2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oooohh gelsin göbiş fotoğrafları :) kızlar baksanıza artık fotoğraflara başladık, büyüyoruz ve ilerliyoruz

Maşallah çok tatlı yaaaa belli belli erkek göbeği olduğu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Sen tecrübelisin bilirsin:))) cihangirim ben buradayım diyor:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah kızlar gobuşlerinize Kamuran snn gobus oğlumdaki gobusum gibi aynı ama bunda çok büyük bnm ki yrn bende çekeyim koyayım sanırım 2 katı büyüktür bide bnm şişkinlikte var sanırsam gören 5 aylık var mı dio

Ayy çok merak ettim:) mutlaka bekliyorum fotoğrafını:))

Azure cnm bende çatlak kremlerimi düzenli kullanmştım ama 5 ayından snra çatlamaya başladım hemde ileri derecede oğlumda hareketliydi eli kolu çıkıodu her yerimden onunda etkisiyle çok çatladım göğüslerinde de oluştu brz şans işi yani bnde 40 lira veriyorum kremime eşim her gün kremlerdi belimi fln ama oldu maalesef inş şanslısındır çatlamazsın diyeyim

Oyyyy maşallahhhh seninki daha da büyük:))) Allahım esirgesin tü tü tüüüü maşallah:))

Amin inşallah :)) Rabbim hepimizi korusun canim büyüyoruz ben burdayim diyor artik bebişim :) birde cinsiyetimiz belli olsa ne kadar hoş olur ama inatçıyız :))

teşekkür ederim haber verdiğin için ben badem yağı kullanayım dedim kıllanma oldu zeytin yağına geçtim kıllanma arttı gibime geldi emin olmamakla birlikte bende bıraktım kullanmayı yazını görünce sipariş verdim ikili paketten inşallah sahte değildir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…