- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Evet canim yuzde doksan erkekÇooook teşekkür ederim:) senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?:)
seneye olan doğum günün daha da farklı güzel olucak inşallah bebeğinle eşinle ailenle sağlıklı nice yaşlara canım...
Canim cunku 1 gun once normal ultrasonda %90 erkek dendi.
Ben hep erkek cocugum olmasini istiyodum,esimde kiz olmasini istiyodu
hep inatlasiyoduk.P.tesi erkek oluyo oleyyyyy diye esimin beynini yerken
sali gunu 4d ultrasonda bebeginiz kiz cinsel organini gostereyim dedi doktor.
o yuzden soka girdim.Cok sukur saglikli bir bebisimiz var.4d sekilde goruncede bebegimizi,
Bu saatten snra kiz ya da erkek farketmez dedik :)
Evet canim yuzde doksan erkek
:)) zaten bu kulüpteki kadınlar olarak topluca hareket etsek hükümeti bile deviririz herhalde
Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)
Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)
merhaba annişler:) bu sene kız senesi sanırım:) doktora gittik ve %80 kız dedi, değişmesi çok olası değil dedi:) minik prensesim geliyor:) darısı öğrenemeyenlerin başına. çoooooooooooook mutluyum :)))
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
Canim cunku 1 gun once normal ultrasonda %90 erkek dendi.
Ben hep erkek cocugum olmasini istiyodum,esimde kiz olmasini istiyodu
hep inatlasiyoduk.P.tesi erkek oluyo oleyyyyy diye esimin beynini yerken
sali gunu 4d ultrasonda bebeginiz kiz cinsel organini gostereyim dedi doktor.
o yuzden soka girdim.Cok sukur saglikli bir bebisimiz var.4d sekilde goruncede bebegimizi,
Bu saatten snra kiz ya da erkek farketmez dedik :)
Pozitif enerkiöizle darbe yaparız:)
Hoşgeldinnnn, ne güzel geldin:) allah sonuna ladar hep böyle neşeyle dönmeyi nasip etsin kontrollerden. Topicimizde bir utangaç kuzu varmış demek, napalım kaçarı yok bekleriz:)
Gözünüz aydın, Allah bağışlasın annesi:)
Çok sevdiğim doktor bir ablamın ismi Hena, farklı bir isim:)
Doğumgünün kutlu olsun canım, evladınla beraber hayırlı uzun ömürler diliyorum:)
o ne ki kızlar?? kaçırmısım ben
Doğumgünün kutlu olsun canım, evladınla beraber hayırlı uzun ömürler diliyorum:)
Doğum günün kutlu olsun cnm . nice yıllara bu senenin sana en güzel hediyesi karnında
iyiki doğdun ozamannnn :) nice nice yıllara inşallah bebişinle ve diğer tüm sevdiklerinleee :)
Cnmmm yazın beni o kadar rahatlatı ki çok teşekkür ederim. Doğru olabilir ben dün akşam eve gidince çok erken yattım , çok şükür sabah geçmişti :) Bu haftalarda oluyor demek ki . Aklıma ne geldi biliyor musun ? Hani senle haftalarımız da aynı , doktorumuz da aynı ya , ikimizin de doğumu aynı güne gelirse Bülent Bey kaç parça olacak acaba
En önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi, bu haftan da söylediyse nettir bence hayırlısı olsun :)
Dönüşünü bekliyoruz cnm güzel haberlerle gel inş :)
Cok saol canimm evet bizim kuzu biraz utangac cikti teyzesi o tuzden acaba kiz mi diyorum yani bu haftaya kadar pipisi olsa gosterirdi kendini heralde ama sonra aklima kamuran geliyo o da gec ogrenmisti ve erkek cikti bilemedim yani bakalim insallah haftaya crsambaa gorucez pitircik kiz mi erkek mi :)
Hoşgeldinnnn, ne güzel geldin:) allah sonuna ladar hep böyle neşeyle dönmeyi nasip etsin kontrollerden. Topicimizde bir utangaç kuzu varmış demek, napalım kaçarı yok bekleriz:)
Valla benim de aklıma gelmedi değil, erkekler kendini pek saklayamıyor bu haftalardao yüzden acaba kız mı bu utangaç kuzu dedim ama tamamen poposunu döndüyse inatçı bir erkek de olabilir tabi :) Kamuran bundan önce 13. haftada gitmişti sanırım, daha küçüktü sanki ama o da oturup beklemişti öyle:)
İsim bulmak zor olur ama umarım en güzel isimleri koyarız , benim için anlamı da çok önemli . Hena da güzel benim bulduğum bir isim var benziyor :)
Doğum günün kutlu olsun cnm . nice yıllara bu senenin sana en güzel hediyesi karnında
meraklanma hepimiz aynı şeyleri yaşadık..
Bende de hiç bulantı olmadı..
Karın ağrısı falan da normal olağan şeyler.
Bebeğin kalbi durur diye endişelenmen de normal. Biz de endişeleniyoruz. Ama artık daha az endişem var :))
meraklanma ilerde daha iyi olacaksın düşüncesel olarak :)
farklı bir isim evet eşimde oyle soyluyor ama annem hena eşim iris diyor bende kararsız kaldım hangisi olsun acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?