2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar haftasonu annemle telde konustum (ailem izmirde yasıyor ) rüyamda seni gördüm 3 aylık hamileydin dedi kızım söle hamilemisin dedi ve ben sonunda itiraf ettim evet dedim :)) bi güzel kızdı bana neden önce sölemiosun die anneler harbiden hissediyomus:))))

iyi dayanmışsın canım ya :) kızmakla haklı ama herkes neysede anneden saklamak olmaz kadının içine nasılda doğmuş 3 aylık diyo bide :)

çok sevindim canım sen erkek mi hissediyordun? maşallah ismi de hazırmış:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Evet canım hissettiğim ve rüyalarımda gördüğüm oğlum geliyor :)
Zayıf bir erkek çocuğu görmüştüm rüyamda 3 yaşlarında :)

Benim annem de daha ben hamile olduğumu öğrenmeden bana sormuştu. Hamile misin rüyamda gördüm diye.
Sonra öğrendim hamile olduğumu :)))
Cinsiyetini bile görmüştü annem :)
İyi dayanmışsın bugüne kadar:)))

Canım çok sevindim annenle paylaşmana, ne kadar sevinmiştir tahmin edebiliyorum.Aslında bir nevi onlara iyilik yaptın ilk 4 ayın stresini tek başına yaşadın ve onlara yaşatmadın:)

Son düzenleme:
Bu yaz o kadar çok işim var ki , badana boya yapılacak, halılar yıkanacak , mutfak dolapları silinecek ve ben çalışıyorum hafta içi geç geliyorum nasıl olacak hepsi hiç halim de yok
Kolay gelsin canım kendini yormadan sıkılmadan yavaş yavaş yaparsın olmadı bi yardımcı tutarsin kafana takip stres yapma.biz mayısta yeni evimize gecicez benimde çok isim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum.

Evet canım sağolasınn :)))
Cihangirim geliyor :)
Ay bizimde oğlumuz olursa adı cihangir olacakmış babası öyle diyo 😊 gerçi cinsiyeti ogrenmemize daha çok var.

Oğlumun adaşı mı olacakmış oyyyy inşallah erkek olur :)

ay nasıl dayandın öyle canım :44: ben öğrendiğim anda söyledim rahatlamışsındır sen de ne güzel

Canim gozun aydin cok sukur artik bulanti yok kusma yok ben en son 3 gun onceydi yumurta yemeye calistim cikardim sonra yumurta ya bisuredaha ara vermeye karar verdimonun disinda benimde maasallah im var yemem icmem duzeldi dun gorumcelerim alt katta kaynanamdaydi pizza acma falan yaptim bi yedikki sorma cok sukur yemek yiyebilmek cok guzel bende kilo alamamayi der ediyodum cok sukur her sabah tartida rakamlarin yukseldigini goruyorum hizli bir kilo alimina basladim gecen hafta 600 gr aldim yani 13.haftada boyle giderse bu haftayida 1 kiloya yakin kapatacagim cumadan cumaya yaziyorum ama bn dert etmiyorum aksine cok sviniyorum hayatim boyunca hep cok zayiftim biraz dombili olmak istiyorum bn cok hizli kilo veriyorum o yuzden cok alsamda veririm dogumdan sonra kismetse yeter ki bebisim iyi beslensin yerim ben onu
Bu arada dun bizim hastanenin acilisi var diye gittik ama sanirim yetistirememisler persmbeymis acilis ama hastane cok guzel gorunuyo oldukca buyuk ve sik duruyo persembe esim de evde kismetse gidecegiz esim muayne basladiysa muaynede olalim dedi bende peki dedim yani Allah nasip ederse persembe bizim bebisi gorecegiz

bayer i aradım ama paydos etmişler nasıl olur yaa bende kullanıyorum elevit ne yapıyım bırakayımmı şimdi ooff çok moralim bozuldu yaaa:26:

valla geçen yıl çıktı bu haberler, yıkıldı ortalık. bu nedenle doktorlar da decavit veriyor onun yerine. sen bilirsin ama ben olsam kullanmam:)

Sen soylememişsin ki annen ruyasında gormus bîde zılgıtı yedin bak gördün mü:)) neyse sende rahatlamıssındır canım artık hadi gozunaydın:)

Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…