolum tutmuyor resmen

canımm eşin ne iş yapıyordu bende Balıkesirde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…