2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende kara üzüm alıcam işteee .... cnm çekti hemde kan yapar iyidir yani

Haha senin de Can'ın çekti bugun burası bize yararlı değil sanırım :)) müthiş derecede aşeriyoruz :)) evet evet kan yapar büyük marketlerde bulabilirsin. Hatta istanbulda yaşıyorsan Üsküdar'da ve kadıkoyde mevcut büyük marketlerde de var bulabilirsin tatlımm :)

kizlar bide benim canimmm ne cekiyo biliyo musunuz lahana ssarmasi ama yapamiyorum annem gider gitmez yapcak esim isyerindeki asciya solemis oda yapcakmis nerdeyse 1 haftadr istiyorummm insallah hemn yerim evde simdi yemegim var ama isitmak bile istemiyrm midem tuhaf canim sarma cekiyo beyaz lahana ohh misss

ist dayım cnm ve buldum bile iş yerinin hemen arka tarafında toptan kuruyemişci var oraya alcam işte ...

onu hiç sorma cnm ya... akşam kayınvaldeme dedim lahana sarması bu kış hiç yemedim dedim... canım istedi demeye utandım belki yapar bekliyorum umutla

onu hiç sorma cnm ya... akşam kayınvaldeme dedim lahana sarması bu kış hiç yemedim dedim... canım istedi demeye utandım belki yapar bekliyorum umutla
nolamaaaz hemmen yapmali yoksaa kizarim ben ona :))) ayy valla yaaa biride bana yapsa ne mutluuu mesut olurdum bilemezsin yapinca benim icinde ye tatlimmm

Bunu duyduğuma sevindim , sağlıklı olması iyimiş ,içelim güzelleşelim
Sen sipariş i ver genede

sende kayınvaldene yaptır, benim için değil torunun için de

ama ama ama ben bakudeyim ki burda hic kimsem yokki (( yaklasik bi ay sonra tr ye doncem yoksa simdiye coooktan yaptirmistim ben cekinmem herhalde ama annem cook guzel yapiyo ona yaptiririm

ama ama ama ben bakudeyim ki burda hic kimsem yokki (( yaklasik bi ay sonra tr ye doncem yoksa simdiye coooktan yaptirmistim ben cekinmem herhalde ama annem cook guzel yapiyo ona yaptiririm

oyy kıyamam , sen uzaklardaymışın ya... ben de yersem boğazıma dizilir bak ...hoş yapacağıda malum ya neyse

bende dikkat ediyorum dar zaten sevmem alalim alalimmm kizlar haaydii alisverise :))))

bende dar sevmem arada tayt giyerdim işte , üzerine uzun kazakla felan ... haydiii alışverişeeee

Gebe taytı almalıyız bence.ya zaten taytların lastik kısmı ve pantalonların kemer kısmı cok acıtıyor. Bence de haydi alışverişe artık zamanıdır ki

Normal sarma çekti benimde canım yaprak sarması :))

Bunu duyduğuma sevindim , sağlıklı olması iyimiş ,içelim güzelleşelim
Sen sipariş i ver genede

Aldım dayanamadım. Allah'tan karşıda Migros. Bide kaşlar peyniri aldım. Saolsun ayceey test yemişti öğlen benimde canım çekti ohhbende şimdi yiyorum :))

merhaba kızlar, ben sizi ve kendimi dinledim . Dün izin alıp hemen doktora gittim.Çok şükür kesemizi gördük yeri güzel dedi dr . progesteron , folbiol coraspirin verdi
ohhhhh sukur canim bak iyiki gitmissin ama yinede cok sukur tehlikeli durum yokmus:)))))
canim tebrik ederim cok sewindim rabbim kotuluklerden serden esirgesin ne guzel annesi minik kuzunuda gordun darisi bekleyenlerin basina
hakkinda hayirlisi olsun rabbim gonlundekini versin ins olursun sende ekim annesi)))
Hosgeldin canim aramiza ins bu sefer saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina
aramiza yeni katilan taze annislere hosgeldiniz diyorumm :))) bugun benim midem bi tuhaf basim agriyo bide kasik agrim cok sukur yok ama hep uyuyasim var kizlar yataktan zor kalkiyorum

canim iste ne mutlu sana minik mercimegin yavas yavas kendinibelli ediyo ama iste bu halsizlikmaf ediyo insani rabbim yardimcimiz olsun insss:))))

benimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyoda

İnsallah cnm insallahh:)

benimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyoda

Var karnım bir türlü doymuyor. Bende midem kazındıkça meyve yiyorum yoksa önüne geçemeyeceğim kilonun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…