Azure sağol cnm öncelikle ben giyinmeye başladım daha rahat oluyor oğlandan kalma epeyce vardı brzda salopet pantolon fln aldım yine malum yaz zor geçecek ağır olucz
Buda güzel be canım kadının memişi yemeğin salçası demiiler ay nası sallamak benim ki :) :)))
Rekor bende hee :))) canim sivri diye büyük duruyo daha hamile göbüşü gibi değil tam :)))
İnşallah değildir ama aynı satıcıdansa daha önce hiç şikayet almamış,güvenilirdir umarım.
Valla kopyalayım ama engellenir miyim bilmiyorumdur satıcı adını söyliym bulamazsan özelden atarım gittigid... healthcente satıcısı, 2li paket 165 tl
Sağol cnm,öyle bi ihtimal de var tabi biliyorum ama hiç birşey yapamazsam da vicdan azabı çekerim sonra, biz elimizden geleni yapalım sonrası kader deriz artık:)
Ben 4 kilo aldim canim benim göbüş sivri o yüzdenbüyük duruyor :))))
Maşallah tu tu tu çok şirin:)))))
Sen tecrübelisin bilirsin:))) cihangirim ben buradayım diyor:)))
Ewet yakisiklin resmen ben burdayım diyo senin gobusunu canım ablamkine benzettim oda erkek bebeğe hamileydi sivri seninki gibi:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hımmm 2.çocuğun avantajları demek:) Şanslısın o zaman, ben normalde de elbise giymeyi çok severdim bol bol elbise alırım ben herhalde efil efil giyeriz inşallah:)
Evet çok şükür bugünlerimize, her haline seve seve razıyız ama ben bebekten önce şişmekten korkuyorum:) vücudum bebekle beraber büyüse ne güzel olacak:)
Belli canım,aceleci bir göbiş olmuş seninki:) zayıf görünüyorsun zaten ondan da olabilir, yoksa hamile göbişi için bkz. Gvn07 :)
Canimm bi de su siteye bi baksana :)
dermoeczanem.c../anne-urunleri
Tamamini yazamadim anlamissindir sen:)
Göbekleri kıskandık mı biz sessz le hahaha ama kız seninde maşallahın var bende göğüsler 1 mt önden gidiyo hahahahs
Tabletim güvenlik duvarı yüzünden açmadı siteyi canım, daha mı ucuz burda:)
Yok canim seninkinde daha ucuz ama asagi yukari ayni fiyatlar demekki olabiliyomuss diye gor istedim:)
Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizzz gobusumuz aynı buyuklukte maşallah çok tatlı kizcen
senin kızmı olucaktı canım ilk bebişmi???
İyi o zaman,sorun yok:)
Amin inşallah :)) Rabbim hepimizi korusun canim büyüyoruz ben burdayim diyor artik bebişim :) birde cinsiyetimiz belli olsa ne kadar hoş olur ama inatçıyız :))
Tü tü tüt maşallah size kızlar:)) Hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah ama göbek rekorunu Prunusa veriyorum:) Ama hamile karnı Güvende, Sessz ve Kamuran siiznkiler de çok tatlı ama:) Siz bu arada gebelik Tshirtleri mi giymeye başladınız yaa, ben daha hiç birşey almadım:)
Ben de hiç alışamıyorum bu göğüslere yaa, doğumdan sonra pilates şart bize, yoksa hep önden gidecekler(
Hepiniz Maaşallah subhanallahkizlar hepiniz cok cok tatlisiniz Allah im korusun sizleri her turlu kotulukten şerden biz daha bukadar buyumedik ama bu hafta biraz ben burdayim demeye basladik sanki bir haftada 600 gr kadar aldim cok sukur kilo almaya basladim artik kismetse bizde bi ay sonra gobislerimizi paylasiriz sizinle
Bende senin siteden verdim siparisi giti gule gule kullanalim insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?