2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

valla benim kız pek utangac değildi ozaman direk gorduk biz

Kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)

Gerçekten hissediyor sun demek ya ben neden hissetmiyorum , yada ben mi fark edemiyorum acaba ? Neyse eli kulağındadır belki , aynı hastane de olmak güzel olur evt gerçi bayrama denk gelirse , ikimiz içinde vahim bir durum olur ama, bence de haberdar olalım :)

değişmemesi lazım canım yoksa her kafadan bir ses cıkacak kamuranın soylediği gibi. aman su olsun aman bu olsun diye. ben gerci kayınvalidemlere en bastan soyledim o cocugu tasıyan benim isim hakkı da benim dedim sonra birsy demediler. yoksa bana ilk hamile oldugumu duydugunda dediki, aa bebek beklediğinizi bilseydik isim düşünürdük bizde :)

evet hena cok alısık oldugumuz bir isim değil gerci iris te değil benim için. offf sıkınntı bu isim olaylarıda

evet canım ilk bebek ikinci gebelik ilkinde kürtaj oldum, kalbi durdu 7. haftada oda kızdı...
Çok hoşsun canım ya:)) kerem de olur inşallah daha sonraki yıllarda:)) eşin ne düşünüyo bilmiyo musun

Aminnn.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Ne güzel kalp atışları da başlamış maşallah :)
Sen bi de hareketlendiği zaman gör. Çok duygulanacaksın :)))

hoşgeldin , hayırlı olsun . O haftalarda mide bulantısı olamaya biliyor sıkıntı yapma bende mesala 11. Hafta da başlamıştı biraz. Ama herkezde olacak diye birşey yok

hoşbulduk tatlım. şimdi dahada iyiyim.çünkü dayanamadım doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum .heralde dünyada bu güne kadar duyduğum en güzel sesti rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavıştursun, o haftalarda dua ve sabretmekten başka pek birşey yapılmıyor, sen dinlenmeye devam et, ağır iş yapma zamanla bebğinden güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın inşallah..

ÇOK SAĞOL CANIM FIRSAT BULDUKÇA PAYLAŞACAĞIM CANIM. BENİM EŞİMDE MORFOLOJİ SORUNU VARDI VE DOKTOR DOĞAL YOLLA ÇOK ZOR DEDİ VE AŞILAMA DENEDİK.TUTMADI VE AŞILAMADAN SONRAKİ AY KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALDIM. MUCİJEM DİYORUM BEN RABBİM EVLAT HASRETİ YAŞATMASIN İNŞALLAH KİMSEYE.

Hehehe isim mi dusunceklermiss cok alemlermis yaa:) gerci benim icin arketmezz herkesin fikirlerine acigim isim onerilerini alirim ama yine sonucta benim ve esimin istediginolacak kimseyi karistirtmam :)
İki isimli olmasini isterseniz hem hena hem iris olsun ama iki isim sevmiyosaniz ve sen ortadaysan buyuk ihtimal babasinin istedigi olur:)

farklı bir isim evet eşimde oyle soyluyor ama annem hena eşim iris diyor bende kararsız kaldım hangisi olsun acaba diye

İrise karşı Itır diyorum ben:) Okuduğum bir romanın kahramanıydı, hiç çıkmıuor aklımdan, anlamı da güzel koku:)

Show yapmış size çocuk yaa yine de yaranamıyor:) bakalım gelecek hafta yeni bir kontrol dalgası var (ben dahil:) seninkini de o zaman öğreniriz.
valla benim kız pek utangac değildi ozaman direk gorduk biz

Sizinkinin annesi kızından yaman çıktı canım, ne yapıp edip yakaladın onu:) ilerdede senden birşey saklayamayacak demek:)

Bence de eli kulağındadır annesi, iyi dinle bu aralar:)

Kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)

Selam,ne zamandır yazamadım sana:)) seninki de erkekmiş çok sevindim benimkiyle aynı:)) bende pıt pıt hissettim bir ara ama sonra durdu yaa daha erken diye de kötü düşünmedim.haftaya da kontrolüm var heyecanla bekliyorum.Senin nasıl gidiyor

Aminn :) nerde kim istiyorsa Rabbim nasip etsin

Selam canım,

İsim işi çok zor Allah hepimize kolaylık versin gerçekten. Bence Hena ve İlay çok güzel isimler bizim de cinsiyet belli olsa da isim arasak artık

İlay'ın manası çok güzelmiş çok beğendim canım ama söylerken dile pek yatmıyor nilay gibi geliyor sanki bana göre kulağa en çok Hena hoş geliyor
isim bulma çabasıda ayrı bişey yaa :)

Ayy nekadar heyecanli Allah im isimleiyle hayirli saglikli omurler nasip etsin insallah benim erkek olursa belli (Muhammed) kiz olursa hep (Elif ) dusunuyodum ama elif ismi esim tarafinda bikactane var bi taraftan (Merve) yi de dusunuyorum Allah im o gunler nasip kismet ederse insallah...

Son düzenleme:

elif ismine bayılıı-yorum yaa çok yakınımızdaa olmasa kızıma bende elif koymak isterdim

Doğum günün kutlu olsun canım :81: nice güzel sağlıklı bebişin ve kocacığınla yılların olsun

Teşekkür ederim canım benim aminnnn inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…