2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy kaçırdımm kaçıncı sayfada acaba bi baksamm

Az kalmış size de canım. bekliyoruz biz de haberlerinizi:)

Topige bi prenses daha geliyoo kizlarrr:)

hayırlı olsun kızlarr çok sevindimm :)

Gözünaydın canım çok sevindim :))benim doktorumda doğumdan 2 gün önce kesicez demişti iğneleri bende Cumartesi gidicem inşallah .benimde cinsiyet netleşir artık

Kızlar detaylı zamanınız geldiğinde dr unuz biryer onermzse osmanbeyde Bi dr var adını veririm gidersinz ben çok memnun kalmıştım çok keyifli Bi muayene oldu o donemde bunda da inş ona gideceğim 😊

oyy maasallah guven cımm sanaa ve bebeklerıne dogu ya kız kardeş gelıyor demek elhamdulıllah rabbım herkeslerı evlat sahıbı etsın ınsallah..dua ıleee

Canımm çok güzel haberlerle geldin , şükürler olsun ... Kızına da maşAllah tatlım benim ne güzel gelişimi var , baş ağrıları konusunda aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederim :) demek dörtlüden kaçamayacağız , kaçsaydık iyiyidi ilaçlarla kankalığa devam desene ... Kaç kilo almışsın onuda merak ettim ben . Sezeryan olacaksın demek hayırlısı olsun . Bende gitmek görmek istiyorum artık özledim kızımı 2 haftayı geçti gözümde tütüyor

slm annişler geleceğin 23 nisan çocuklarını şimdiden sevgiyle öpüyorummm bayramınız kutlu olsun annemmmm ve yiğenlerimm

merhaba kızlar öncelikle hepimizin gözü aydın inş bende ekim annesi olacağım. merak ettiğim konu hazırlıklara başladınız mı başladıysanız neler aldınız bebişler için?

hayırlı olsun kızlarr çok sevindimm :)

ohh prensesler artıyor , gözün aydın cnm , hayırlı evlat olsun inş. :)

oyşşşş maşallahhhh

Canım ya gözünüz aydın :)) çok sevindim bir prenses daha gelio inşallah ne güzel .

Kizlarr hepinize ayriayri cok tsk ederim...cocuklarimiz insallah saglikli sihatli ve hayirli evlatlar olurlar:))

Kocişle her yeri temizledik ama biz de bittik.. Çok yorulduk..
Bebişlerimizin 23 nisanı kutlu olsunnn:)))))))))
Bir deeee cinsiyetini öğrenen bütün annişleri kutluyorum:) gözünüz Aydın tatlı anneler:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Topige bi prenses daha geliyoo kizlarrr:)

Canım arkadaşlarım,prensesleriniz geliyormuşşş :) sırf cinsiyetlerini okuyum diye topiğe girdim ve görünce çok mutlu oldum :) Bugünlere şükürler olsun, sonunda cinsiyet aşamasına da geldik :)

kızlar nasılsınız canınız neler çekiyor benim şimdiye kadar canım pek bişey çekmedi ama rüyalarımda sürekli değişik değişik meyveler görüyorum tuhaf ama rüyalarım sebze meyve haline döndü şimdiye kadar en az 10 -15 çeşit meyve görmüşümdür :) canım çekmiyor ama bi kısmını rüyamda gördüğüm için yiyorum bende

Hanımlarr merhaba, geçen hafta öğrendik cinsiyetini bebeğimizin, erkekmiş. 2li testi yaptırdık sonuçları bekliyoruz şimdi. İnşallah bi şey çıkmaz. Bayadır uğrayamadım, iyisinizdir umarım, allah sağlık sıhhat versin tüm hamoşlaraa

Selam herkese.Benim sat im 26 Aralik.Ben de 17 haaftalik hamileyim.26 yasindayim.Ve bir kizim olacak insallah.Esma'm..Cok guzel seyler paylasiliyor ben de katilmak istedim.Hepiniz saglicakla kalin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun canım topiğin ender cinsiyeti erkek sana denk geldi demek ki :) 13. hafta içerisinde öğrenmişsin cinsiyetini biz de yarın gideceğiz umarım cinsiyetini öğrenebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…