Bana doktorum şeker taramasına 26. Hafta dedi kızlar. Şimdi biraz erken değil mi?
Kızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyorbirşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum
Yarın tetanos aşısı olucaz bizzz :)
Bana doktorum şeker taramasına 26. Hafta dedi kızlar. Şimdi biraz erken değil mi?
Bana da 28. Hafta dedi doktor. 24. Haftada da ayrıntılı ultrason.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şeker taramasımı? ee ozaman bana zamanı gelmiştir o taramanın coktan? bak hiç haberim yok nasıl oğrencez ki bu olayı?
benim tedaviyle oldu ondan kesin tarihi biliyoruz şimdi 5 gün geriden geliyor her dr a gittiğimde fark açılıyor
Hanımlar merhaba. Ablam 2,5 yıl önce Çınarlı Hastanesi'nde epidural normal doğum yaptı. Doktoru Tahir Bey'di ve çok memnun kalmıştı. Fiyatını hatırlamıyorum ama İzmir'e göre çok uygun gelmişti bize.
dimii :) canım eşim işyerini balıkesire taşımayı düşünüyor. personel maliyetleri orada daha az oluyormuş. 2-3 yıla gideriz diyor bakalım. yaa yapcaz canım ilk diş partimiz olacak herseyimiz olacak hem sonrasında da tatile gelirsiniz bize ole daha güzel olur :)) haklı olabilirsin aslında. ben o mobilyayı alıp ne biliyim senelerce kullanabileceğimi sanamadım senin gibi. şuan için park yatak daha samimi geliyor bize. ama işte dolap problemimiz var. bebşişin eşyalarını nereye koycaz tek mobilya alacağımıza belki takımda alabiliriz. amaaaan cok karıstı hhersey :)
Karar sizin tabi ama ikincisinin ismi ağır olmaz mı biraz? hem ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı alimler başınızda bi sıkıntı yokken Allahtan sabır dilemeyin sonra birde sabredecek sıkıntınız da olabilir diyorlar.Bak kızmazsan hem sabra hem de Hakan Kayraya uygun bi fikir geldi aklıma Eyüp Buğra:)
Kuzular sizin ama annesi, isimlerini de gönlünüzce koyun tabi:)
Yarın tetanos aşısı olucaz bizzz :)
Ilk aşıyı da sen oluyorsun sanırım:)))) ya bana sağlık ocağı 6. Ve 7. Haftada iki tane olacaksın dedi ama ben yine de yarın bi sorayım arayıp.
Maşallah canım Allah kucağına almatıysa nasip etsin inşallahKIZLAAAAARRRR
gittim geldim doktora
allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu
boyu 7,78 cm olmus
Zorlayabildiğin kadar zorla, arkandayız:) Bir an önce mesaileri kapatıp gebeliğin tadını çıkarırız inşallah, Ağustos da fena sayılmaz,iki ay kalıyor nerdeyse, dinlenip gezmek istediğin yerleri gezebilirsin. Doğum öncesi uyku depolarsın:)
Bana da 28. Hafta dedi doktor. 24. Haftada da ayrıntılı ultrason.
Demek ki o aralıklarda yapılıyor. Bu arada bende de ağrılar var, ağır hissediyorum demek ki ondanmış. Ben de siz hanımlara danışacaktım. Aynı aralıktaki herkes bunu yaşıyorsa zaten normaldir :)Bana da oluyor canım hatta ben de yazmıştım buraya. Ama rahim büyüyünce bağlar geriliyormuş ve bunun olması normalmiş. Bende de alt tarafımda ağırlık oluyor. Orada bir şey olduğunu hissediyorum ağırlığından. Bi anda ayağa kalkınca ya da yatakta dönerken alt tarafım kasılıyor. Bunlar normal. Hiç meraklanma sen.
Canım bence yanlış hesaplamış netten baktım 24.haftada yapılıomus
Hangi aşılar bunlar? 6.7.haftada ben olmadım onlar ne
İyi aksamlar herkese doktor kontrolum vardi bugun coj sukur hersey yolunda ve cinsiyeti kiz yani kizim oluyo allahin izniyle ama net demedi 2 hafta sonnra daha kesin belli olur dedi hayirlisi 15+2 bugun sizce degisirmi
Geçen gün uzun yolculuk yapınca benzer ağrılar bende de oldu 2 gün sürdü doktora gittim bir sıkıntı yok canım gönlünü ferah tut
Naptın gittin mi doktora canım bugun gidecektin sanki
Gittim canim :)) bebegimiz bir hafta geriden geliyormus 20 elime dogum tarihi verdi suan doktor keyfi yerindeydi atlayip zipliyordu takla atti resmen doktor teyzemiz cok yaramaz dedi 6-7 tane fotograf verdi bana ama iki tanesi guzel sadece digerleri net degil vitamin ve demir hapi verdi rahim agzinda kanamam varmis pazar gunu baslamisti zaten ama bir sey vermedi hasassim demek ani hareketlerden fazla yorgunluktan kacinmaliyim kan tahlili ve idrar tahlili yapti goguslerimi muayene etti birde rahimden ornek aldi kanser testi icin tansiyon olctu boyle iste canim kusura bakma uzun oldu biraz :)) mayista donmeden once tekrar gidicem sen nasilsin canim bebegin nasil hersey yolundadir insaAllah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?