Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
Aminn Aminn inşallah :)) ee sen de gidiyorsun dimi bu hafta doktora? Gitte artık kuzumuzun cinsiyetini de öğren gel :))
valla geçen yıl çıktı bu haberler, yıkıldı ortalık. bu nedenle doktorlar da decavit veriyor onun yerine. sen bilirsin ama ben olsam kullanmam:)
ben üçlü testin çekimlerini yaptırdım sadece. Kana baktırmadım. çekimler normal çıktı. Allahın izniyle sapasağlam doğacak bebişlerimiz:)
Büyük değil ama sırtımın her noktasında ve bir hayli çokça. Sırtım sivilcelenmeler gözükmüyor kırmızı kırmızı böyle isilik gibi ama değil ve cok kaşınıyor. Suratımda da vardı ama geçti bunlar kaldı cok çirkin oldu sırtımama geçecek inşallah, teşekkür ederiz teyzesi evet biz artık büyüdük maşallah artık bebek gibi görünüyoruz :))
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
Nabzımı sordum canım kalbim bazen okadar hızlı atıyor ki yerinden çıkacakmış gibi. Gecen gün ölçtüğümde nabzımı 90 çıkmıştı. Hamile olmayanlar için normal bir nabız değil bu çünkü. Otururken birden kalbimde çarpıştı oluşuyor. Doktorumda hamileyken olabilir dedi. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım artık dedi. Yürüyüş olayını sordum sakın nefes nefese kalana kadar yürüme 20 dakikada bir dinlenme şartıyla yürüyebilirsin dedi. Kalbin hızlandığı an bebeğine toksin salgılanıyor dedi sanırım. Tansiyonum yine 7/4 cıktı. Başka birsey gelmiyor canım aklıma.
Evet sırtımın gerçekten durumu vahim. Cok aşırı kaşınıyor ve kırmızı kırmızı sivilceler cıktı sırtımın her noktasında. Salında ben sana söyledim suratımda da vardı bi ara suratımdakiler azaldı ama sırtımdakiler kaldı. Sivilceler için antibiyotiğe başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Onun dışında 2 hafta sonrası için çağırdı ayrıntılıya ama ben 3 hafta sonra gideceğim 22. Haftamda ozaman daha net daha güzel olur sanırım görüntü :)
Bu arada teşekkür ederiz teyzesi evet evet kocaman olduk maşallah biz artık :)
cnm ben , senin için hastane araştırması yaptım ve burada senin dikkatine yazdım okudun mu acaba?
Nabzımı sordum canım kalbim bazen okadar hızlı atıyor ki yerinden çıkacakmış gibi. Gecen gün ölçtüğümde nabzımı 90 çıkmıştı. Hamile olmayanlar için normal bir nabız değil bu çünkü. Otururken birden kalbimde çarpıştı oluşuyor. Doktorumda hamileyken olabilir dedi. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım artık dedi. Yürüyüş olayını sordum sakın nefes nefese kalana kadar yürüme 20 dakikada bir dinlenme şartıyla yürüyebilirsin dedi. Kalbin hızlandığı an bebeğine toksin salgılanıyor dedi sanırım. Tansiyonum yine 7/4 cıktı. Başka birsey gelmiyor canım aklıma.
Evet sırtımın gerçekten durumu vahim. Cok aşırı kaşınıyor ve kırmızı kırmızı sivilceler cıktı sırtımın her noktasında. Salında ben sana söyledim suratımda da vardı bi ara suratımdakiler azaldı ama sırtımdakiler kaldı. Sivilceler için antibiyotiğe başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Onun dışında 2 hafta sonrası için çağırdı ayrıntılıya ama ben 3 hafta sonra gideceğim 22. Haftamda ozaman daha net daha güzel olur sanırım görüntü :)
Bu arada teşekkür ederiz teyzesi evet evet kocaman olduk maşallah biz artık :)
Eki Görüntüle 1080257
Eki Görüntüle 1080257
Eki Görüntüle 1080257
Yüzünü biliyorum ama sırtında antibiyotik kullanacak derece çıktığını bilmiyordum canım ya. Aslında başka bi doktora daha mı sorsaydın ne bileyim sivilce sonuçta. Hemen de antibiyotik kullanmak ne derece doğru acaba...
Çarpıntı bende de oluyor bi anda.
Bu arada tetanoz aşının ilk dozunu ne zaman oluyorsun? Bana da haber ver acıdı mı acımadı mı diye :)
maşallah ya baya belirginleşmiş artık darısı bize yalnız kızının ismini çok beğendim bu arada
maşallah Hena'ya kocaman bir kız olmuşdarısı bizimkilerin başına canım, hormonlardan sivilce çok oluyormuş inşallah antibiyotikle sağlığına kavuşursun canım
maşallah canım kocaman lmuşinşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün bende hazırlanıyorum şimdi çıkcam birazdan ilk önce iğnemi vurdurup saonrada muayeneye gitcem inşallah bende cinsiyetini öğrenirim bugün dr söylicem dedi ama yinede belli olmaz benim göbek yağlı olduğundan zor görülüyor keşke zayıf olsaydım
Eki Görüntüle 1080257
Hayırlı olsun canım kızın Allahım sağlıcakla eline almayi nasip etsin
Ohhh çok iyi yapmışsın cnm tadını bol bol cikartin anne kiz mis havanin
:) Kız da çok fazla değişmiyormuş ama belli mi olur belki sana sürpriz yapar bebeğin.Ayy çok tatlıymış bu kız:) bizede 3 hafta önce kıza benziyor dedi ama bu hafta kesinleşecek durumumuz inşallah:)
evet canım her ne kadar doktor bebeğe zarar vermiyor dese de ben ilaçlara aşırı derece karşıyım. Cildiyeye gitmek en doğrusu. Haklısın canım. o çarpıntıda cok canımı sıkıyor aslında. eylül annelerinde bir kızın nabzı 90 cıktı diye kız ilaca başlamıstı sanırım hatta yalnıs hatırlamıyorsam serumda takmışlardı. bianda geliyor 5 dakika ssonra falan gidiyor ama korkuyor işte insan gencecik yaşında çarpıntısı olunca.
cuma günü gideceğim canım korkuyorum bende acıyacak diyee :s Ama hemen yazarım ben sana merak etme canım arkadasım :)
Benim annem de daha ben hamile olduğumu öğrenmeden bana sormuştu. Hamile misin rüyamda gördüm diye.
Sonra öğrendim hamile olduğumu :)))
Cinsiyetini bile görmüştü annem :)
İyi dayanmışsın bugüne kadar:)))
Canım çok sevindim annenle paylaşmana, ne kadar sevinmiştir tahmin edebiliyorum.Aslında bir nevi onlara iyilik yaptın ilk 4 ayın stresini tek başına yaşadın ve onlara yaşatmadın:)
ay nasıl dayandın öyle canım :44: ben öğrendiğim anda söyledimrahatlamışsındır sen de ne güzel
Sen soylememişsin ki annen ruyasında gormus bîde zılgıtı yedin bak gördün mü:)) neyse sende rahatlamıssındır canım artık hadi gozunaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?