Evet seninki normaldi de kot pantolonun sıkmıyor mu o göbişi, ben kumaş ketenleri bile düğmesi açık olarak giyebiliyorumBenimki normal kazak canım. Gebeliğimle ilgili dış kıyafet almadım hiç:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet seninki normaldi de kot pantolonun sıkmıyor mu o göbişi, ben kumaş ketenleri bile düğmesi açık olarak giyebiliyorum, üzerine tunik giydiğim için farkedilmiyor tabi:)
Eki Görüntüle 1077075
gerci bizde 13 haftaliga gore az degilizgerci bu aksam halimiz sabah biraz daha kucuk oluyo aksam olunca fil yutmus gibi oluyorum cok sukur hepimizin kocaman gobisleride olur insallah Allah in izniyle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin kontrole daha 3 hafta var nasil gececek bilmiyorum ama sabredicem kararliyim 16 haftayi doldurmadan gitmiycem Muhammed imiz mi geliyo Elif imiz mi cok merak ediyorum
Çok tatlı canım maşallahEki Görüntüle 1077075
gerci bizde 13 haftaliga gore az degilizgerci bu aksam halimiz sabah biraz daha kucuk oluyo aksam olunca fil yutmus gibi oluyorum cok sukur hepimizin kocaman gobisleride olur insallah Allah in izniyle Allah hepimize hayirli saglikli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin kontrole daha 3 hafta var nasil gececek bilmiyorum ama sabredicem kararliyim 16 haftayi doldurmadan gitmiycem Muhammed imiz mi geliyo Elif imiz mi cok merak ediyorum
Bunun beli lastikli canım :) ama yine de artık rahat edemiyorum. Hamile pantolonları bakıcam. Kasıklarımızı sıkmamak lazım.
Kızlar bi de Cumartesi pazar sınavım var. Bana dua eder misiniz..
Inşallah iyi geçer cnm sınavın dualarimiz seninle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Maşallah kız 13. Haftada benimki belli olmuyordu:)) seninkini bi de 17. Haftada görmek isterim:) senin karnın benimkinden büyük olabilir canım:) maşallah:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bianda cikmaya basladi bu hafta baya farketti cok sukur ya benim ilk gebeligimde cok sorunlar olmustu bebis gelisemiyodu 28 haftalik dogum yaptim ama dogumaa giderken bile bu kadar karnim yoktu oyuzden karnimin buyudugunu gormek beni cok mutlu ediyo insallah sonuna kadar hep guzel gider...
Kamuran
Rabbim zihin açıklığı versin.
tatlım maşallah sen öndesin bana göreİyi geceler kızlar misafirlikten geldik.. yatmadan bi bakayim grubumuza dedim iyi yapmışım demi.. ayy bacaklarima kramp girmeye başladı.. yemekten sonra midem ekşiyorr.. ağzımın hiç tadı yok..
Kizlar birde göbiş topiği açalımda foto eklemek isteyen oraya eklesin.. burası karışmasın. Benim göbik tam hamiş şeklini aldı artık.. oyy daha şimdidendik oturamiyorum.. bebek sanki kassigima batiyor gibi..
Çok yazdım artık yatıyım.. Herkese hayırlı bol kıpırtılı gece diliyorum..
İyi geceler kızlar misafirlikten geldik.. yatmadan bi bakayim grubumuza dedim iyi yapmışım demi.. ayy bacaklarima kramp girmeye başladı.. yemekten sonra midem ekşiyorr.. ağzımın hiç tadı yok..
Kizlar birde göbiş topiği açalımda foto eklemek isteyen oraya eklesin.. burası karışmasın. Benim göbik tam hamiş şeklini aldı artık.. oyy daha şimdidendik oturamiyorum.. bebek sanki kassigima batiyor gibi..
Çok yazdım artık yatıyım.. Herkese hayırlı bol kıpırtılı gece diliyorum..
Canim elbisen cok tatli duruyo nerden aldin cok hosuma gitti
Bu da Defnemle ben :) henüz çok ortada değiliz ama yok da değiliz, pijamanın da kusuruna bakmayın14+6yız burada
Ben çatlak kremi olarak her banyoda zeytin yağı kullanmayı düşünüyorumhem doğal hemde daha iyi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?