- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Valla benim de aklıma gelmedi değil, erkekler kendini pek saklayamıyor bu haftalardao yüzden acaba kız mı bu utangaç kuzu dedim ama tamamen poposunu döndüyse inatçı bir erkek de olabilir tabi :) Kamuran bundan önce 13. haftada gitmişti sanırım, daha küçüktü sanki ama o da oturup beklemişti öyle:)
İyi olmana çok sevindim canım, ne kadar büyüselerde bir korku oluyor insanda ama ben üç gündür hissediyorum bizim miniği, pıt pıtlarını hissedince biraz rahatlıyorum, sen de bu aralar hissedersin inşallah:) Son söylediğini hiç düşünmemiştim Gül, bak lütfen pişti olmayalım, haber verelim birbirimize:) Aslında aynı hastanede olsak fena olmazdı, destek olurduk ama lütfen aynı anda olmasın:)
Sare olsunn:) olmazsa iris sare olsun:) o da olmazsa tamm iris olsun madem:)
Hena degisik bi isim benim cok aliskin olmadigin bi tarz heralde ama solenisi guzel duruyo olabilir canim anlamlari her ikisinin de cok guzel artik gonlunuzden hangisi geciyosa onu koyarsiniz belki daha cok degisir fikirleriniz:)
hehehhe süpeeeer:) ilk bebiş mi senin de? eşimle anlaşma yapmıştık kız olursa o erkek olursa ben koyacaktım ismini. kız oldu o koyacak beni karıştırmıyorerkek olsa kerem koyacaktım. benim ismim de aslı:)
teşekkür ederim canım. Allahım herkesin bebeğini korusun. Kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kontrole gittim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum rahatladım. Allahım isteyen herkese naip etsin canlarım.
hoşgeldin , hayırlı olsun . O haftalarda mide bulantısı olamaya biliyor sıkıntı yapma bende mesala 11. Hafta da başlamıştı biraz. Ama herkezde olacak diye birşey yok
Kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)
değişmemesi lazım canım yoksa her kafadan bir ses cıkacak kamuranın soylediği gibi. aman su olsun aman bu olsun diye. ben gerci kayınvalidemlere en bastan soyledim o cocugu tasıyan benim isim hakkı da benim dedim sonra birsy demediler. yoksa bana ilk hamile oldugumu duydugunda dediki, aa bebek beklediğinizi bilseydik isim düşünürdük bizde :)
evet hena cok alısık oldugumuz bir isim değil gerci iris te değil benim için. offf sıkınntı bu isim olaylarıda
Kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)
farklı bir isim evet eşimde oyle soyluyor ama annem hena eşim iris diyor bende kararsız kaldım hangisi olsun acaba diye
Yok be canim hic poposunu donmedi hep kafaustuydu hatta ben cok sasirdimm aa basinin ustunde duruyo yorulmuyomu galan diye de sacmalamiisim esim soledi:) bacaklarini uzatti bultu biseyler yapti ama bi turlu gorebilcegimiz aciyo yakalatmadi essek sipasi:)
valla benim kız pek utangac değildi ozaman direk gorduk biz
Gerçekten hissediyor sun demekya ben neden hissetmiyorum , yada ben mi fark edemiyorum acaba ? Neyse eli kulağındadır belki , aynı hastane de olmak güzel olur evt gerçi bayrama denk gelirse , ikimiz içinde vahim bir durum olur ama, bence de haberdar olalım :)
hoşbulduk tatlım. şimdi dahada iyiyim.çünkü dayanamadım doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum .heralde dünyada bu güne kadar duyduğum en güzel sesti rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
İlay'ın manası çok güzelmiş çok beğendim canım ama söylerken dile pek yatmıyor nilay gibi geliyor sanki bana göre kulağa en çok Hena hoş geliyor
isim bulma çabasıda ayrı bişey yaa :)
Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
sende mi hissettin maşallah , ben ne zaman hissedicem en sona mı kalıcam ne
olabilir canım benimde oluyorama hergün değil ara ara
Ayy nekadar heyecanli Allah im isimleiyle hayirli saglikli omurler nasip etsin insallah benim erkek olursa belli (Muhammed) kiz olursa hep (Elif ) dusunuyodum ama elif ismi esim tarafinda bikactane var bi taraftan (Merve) yi de dusunuyorum Allah im o gunler nasip kismet ederse insallah...
Doğum günün kutlu olsun canım :81: nice güzel sağlıklı bebişin ve kocacığınla yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?