2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Himm ii o zaman canim bende ordan siparis veriyim enayilige gerek yok:)

Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum hem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum

Kızlarr ben 14+2 haftamdayım 3 kılo aldım bıle dahada sısıyorum galıba ustelık ıstahmda acık degıl 2 ogun yıyorum nasıl nbukadar kılo aldım yaaa ılaclarmı acaba dıyorum sızın kg durumunuz nasıl 59 la kaldım suan 62 olmusum offff:18:

ben 17+6 haftadayım daha 1 kilo almışım çokta iştahım var

0 haftada bende 2 kilo almıştım , o kadar multivitaminler içiyoruz alırız tabi

Valla ben de eşim de teraziyiz, bizi bizden iyi kimse bilemez herhalde ek olarak ben de şunu söyliyeyim:" terazi bebeği kendi kendine oynamayı çok iyi becerir, uykusundan uyanıp dakikalarca kendi kendine ağlamadan oynar. Hatta o kadar az ağlar ki sorun olup olmadığını düşünebilirsiniz " diyorlar ki babam ben bebekken annemi dürtüp "kalk bak neden hiç ağlamıyor?" Dermiş benim için

first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))

Bir ukraynalılar bir de siz valla onlar da 4. Aydan sonra söylüyorlar. Nazara bizden daha çok inanıp korkuyorlar

Son düzenleme:
Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorum hem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum

Yaa onu da okudum canim da ne biliyim cok vicik vicik olmaz mi ya ben bugune kadar hep bebe yagi kullandim hamilelikten oncede kullanirdim her dustan sonra cok guzel nemlendiriyo a yeterli gelmez diye korktum acikcasi

Yaa onu da okudum canim da ne biliyim cok vicik vicik olmaz mi ya ben bugune kadar hep bebe yagi kullandim hamilelikten oncede kullanirdim her dustan sonra cok guzel nemlendiriyo a yeterli gelmez diye korktum acikcasi

gelir niye gelmesin üstelik sen tam yerindesin muğlada ne güzel hakiki olan yağlar var onları kullan , çıkarken öylecene çıkmıcan tabi, bol sulan :)
bebeklere bile bebeğağı yerine kullanan lar var

Canim bende 15+4 um ama 4 kilo almistim en son kontrolde belki bir kilo daha almisimdir valla benim iştahim çok o yüzden ama dikkatli de olmamiz lazim ideal kiloda kalsak ne hoş olur :)))

Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım şu ikili üçlü paketlerin linkini kopyalayailir misin ben sebamed aldım 1 tüp ama o da yetmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…