2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ne guzel dedin oyle minik mercimegim o benim ya insallah zamanla iyi olcaz :* :)))

benimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyoda
yandikk desene baya baya tombis olcaz ayyy sadece bebislerimiz kilo alsin insallah ama sarmada yenmez mi ya ekmeksiz yeriz ki ne var yani dimi

İyi akşamlar kızlar,

Ben de allah nasip ederse 3 ekimde doğum yapcağım. Bu sürecte aranızda olmak isterim. Yarın dr kalp atışlarını duymak ve gerekli testleri yapmak için gidicez.

Önümüzdeki Cumartesi bölge hastanesine gidiyorum canım . O zamana kalp atışı da olur. Kuzen Merve hanımı tavsiye etti. Ona gidicem artık.

İyi akşamlar kızlar,

Ben de allah nasip ederse 3 ekimde doğum yapcağım. Bu sürecte aranızda olmak isterim. Yarın dr kalp atışlarını duymak ve gerekli testleri yapmak için gidicez.
Günümüz aynı:) ben dün gittim kalp atışı yoktu canım. Minik olduğu için göremedik.

İyi akşamlar kızlar,

Hayirli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallah yarin bebeinin pit pitlarini duyarsinn:)

6 haftalık dedi bana.

Bu arada bulantı ve kusmalarım başladı kızlar.

Aslında kalp atışı için erken, 6. Haftanın sonunda daha net duyulr ama testleri yaptırcam işte. O arada da belki duyarız
Ben bugün 7 tüp kan verdim. O kadar çok test istemiş ki. Bide idrar testi yapıldı. Sonucumu aldım . Cumartesi göstericem. Hem de kalp pıt putlarını dinlicez inşallah:)

İyi akşamlar kızlar,

aramiza hosgeldin o zaman Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin :))) ooo dr randevunda yarinmis iyi haberlerle gel insallah

6 haftalık dedi bana.

Bu arada bulantı ve kusmalarım başladı kızlar.
zaten tamda bu zamanlar baslarmis bu aksam yemek yiyemedim midem bulanmiyo ama almiyoda oyle tuzlu biselerle gecistirdim sende tuzlu biselr yaninda bulundr faydasini gordum ben

zaten tamda bu zamanlar baslarmis bu aksam yemek yiyemedim midem bulanmiyo ama almiyoda oyle tuzlu biselerle gecistirdim sende tuzlu biselr yaninda bulundr faydasini gordum ben

aramiza hosgeldin o zaman Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin :))) ooo dr randevunda yarinmis iyi haberlerle gel insallah

Samin canım.cok heyecanlıyım, bakalım yarın neler olcak. Benim de bulantım çok az ama bi şey yiyemez oldum.

Aksine benim bi damardan da kan çıkmadı. Üç yerde delik açtı hemşire.:))))

Benim kolay bulunur normalde, tecrübesiz birine denk gelmezsem soun olmaz.

Iki gündür çalışmaktan iflasım kesilmiş halde dönüyorum eve. Gündüz de hiç fırsat bulup bakamıyorum. Güzel haberler kimlerde? Duyan oldu mu bebişinin sesini

İyi akşamlar kızlar,

İnşallah herşey yolunda gider canım

Iki gündür çalışmaktan iflasım kesilmiş halde dönüyorum eve. Gündüz de hiç fırsat bulup bakamıyorum. Güzel haberler kimlerde? Duyan oldu mu bebişinin sesini
dinlen biraz kendine dikkat et evde bulundugun zamanlarda bari diinlenmene bak canim dr gidenler ildu tabi kalp atislari duyuldu keseler goruldu darisi yarin gidecek arkadaslarimiza ve bizlere canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…