2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Samin canım.cok heyecanlıyım, bakalım yarın neler olcak. Benim de bulantım çok az ama bi şey yiyemez oldum.

Benim kolay bulunur normalde, tecrübesiz birine denk gelmezsem soun olmaz.
hadi bakalim yarin iyi haberlerle gel bekliyo olcaz mideler icin durum sıkıcı insallah cabuk gecer annem dediki bebisin saclari cikinca mide daha cok bulanip yanma olabiliyomus bilginize daha erken tabi ama onceden bilelim

as canim ben kendi adima soliyim iyiyim cok sukur sende iyisindir umarim dikkat et kendine

Canım etmem mi evden bile çıkmıyorum ama işte sonrada hep kendimi dinliyorum

Bi sol kasığım bi sağ kasığım ağrıyo aklımakötü şeyler getiriyorum kendime kızıyorum sonra((

Selam hayırlı akşamlar nasılsınızz
merhaba canim sanada hayirli aksamlar ayceey in dedigi gibi bende kendi adima konusiyim iyim cok sukur rabbime sen nasilsin :)))))
ne guzel dedin oyle minik mercimegim o benim ya insallah zamanla iyi olcaz :* :)))
insallah canimmmmm insallah))))
yandikk desene baya baya tombis olcaz ayyy sadece bebislerimiz kilo alsin insallah ama sarmada yenmez mi ya ekmeksiz yeriz ki ne var yani dimi
dimi yaaaaa hemde ne guzel yenir valla ben kendimi tutmam lazim yoksa bu gidislede plates topu gibi yuvarlancam insss cok kilo almayizzzzzz))))
İyi akşamlar kızlar,

Ben de allah nasip ederse 3 ekimde doğum yapcağım. Bu sürecte aranızda olmak isterim. Yarın dr kalp atışlarını duymak ve gerekli testleri yapmak için gidicez.
Hosgeldin canim aramiza ins rabbim saglicakla, eline almayi nasp eder:))))))
Var karnım bir türlü doymuyor. Bende midem kazındıkça meyve yiyorum yoksa önüne geçemeyeceğim kilonun
sen cok guzel ediyosun canim ya bennn nerde kilo yapcak seyler versa hopppp iniveriyo mide ye ama bole olmiycak bana bir dur demek lazim yarindan sonra bebis ve bana saglikli seyler tuketecemmm

dinlen biraz kendine dikkat et evde bulundugun zamanlarda bari diinlenmene bak canim dr gidenler ildu tabi kalp atislari duyuldu keseler goruldu darisi yarin gidecek arkadaslarimiza ve bizlere canim

Ooohhh mis mis :) darısı başımıza. Vallahi elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama doktor araba seyahati yasak dedi. Istanbulda nerdeee. Sürekli otobüs dolmuş. Hele geçen gün trafikte 1,5 saat ayakta kaldım ki sormayın. Bebişim feci bir bel ağrısı ile isyan etti neyse biz de böyle böyle büyüyeceğiz sanırım.

Hepinize bebişinizle beraber çok güzel bir gün diliyoruz:)

Günaydın tatlım. Cumalarımız mübarek olsun. Nasılsın bakalım dün cok yorulmuşum sanırım aa meden cok yoruyorsun işte olsa yavaş yavaş dinlene dinlene yapmaya çalış

Günaydınlar herkese. Cumanı mübarek olsun. Rabbim kazadan beladan korusun bebişlerimizi. Bugun doktora giden arkadaslarımız, hepinize sesleniyorum güzel güzel haberlerle gelin olurmu stres yapmak yok sizi bekliyorum ben burda meraklı meraklı. Dualarım sizinle canlarım

Günaydın tatlım. Cumalarımız mübarek olsun. Nasılsın bakalım dün cok yorulmuşum sanırım aa meden cok yoruyorsun işte olsa yavaş yavaş dinlene dinlene yapmaya çalış

Yorulmamak için uğraşıyorum, ama istemeden de olsa yoruluyorum. Birkaç ay sonra hafifleyecek programım. Şimdilik idare etmek zorundayım

Bu arada kilo durumunuz nedir ? Ben hiçbir şeyi abartmadığım halde. 1 kg almışım. Acaba beslenme uzmanına mı gitsem diyorum. Siz ne dersiniz?

Bu arada kilo durumunuz nedir ? Ben hiçbir şeyi abartmadığım halde. 1 kg almışım. Acaba beslenme uzmanına mı gitsem diyorum. Siz ne dersiniz?

Bende 1 kilo almışım ki okadar dikkat ediyorum akşamları asla yemiyorum ama almışım işte kilo yinede. Bence normal bir alış bu. Çünkü ilk 3 ay 1 veya 2 kilo alış yada veriş bekleniyormuş. Bazılarında ilk aylar zayıflıyor sürekli çıkarttığı için.

günaydın arkadaşlarrr

dün doktorum hastanede olmadığı için kontrole gidemedim
Bugün saat 11.10 da miniğimizi göreceğiz inşallah.
Normalde kontrolümüz pazartesi günüydü ama dün gece yine sağ kasığımda ağrı oldu.Gerçi kasık mı apandisit mi onu da tam anlayamıyorum :-/
o yüzden kontrolümüzü bugüne aldık çoookkk heyecanlıyımmm :)

Hayırlı olsun rüya. ben de 6. haftanın içindeyim.ayın 15 de kalp atışlarını dinleyeceğim demişsinde bu hafta içinde kalp atışları duyulmuyor mu.
bilmiyorum ki canım belki sağlam olsun diye o tarihte çağırmıştır doktorum. Beklemek zor olacak ama :18: sen ne yaptın duydun mu kalp atışını?

Gebe taytı almalıyız bence.ya zaten taytların lastik kısmı ve pantalonların kemer kısmı cok acıtıyor. Bence de haydi alışverişe artık zamanıdır ki

evt cnm ben layım diyorum çünkü kıyafetlerim sıkmaya başladı

Oh afiyet olsunn :)) yarasın bebişe :))

teşekkürler teyzesi:)

hayırlı cumalar canımmm bende bugün gidiyorum daha fazla dayanamadım :)))

orçin nasılsın ? yazdıklarım sana geliyor mu?

Günaydın kızlar,
Bugün İzmir'de çok güneşli harika bir gün. Bebeğimle tanışmaya gidiyorum . eşimin ve ailemin haberi yok .Eşim ısrarla kalp atışını da bekleyelim dedi ama ben o kadar bekleyemem .
Şimdi işyerimdeyim randevum 10:00 da .15 dk. önce çıkarım.
Bol su içmeye başladım bile. Çok güzel haberler aldığımız bir gün olur inş.

hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. bu arada kasık ağrısı bende günden güne artıyor sanki , progesteron mu yapıyor acaba?

gidin gidi hep takipte olun, güzel haberlerle gelin emi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…