2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Biz de bugün ense kalinligi için gittik. 1.3 dikti.doktorun iyi dedi.kan verdim haftaya cikacak. Ancak gecen hafta 12+3 iken bugun 11+6 cikti. Ultrason cihazları farklilik gösteriyor mu, tecrübeli arkadaşlar biliyor mu acaba? Cihaz ayniydi ama neden farkli dikti anlayamadim'

Kızlar 1 saattir sol tarafımda aşırı bir ağrı oluyor birşey saplanıyor sanki sürekli belli aralıklarla ne den acaba ? korkuyorum

Bana da oluyor canım hatta ben de yazmıştım buraya. Ama rahim büyüyünce bağlar geriliyormuş ve bunun olması normalmiş. Bende de alt tarafımda ağırlık oluyor. Orada bir şey olduğunu hissediyorum ağırlığından. Bi anda ayağa kalkınca ya da yatakta dönerken alt tarafım kasılıyor. Bunlar normal. Hiç meraklanma sen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın tetanos aşısı olucaz bizzz :)

Ilk aşıyı da sen oluyorsun sanırım:)))) ya bana sağlık ocağı 6. Ve 7. Haftada iki tane olacaksın dedi ama ben yine de yarın bi sorayım arayıp.

Bana doktorum şeker taramasına 26. Hafta dedi kızlar. Şimdi biraz erken değil mi?

Bana da 28. Hafta dedi doktor. 24. Haftada da ayrıntılı ultrason.

şeker taramasımı? ee ozaman bana zamanı gelmiştir o taramanın coktan? bak hiç haberim yok nasıl oğrencez ki bu olayı?

Canım bence yanlış hesaplamış netten baktım 24.haftada yapılıomus

öğrencez bakalm bu sene fiyatları nasıll inşallah çok abartılı değildir ya

Ne guzel bebegin cok guzel bir yerde buyuyecek. Dogal besinlerle beslenecek. Oranin domatesi, zeytini zeytinyagi, immm mis mis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok nedemek kizmak yazdimki fikirlerinizi ogreniyim diye elestiri ve tekliflere acigim

İyi aksamlar herkese doktor kontrolum vardi bugun coj sukur hersey yolunda ve cinsiyeti kiz yani kizim oluyo allahin izniyle ama net demedi 2 hafta sonnra daha kesin belli olur dedi hayirlisi 15+2 bugun sizce degisirmi

Maşallah canım Allah kucağına almatıysa nasip etsin inşallah

:)) zaten bu kulüpteki kadınlar olarak topluca hareket etsek hükümeti bile deviririz herhalde

Bana da 28. Hafta dedi doktor. 24. Haftada da ayrıntılı ultrason.

Demek ki o aralıklarda yapılıyor. Bu arada bende de ağrılar var, ağır hissediyorum demek ki ondanmış. Ben de siz hanımlara danışacaktım. Aynı aralıktaki herkes bunu yaşıyorsa zaten normaldir :)

Canım bence yanlış hesaplamış netten baktım 24.haftada yapılıomus

Olabilir de neyse bir dahaki gidişimizde netleştirir zaten:)

Hangi aşılar bunlar? 6.7.haftada ben olmadım onlar ne

Hafta yazmışım yanlışlıkla. Kocama laf yetiştirirken kafam karışmış:)) 6. Ve 7. Ayda tetanoz aşısı yapılacakmış.

İyi aksamlar herkese doktor kontrolum vardi bugun coj sukur hersey yolunda ve cinsiyeti kiz yani kizim oluyo allahin izniyle ama net demedi 2 hafta sonnra daha kesin belli olur dedi hayirlisi 15+2 bugun sizce degisirmi

Değişmez artık. Hayırlı olsun:))

Geçen gün uzun yolculuk yapınca benzer ağrılar bende de oldu 2 gün sürdü doktora gittim bir sıkıntı yok canım gönlünü ferah tut

Naptın gittin mi doktora canım bugun gidecektin sanki

Gittim canim :)) bebegimiz bir hafta geriden geliyormus 20 elime dogum tarihi verdi suan doktor keyfi yerindeydi atlayip zipliyordu takla atti resmen doktor teyzemiz cok yaramaz dedi 6-7 tane fotograf verdi bana ama iki tanesi guzel sadece digerleri net degil vitamin ve demir hapi verdi rahim agzinda kanamam varmis pazar gunu baslamisti zaten ama bir sey vermedi hasassim demek ani hareketlerden fazla yorgunluktan kacinmaliyim kan tahlili ve idrar tahlili yapti goguslerimi muayene etti birde rahimden ornek aldi kanser testi icin tansiyon olctu boyle iste canim kusura bakma uzun oldu biraz :)) mayista donmeden once tekrar gidicem sen nasilsin canim bebegin nasil hersey yolundadir insaAllah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok şükür canım iyiyim baya çaplı muayene olmuşsun ne kadar güzel e senin lekelenmen varmıydı ki canım bebiş avusturyalarda coştu desene aman hep iyi sağlıklı olsunlar canım sen biliyomuydun bilmiyorum benim cinsiyet belli oldu kızım olucak inşallah bakalım senin ne olucak merak ediyorum hemen yaz bol bol ailenle vakit geçir ama yorma kendini dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…