2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayyyy salgam mii valla cok severim canim cekti yahuuu vitaminli sanirsam acaba salgam icince bebis nasi oluyo ki ama canim cekti ayy napcaz biz 9 ay :)))

ayyyy salgam mii valla cok severim canim cekti yahuuu vitaminli sanirsam acaba salgam icince bebis nasi oluyo ki ama canim cekti ayy napcaz biz 9 ay :)))
Valla bende bilmiyorum napcam dondurmanın külahını insanın canı istermi istiyo
Neyse ki çok şanslıyız yaz hamilesi olcaz herşey elimizin altında olacak

canım ağrılar bende de var ama için rahat etmiyorsa konuş doktorunla
çok güzel canım inşallah bizde kaydederiz benim bugün belim ağrıyor :26:
bu sefer öyle olmayacak kalbini ferah tut bebeklerimiz bizi bırakmayacaklar Allah'ın izni ile

kızlar bende varım.bende kasım ayında 8 haftalık gebeliğimi kalbi durması nedeniyle kaybettim.2 gün önce öğrendim gebeliğimi ve sevinemiyorum bile aynı şeyleri yasamaktan cok korkuyorum
ama bole olmazkiiiii neden sevinmiyosun neden endiselisin neden bu kadr korkuyosun bak sakin ol hangimizin garantisi var yasiyo olsugumuz halde ??? uzme kendini insallah bu gebeligin sorunsuz gececek yeterki kendine iyi bak stres yapma canini sıkan insalardan herseyden uzak dur kalbini ferah tut bol bol dua et gerisi Allaha emanet insallah 9 ay sonra kollarin dolacak bebeginle saglikla sihhatle huzurla canim benim )

paylasim icin tesekkur ederiz canim bilmedigimiz ne cok sey varmis dogru yanlis artik orasini bilemem degisik geldi bana ilginc yani :))

Doğru yalnış evet belki hepsi hurafe bilemem ama ben okudum sizinle paylaşmak istedim. Ama ben ister istemez inanmak istedim nedn bilmiyorum :)) kara üzme yiyorum 3 gündür. Kara üzümcocugun gözlerini kara karar yaparmış. Benim gözler yeşil, eşiminkiler kara kara :)) sanırım o na çekecek :) bana çekseydi keske. Kara üzüm yemeyeceğim artık

Ne yazsanız canım istiyor :)) şalgam, külah derken yandık hee habire markete çıkacağım sonunda :))

ooo kulahhh mi senin canin en guzel seyleri cekiyomus hemen temin et ve ye canim evetttt yaz hamileesi vede bahar da bebisler sansli mi sansliyiz bol bol tazecik hormonsuz mevsiminde sebze meyve insallah hersey saglikla insallah :)))

Bak ya banada yazmış. Canımmm çektiii ki :) bakalım hemen baklam netten birsey bulabilecekmihim şalgamla ilgili :)

yesil olsada guzel kara ve iri gozde cok tatli olur ki saglikli olsunda ben iri goz severim bide yesil ve mavi karisimi renkler varya cok anlamli geliyo bugulu bugulu ama canin istiyosa ye uzum canim bisicik olmaz :))))

Kızlar ayvayı tuz ve limonla karıştırıp yiyorlarmış. Nasıl oluyor ki oyle?

yesil olsada guzel kara ve iri gozde cok tatli olur ki saglikli olsunda ben iri goz severim bide yesil ve mavi karisimi renkler varya cok anlamli geliyo bugulu bugulu ama canin istiyosa ye uzum canim bisicik olmaz :))))

Düşünsene bunların hepsi gercek oluyor. Ne yersek cocuğumuz gercekten oyle şekilleniyor :) diğer hamileliğimde gercekten şaşmam ozaman habire yerim ki. Ay cok merak ediyorum acaba nasıl seyler olacaklar :) evet en önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ama ben sağlığı dışında diğer herseyi merakta ediyorum. Cinsiyetini, fiziki ozelliklerini, gözlerinin rengini, ten rengini herseyini.

evett bendee nerak ediyorumm benim esim baya esmer ben kumralim bebekken sapsariymisim bilmiyorum bebisim nasi olur goz rengim kahvr ama elaya caliyo esimin kahve esimin boyu uzun benim normal ayy bilmiyorum ki nasi olur cook heyecanli :)))

Ne yazsanız canım istiyor :)) şalgam, külah derken yandık hee habire markete çıkacağım sonunda :))
Aslında yazmamak gerek ) reklamları izlemeye korkuyorum ya canım çekerse diye
Allaha şükür herşey elimizin altında ama bazı şeyler hamilelikte yenmiyo işte
Ama aklında kalmasın marketten hepsini iste eşinden

evett bendee nerak ediyorumm benim esim baya esmer ben kumralim bebekken sapsariymisim bilmiyorum bebisim nasi olur goz rengim kahvr ama elaya caliyo esimin kahve esimin boyu uzun benim normal ayy bilmiyorum ki nasi olur cook heyecanli :)))

Aynı biz. Benim eşim karslı yani Azeri dolayısıyla esmer, koyu tenli, kahverengi gözlü. Benim anne baba Sakarya'nı ben istanbulluyum. Bende kumral yeşil gozlu beyaz tenliyim. Ve bebekken resmen lacivert gözlerim varmış sarışın ve saçsız doğmuşum. Şimdi bunu düşünüyorum :) kime çekecek acaba. Biz şimdiden kapışıyoruz eşimle hayır azeriler gibi olacak diyor bende hayır çerkesler gibi olacak diyorum bakalım kimin dediği gibi olacak :)) bugun kayınvalidem aradı oda merak ediyordu dedi kime çekecek acaba bende dedim bize çekecek hergün armut yiyorum diyorum gülüyor :)) cok heyecanlı bir bekleme süreci bunlar. Hepsi bahane sağlıklı olsun saygılı olsun bunlar daha önemli ama yaaaa nükime benzeyecek acaba :))

kızlar bende varım.bende kasım ayında 8 haftalık gebeliğimi kalbi durması nedeniyle kaybettim.2 gün önce öğrendim gebeliğimi ve sevinemiyorum bile aynı şeyleri yasamaktan cok korkuyorum

Allah korusun cnm artikk iyi dusunuyoruz iyi seyler oluyo eski kotu olab seyleri unutuyoruz bugunden itibaren:) sende arastirma yapildi mi peki yine bizdeki gbi pihtilasma mi?

bende kara üzüm alıcam işteee .... cnm çekti hemde kan yapar iyidir yani

Şalgamı araştırdım canım oldukça faydalıymış gebelikte tüketilmesi. Ben sadece bir kere içmiştim şalgam ondada zar zor yutmuştum ama sayende canım çekti :)) bugun cok ac günümdeyim anlaşıldı. Şalgam vitamin ve mineral bakımından oldukça zenginmiş. Bende tüketmem şimdi :)) elim 7 de geliyor işte onu beklersem oooo işim var demektir :))

aaa evet bak bi benzerrlik daha :))) bide benim esim bilmem kac kok bursali dusun bu kadr esmerlik nerden bilmiyoruz esim diyoki kiz olursa sana benzesin erkek olursa bana esmer olsun diyo bende kiziyorum hayir ya esmer olmasin o kadr diyrm sonra uzuluyorum oyle dedigm icin hadi hadi olsn diyorum ama coook merak edyrm gercekten kime benzicek nasi olcak evet aileler daha da merakli hahaha armut he :)))) insallah Allah gonlumuze gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…