ay evet ya şaka gibi :)) gercekten hepimizin gözü aydın alalhım sonuna kadar gelip bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin..
Bu haftanın sonunda 4. ay bitiyor 5. aya giriyoruz eylulcum, hepimizin gözü aydın:)
Kızlar iki gündür internette çatlak önleyici krem kullananların yorumlarına bakıyorum, doktorum bana illa lierac önerdi, eczanede fiyatı çok uçuk olunca birde bu çatlama işi genetikse kaçış yok gibi şeyler duyunca pek önemsemedim ama iki gündür bakıyorum da nerdeyse faydasını görmeyen yok gibi.
İnternnete 2li 3lü paketlerini yarı fiyatının da altında buldum, bugün sipariş edecem ben, sizin de bilginiz olsun istedim.
Canım ben de doktoruma önerisini sordum, her ilaçta, vitaminde veya tahlilde herşeyin en pahalısını seçen adam, bana 39 TL lik Pregnacare diye bir krem önerdi. Ben de en iyisi Lierac diye biliyordum ve onu almayı düşünüyordum ama dr un dediğini aldım, bir bildiği vardır diye. Kullanıyorum ve memnunum da ,kaşıntılarımı geçirdi.
Eczanede ilk aylarda Pregnacare kullanılır genelde ama hamilelik ilerleyince yeterli gelmeyebilir dedi.Bu tüpü bitirince dr umla konuşacağım başka markaya geçebilir miyim diye.
Bilgi vereyim dedim :)
aaa gerçekten mi? İlk kez duydum :26: bundan sonra içmiyim o zaman ben de çok şaşırdım gerçekten. Muadili decavit miymiş?
elevitte domuz katkısı çıktı ve artık doktorlar vermiyor biliyor musun bunu? kendi firması da kabul etti bunu. bu nedenle doktorlar decavit veriyor.
Kızlar iki gündür internette çatlak önleyici krem kullananların yorumlarına bakıyorum, doktorum bana illa lierac önerdi, eczanede fiyatı çok uçuk olunca birde bu çatlama işi genetikse kaçış yok gibi şeyler duyunca pek önemsemedim ama iki gündür bakıyorum da nerdeyse faydasını görmeyen yok gibi.
İnternnete 2li 3lü paketlerini yarı fiyatının da altında buldum, bugün sipariş edecem ben, sizin de bilginiz olsun istedim.
Çocuklarımız güzel bir burçla doğacak desene sadece kararsız olması kötü.. ben başak burcuyum ama bende de var kararsızlık bana çekecek yavrum:)
aaa nasıl ya ben elevit kullanıyorum dr yazdı ama bana öğğğ kutuda belirtmeleri gerekmiyormu gerçek mi
Sağol canım, doktorun dediyse bi bildiği vardır tabi, ben erken başlamadım, iki haftadır bebe yağı kullanıyorum ama bu hafta kaşıntılarım başladı gibi korkuyorum o yuzden:18: bugün hemen sipariş verecem.
Evet canım, biçok arkadaşım lierac kullanmış benim de. Ben de doktor tavsiyesi ile mustela kullanmaya başladım. Bebek ürünü olduğundan içim de rahat etti açıkçasıtrendyoldan almıştım ben de indirimli olarak. Tavsiye ederim canım
Acaba nereden alacagini yazabilir misin.bende lierac amcam ama burada kozmetikci 200 ml
139 dedi.eğer senin alacagin sitede bu fiyata gore uygunsa bende oradan alayim
Teşekkür ederim:) bende bebeyağı kullanıyorum ama kaşıntımı hiç dindirmedi ya şu kremlere geçmemiz lazım artık galiba
Burdan link vermem uygun olur mu bilmiyorum ama gittigid... sitesinde 2*200 ml 165 lira, nerdeyse yarı fiyatı
Teşekkür ederim:) bende bebeyağı kullanıyorum ama kaşıntımı hiç dindirmedi ya şu kremlere geçmemiz lazım artık galiba
Rica ederim ne demekben dün kullanmaya başladım ve bugün hiç kaşınmadım
selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimi gördüm 157gr olmuş17+5 olduk bir dahaki ay ayrıntılı ultrason yapılcak inşlh oda güzel çıkar
Acaba aranızda hiç saçını boyatan veya manikür pedikür yaptıran oldu mu? doktoruma sormayı unuttum da :26:
Canim benim doktorum da lierac yada bella b diye organik bi yag varmis ikisinden birini onerdi...ben dedigin sitelerde aynen o kampanyali satislari gordum ama cakma olabilir mi acaba diye korktum ne yalan soliyim baya bi fiyart farki var dusunsene genelde hepsibur... Da bile 100 lugu 70 tl ne biliyim kafam katisti...
Ama her iki urunle ilgili de cok guzel yorumlar okudum ikisinden birini tercih edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?