KIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu
boyu 7,78 cm olmus
ee ne taşınması, hani çocuklarımıza partiler yapacaktıkoda yapmaya çok ta hevesim var , ama bebek odasını ilerde kullanamaz küçük gelir dolabı falan büyüyen yataklar da , ilerde çok rahat edecekleri bana pek inandırıcı gelmiyor ama bilemiyorum yinede .Tecrübesizim napcan
maşallah cnm iyi olmasına çok sevin dim , annesi görmeye gitmişte arkasınımı dönmüş bıdık
kızlar internet bi hesaplayıcı var o hesaplamaya göre benim 22 nisanda şeker taramamın yapılması gerekiyomuş.ama doktora ayın 26 sı gibi gitmeyi düşünüodun en erken ?? haberi olan varmı??
KIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu
boyu 7,78 cm olmus
annesi çikolata yemedin mi annesi :) ee bidahaki randevun ne zaman? neyse canım sağlıklı işte maşallah artık bidahakine daha cok izlersin bebişini ve bidahakine öğrenirsin cinsiyetini inşallah
dimii :) canım eşim işyerini balıkesire taşımayı düşünüyor. personel maliyetleri orada daha az oluyormuş. 2-3 yıla gideriz diyor bakalım. yaa yapcaz canım ilk diş partimiz olacak herseyimiz olacak hem sonrasında da tatile gelirsiniz bize ole daha güzel olur :)) haklı olabilirsin aslında. ben o mobilyayı alıp ne biliyim senelerce kullanabileceğimi sanamadım senin gibi. şuan için park yatak daha samimi geliyor bize. ama işte dolap problemimiz var. bebşişin eşyalarını nereye koycaz tek mobilya alacağımıza belki takımda alabiliriz. amaaaan cok karıstı hhersey :)
KIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
boyu 7,78 cm olmus
Hadi gözün aydın canım maşallahh bebişede
İnş cnm ya orada arkadaşım 1 di ,2 olacak desene :) ben de o dolap olayına takılıyorum zaten , alınca da tam almak istiyorum ya :)çmeceli şifonyerim varbüyük yetmez mi acaba ?
Belk geç döllenme olmuştur. Kafana takma, her bünye ayrı.Bazı anneler erken yetiştiriyor.Bende de ilerden gitmiyordu. Hiç üzülme nasıl olsa iyice yetişince gelecek dünyaya(İnşallah).
adam da gider hemen :))))))))))))) ayırcaz mecburen yoksa özel hayat kalmaz ilerde yanımızdan ayrılmaz
KIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
boyu 7,78 cm olmus
Kızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyorbirşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
dimii :) canım eşim işyerini balıkesire taşımayı düşünüyor. personel maliyetleri orada daha az oluyormuş. 2-3 yıla gideriz diyor bakalım. yaa yapcaz canım ilk diş partimiz olacak herseyimiz olacak hem sonrasında da tatile gelirsiniz bize ole daha güzel olur :)) haklı olabilirsin aslında. ben o mobilyayı alıp ne biliyim senelerce kullanabileceğimi sanamadım senin gibi. şuan için park yatak daha samimi geliyor bize. ama işte dolap problemimiz var. bebşişin eşyalarını nereye koycaz tek mobilya alacağımıza belki takımda alabiliriz. amaaaan cok karıstı hhersey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?