- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
bende kara üzüm alıcam işteee .... cnm çekti hemde kan yapar iyidir yani
Haha senin de Can'ın çekti bugun burası bize yararlı değil sanırım :)) müthiş derecede aşeriyoruz :)) evet evet kan yapar büyük marketlerde bulabilirsin. Hatta istanbulda yaşıyorsan Üsküdar'da ve kadıkoyde mevcut büyük marketlerde de var bulabilirsin tatlımm :)
kizlar bide benim canimmm ne cekiyo biliyo musunuz lahana ssarmasi ama yapamiyorum annem gider gitmez yapcak esim isyerindeki asciya solemis oda yapcakmis nerdeyse 1 haftadr istiyorummm insallah hemn yerim evde simdi yemegim var ama isitmak bile istemiyrm midem tuhaf canim sarma cekiyo beyaz lahana ohh misss
nolamaaaz hemmen yapmali yoksaa kizarim ben ona :))) ayy valla yaaa biride bana yapsa ne mutluuu mesut olurdum bilemezsin yapinca benim icinde ye tatlimmmonu hiç sorma cnm ya... akşam kayınvaldeme dedim lahana sarması bu kış hiç yemedim dedim... canım istedi demeye utandımbelki yapar bekliyorum umutla
nolamaaaz hemmen yapmali yoksaa kizarim ben ona :))) ayy valla yaaa biride bana yapsa ne mutluuu mesut olurdum bilemezsin yapinca benim icinde ye tatlimmm
Şalgamı araştırdım canım oldukça faydalıymış gebelikte tüketilmesi. Ben sadece bir kere içmiştim şalgam ondada zar zor yutmuştum ama sayende canım çekti :)) bugun cok ac günümdeyim anlaşıldı. Şalgam vitamin ve mineral bakımından oldukça zenginmiş. Bende tüketmem şimdi :)) elim 7 de geliyor işte onu beklersem oooo işim var demektir :))
sende kayınvaldene yaptır, benim için değil torunun için de
bende dikkat ediyorum dar zaten sevmemkızlar dün dr bana dar kıyafetler giyme dedi . Yeni kıyafetler almaya başlasak mı acaba?
ama ama ama ben bakudeyim ki burda hic kimsem yokki(( yaklasik bi ay sonra tr ye doncem yoksa simdiye coooktan yaptirmistim ben cekinmem herhalde ama annem cook guzel yapiyo ona yaptiririm
bende dikkat ediyorum dar zaten sevmemalalim alalimmm kizlar haaydii alisverise :))))
oyy kıyamam , sen uzaklardaymışın ya... ben de yersem boğazıma dizilir bak ...hoş yapacağıda malum ya neyse
bende dar sevmem arada tayt giyerdim işte , üzerine uzun kazakla felan ... haydiii alışverişeeee
ist dayım cnm ve buldum bileiş yerinin hemen arka tarafında toptan kuruyemişci var oraya alcam işte ...
kizlar bide benim canimmm ne cekiyo biliyo musunuz lahana ssarmasi ama yapamiyorum annem gider gitmez yapcak esim isyerindeki asciya solemis oda yapcakmis nerdeyse 1 haftadr istiyorummm insallah hemn yerim evde simdi yemegim var ama isitmak bile istemiyrm midem tuhaf canim sarma cekiyo beyaz lahana ohh misss
Bunu duyduğuma sevindim , sağlıklı olması iyimiş ,içelim güzelleşelim
Sen sipariş i ver genede
ohhhhh sukur canim bak iyiki gitmissin ama yinede cok sukur tehlikeli durum yokmus:)))))merhaba kızlar, ben sizi ve kendimi dinledim . Dün izin alıp hemen doktora gittim.Çok şükür kesemizi gördük yeri güzel dedi dr . progesteron , folbiol coraspirin verdi
canim tebrik ederim cok sewindim rabbim kotuluklerden serden esirgesin ne guzel annesi minik kuzunuda gordun darisi bekleyenlerin basinaEki Görüntüle 965193
Kızlar dün gece herkese teşekkür ederim beni kendime getirdiniz :) sabah hiç birsey olmamış gibi uyandık cok cok özür diledi. Sinirlendim oyüzden söyledim dedi. Evet bdn Polonya'da psikoloji okudum ama terzi kendi söküğünü dilkemezmiş o misal.
Neyse dün geceye dönmek istemiyorum. Suan cok mutluyum. Bakın size bebişimden hediye. Kalbimizi duyduk bugun kocaman olmuş :) 6+5 günlüğüz suan için. Düşük tehlikem yokmuş. Haftada bir ilişkiye girebilirsiniz dedi. Bol bol su iç dedi. 1 ay sonrasına randevu verdi :)) bebişimizin sesini duyunca hersey bitti herseyi unuttum. Kıyamam ki bem ona canım o benim :))
hakkinda hayirlisi olsun rabbim gonlundekini versin ins olursun sende ekim annesiBen de aranıza katılmak istiyorum ama henüz test yapmadım sadece belirtilerim var.
Benim 6 yaşında bir oğlum var. Daha sonra 2 düşük yaşadım. Kan pıhtılaşması sebebiyle bebeklerimin kalbi durdu. İnş bir daha yaşamam aynı şeyleri..
Hamileliklerimde hep korunmadığım ilk ayda ya da ikinci ayda hamile kaldım. Bu ay korunmadık ve gün aşırı ilişki oldu ateşimde iyi gidiyor o yüzden ümitliyim. Önceki hamileliklerimdeki belirtilerim var. Kasıklarım çok ağrıyor. Ek olarak göğüslerim çok büyüdü ve çok acıyor. Daha önce böyle olmamıştı.
3 aydır core aspirin ve folik asit içiyorum. 1 hafta sonra yani adet günümde test yapacağım çıkarsa hemen iğne başlayacağız. Endişeliyim biraz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Ne dersiniz bende 2014 ekim annesi olabilirmiyim sizce?
Hosgeldin canim aramiza ins bu sefer saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucaginaArkadaslar merhaba,
Bende 1 hafta once ekim 2014 annesi olacagimi ogrendim ve o gunden beri burda yazdiginiz herseyi heyecanla ve gozyaslariyla okuyorum... daha once kan pihtilasmasi nedeniyle 2 kaybim oldugu icin bebegimin kalp atisini duymadan sizlere yazmak istememistim ama benim gibi kan pihtilasmasindan muzdarip bi arkadasin daha oldugunu gorunce dayanamadim yazdimm...pazartesi gunu kontrole gidicem ve dualariniza cok ihtiyacim var lutfen eksik etmeyin...
aramiza yeni katilan taze annislere hosgeldiniz diyorumm :))) bugun benim midem bi tuhaf basim agriyo bide kasik agrim cok sukur yok ama hep uyuyasim var kizlar yataktan zor kalkiyorum
benimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyodakizlar bide benim canimmm ne cekiyo biliyo musunuz lahana ssarmasi ama yapamiyorum annem gider gitmez yapcak esim isyerindeki asciya solemis oda yapcakmis nerdeyse 1 haftadr istiyorummm insallah hemn yerim evde simdi yemegim var ama isitmak bile istemiyrm midem tuhaf canim sarma cekiyo beyaz lahana ohh misss
ohhhhh sukur canim bak iyiki gitmissin ama yinede cok sukur tehlikeli durum yokmus:)))))
canim tebrik ederim cok sewindim rabbim kotuluklerden serden esirgesin ne guzel annesi minik kuzunuda gordun darisi bekleyenlerin basina
hakkinda hayirlisi olsun rabbim gonlundekini versin ins olursun sende ekim annesi)))
Hosgeldin canim aramiza ins bu sefer saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina
canim iste ne mutlu sana minik mercimegin yavas yavas kendinibelli ediyo ama iste bu halsizlikmaf ediyo insani rabbim yardimcimiz olsun insss:))))
benimde canim cekti simdi offf napcam ben esim uzerime cok dusuyo balik yede ye onun sayesinde yapamamda birde. kizlar sizde daima bir sey yeme hirsi var mi benim bi turlu agzim kapamiyoda
oyy kıyamam , sen uzaklardaymışın ya... ben de yersem boğazıma dizilir bak ...hoş yapacağıda malum ya neyse
hic olur mu oyle sey tatlimmm benimm sen ye ben yemis kadar olurum kiiihem bende belki bu aralar bulurum bi yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?