2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Azure sağol cnm öncelikle ben giyinmeye başladım daha rahat oluyor oğlandan kalma epeyce vardı brzda salopet pantolon fln aldım yine malum yaz zor geçecek ağır olucz

Hımmm 2.çocuğun avantajları demek:) Şanslısın o zaman, ben normalde de elbise giymeyi çok severdim bol bol elbise alırım ben herhalde efil efil giyeriz inşallah:)

Buda güzel be canım kadının memişi yemeğin salçası demiiler ay nası sallamak benim ki :) :)))

Evet çok şükür bugünlerimize, her haline seve seve razıyız ama ben bebekten önce şişmekten korkuyorum:) vücudum bebekle beraber büyüse ne güzel olacak:)

Rekor bende hee :))) canim sivri diye büyük duruyo daha hamile göbüşü gibi değil tam :)))

Belli canım,aceleci bir göbiş olmuş seninki:) zayıf görünüyorsun zaten ondan da olabilir, yoksa hamile göbişi için bkz. Gvn07 :)

Ben geçen hafta ilk hamile elbisemi aldım onu takılarımla kot ceketimle kombin yapıp resmimi de çektim ama karnım tam büyüyünce resim koyacam inşallah:)

Canimm bi de su siteye bi baksana :)
dermoeczanem.c../anne-urunleri
Tamamini yazamadim anlamissindir sen:)

Ben 4 kilo aldim canim benim göbüş sivri o yüzdenbüyük duruyor :))))

benimde top gibi şimdilik ama yanlara kayıcan diyo herkes bende yapılıyım normalde bekarken atletik yapım vardı oğlumdan sonra eser kalmadı bakalım bunda kaç kilo alıcaz henüz 1 kilo aldım şimdilk dr.da bugün almamaya bak zaten dedi bebişinde kilosu iyiymiş

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1076895

bu da bizim göbüş teyzoşları
Maşallah tu tu tu çok şirin:)))))

Kizzz gobusumuz aynı buyuklukte maşallah çok tatlı kizcen

Evet canim zayıfım ben ondan olabilir )

Merhaba sitenin yeni uyesiyim ve 14+4 ile ilk bebegimi bekliyorum.
ABD'de yasiyorum, burda maalsef tum hamilelik boyunca ultrasound'a en fazla 3 kez sokuyorlar (riskli bir hamilelik gecirmiyorsan)
Ilk kez 12. haftada gorduk bebegimizi, bir de 20. haftada gorcez o zaman cinsiyeti belli olcak. Onun disinda her ay kalbini dinliyoruz o kadar :)
Saglikli olsun da buna da sukur!!
Ama cinsiyeti konusunda meraktan ailecek catliycaz annem erkek olsun istiyor kayinvalidem kiz, ikisi de kendinde olmayani istiyor yani :)
Benim tarafta hic erkek olmadigi icin ben de erkek olsun istiyorum, ablamin kizinda hevesimizi baya almistik :) Tabi hayirlisi, kismet, oncelikle saglikli, akilli fikirli olsun.

Size sormak istedigim birsey var: Hamilelik boyunca ben cok fazla susuyorum, burdaki doktorlara, arkadaslara soyledim gayet normal dediler ama bir de sizlere danismak istedim. Oyle boyle degiil, gunde en az 2.5-3 litre su iciyorum, bu nedenle acikmiyorum bile, buna ragmen simdiye kadar 3 kilo aldim. Duzenli spor yapan biriyim belki ondan da olabilir ama yine de sizin fikrinizi almak istedim.

Simdiden tesekkurler ve iyi haftasonlari!!

Eki Görüntüle 1076895

bu da bizim göbüş teyzoşları

Eki Görüntüle 1076859 kızlar bakın buda benim 17+6 halim an itibariyle

Kızlar, kocama göbişimi çektirdim:))) baksanıza şimdiden kocaman oldu:))
Eki Görüntüle 1076838

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepiniz Maaşallah subhanallah kizlar hepiniz cok cok tatlisiniz Allah im korusun sizleri her turlu kotulukten şerden biz daha bukadar buyumedik ama bu hafta biraz ben burdayim demeye basladik sanki bir haftada 600 gr kadar aldim cok sukur kilo almaya basladim artik kismetse bizde bi ay sonra gobislerimizi paylasiriz sizinle

Amin inşallah :)) Rabbim hepimizi korusun canim büyüyoruz ben burdayim diyor artik bebişim :) birde cinsiyetimiz belli olsa ne kadar hoş olur ama inatçıyız :))

Onu da öğrenirsin canım. Insan meraklarının tabi ama öğrendiğin an ağlayabilirsin ona göre uyarayım:) çok duygulandım ben o an:)
Karnına bakarsak erkek gibi duruyor ama Allah bilir:))))

Son düzenleme:

Benimki normal kazak canım. Gebeliğimle ilgili dış kıyafet almadım hiç:)

Hadi inşallah:) hepinizinkini çok merak ediyorum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…