ne guzel dedin oyle minik mercimegim o benim ya insallah zamanla iyi olcaz :* :)))ohhhhh sukur canim bak iyiki gitmissin ama yinede cok sukur tehlikeli durum yokmus:)))))
canim tebrik ederim cok sewindim rabbim kotuluklerden serden esirgesin ne guzel annesi minik kuzunuda gordun darisi bekleyenlerin basina
hakkinda hayirlisi olsun rabbim gonlundekini versin ins olursun sende ekim annesi)))
Hosgeldin canim aramiza ins bu sefer saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina
canim iste ne mutlu sana minik mercimegin yavas yavas kendinibelli ediyo ama iste bu halsizlikmaf ediyo insani rabbim yardimcimiz olsun insss:))))
yandikk desene baya baya tombis olcaz ayyy sadece bebislerimiz kilo alsin insallah ama sarmada yenmez mi ya ekmeksiz yeriz ki ne var yani dimibenimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyoda
sarma olsunda :)))))) ohh missNormal sarma çekti benimde canım yaprak sarması :))
Önümüzdeki Cumartesi bölge hastanesine gidiyorum canım . O zamana kalp atışı da olur. Kuzen Merve hanımı tavsiye etti. Ona gidicem artık.Canım keseyi görmen adına çok sevindim:)) ama moralini bozma. Doktorun yaptığı iyi bişey değil tabi, kağıt bittiyse yeniden tak, insanlar oraya ne heyecenlar ne umutlarla geliyo. Biraz anlayışlı almalıydı bence. Kalp atışlarını duyarsın diye bekliyordum ben seni. Hayırlısı olsun canım. Bencede hastane değiştir biran önce, iyi bi yer araştır oraya git.
Günümüz aynı:) ben dün gittim kalp atışı yoktu canım. Minik olduğu için göremedik.İyi akşamlar kızlar,
Ben de allah nasip ederse 3 ekimde doğum yapcağım. Bu sürecte aranızda olmak isterim. Yarın dr kalp atışlarını duymak ve gerekli testleri yapmak için gidicez.
İyi akşamlar kızlar,
Ben de allah nasip ederse 3 ekimde doğum yapcağım. Bu sürecte aranızda olmak isterim. Yarın dr kalp atışlarını duymak ve gerekli testleri yapmak için gidicez.
Günümüz aynı:) ben dün gittim kalp atışı yoktu canım. Minik olduğu için göremedik.
6 haftalık dedi bana.BERKANDAMLA Ccanım seni merak ediyorum haber ver bize :26:
hayırlı olsun canım kağıt için moralini bozma keseni gördün şükür on gün sonrada beğendiğin başka doktora gidersin yarında ben gidecem bakalım ne diyecek bu arada kaç haftalık dedi ?
canım kullan ben gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum halada devam ediyorum 8 ay fala oldu kullanıyorum ilk 3 ayda kullanılacakmış galiba kontrolde sorarrım
hadi gözün aydın leke korkulacak bişey değilmiş demiş rahatladık eeee kaç haftalıkmış senin kuzu kalp atışı ne zaman duyulacak
Ben bugün 7 tüp kan verdim. O kadar çok test istemiş ki. Bide idrar testi yapıldı. Sonucumu aldım . Cumartesi göstericem. Hem de kalp pıt putlarını dinlicez inşallah:)Aslında kalp atışı için erken, 6. Haftanın sonunda daha net duyulr ama testleri yaptırcam işte. O arada da belki duyarız
Ben bugün 7 tüp kan verdim. O kadar çok test istemiş ki. Bide idrar testi yapıldı. Sonucumu aldım . Cumartesi göstericem. Hem de kalp pıt putlarını dinlicez inşallah:)
Lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesi. Semiha Şakir gebe polikliniği.gözünaydın cnm..rabbim pıt pıtları duymayıda nasip etsin inşallah...darısı bizim başımıza...hangi hastaneye gitmiştin..?
Aksine benim bi damardan da kan çıkmadı. Üç yerde delik açtı hemşire.:))))Yarın görücez bakalım ben ne kadar kan vericem
aramiza hosgeldin o zaman Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin :))) ooo dr randevunda yarinmis iyi haberlerle gel insallahİyi akşamlar kızlar,
zaten tamda bu zamanlar baslarmis bu aksam yemek yiyemedim midem bulanmiyo ama almiyoda oyle tuzlu biselerle gecistirdim sende tuzlu biselr yaninda bulundr faydasini gordum ben6 haftalık dedi bana.
Bu arada bulantı ve kusmalarım başladı kızlar.
zaten tamda bu zamanlar baslarmis bu aksam yemek yiyemedim midem bulanmiyo ama almiyoda oyle tuzlu biselerle gecistirdim sende tuzlu biselr yaninda bulundr faydasini gordum ben
aramiza hosgeldin o zaman Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin :))) ooo dr randevunda yarinmis iyi haberlerle gel insallah
Aksine benim bi damardan da kan çıkmadı. Üç yerde delik açtı hemşire.:))))
İyi akşamlar kızlar,
dinlen biraz kendine dikkat et evde bulundugun zamanlarda bari diinlenmene bak canim dr gidenler ildu tabi kalp atislari duyuldu keseler goruldu darisi yarin gidecek arkadaslarimiza ve bizlere canimIki gündür çalışmaktan iflasım kesilmiş halde dönüyorum eve. Gündüz de hiç fırsat bulup bakamıyorum. Güzel haberler kimlerde? Duyan oldu mu bebişinin sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?