Canım arkadaşlarım,prensesleriniz geliyormuşşş :) sırf cinsiyetlerini okuyum diye topiğe girdim ve görünce çok mutlu oldum :) Bugünlere şükürler olsun, sonunda cinsiyet aşamasına da geldik :)
Hanımlarr merhaba, geçen hafta öğrendik cinsiyetini bebeğimizin, erkekmiş. 2li testi yaptırdık sonuçları bekliyoruz şimdi. İnşallah bi şey çıkmaz. Bayadır uğrayamadım, iyisinizdir umarım, allah sağlık sıhhat versin tüm hamoşlaraa
Selam herkese.Benim sat im 26 Aralik.Ben de 17 haaftalik hamileyim.26 yasindayim.Ve bir kizim olacak insallah.Esma'm..Cok guzel seyler paylasiliyor ben de katilmak istedim.Hepiniz saglicakla kalin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi canım gidin hem acık hava da yemek yemek hemde spor yapıp D vitamini almak hem bizim için hemde bebişlerimizi için daha sağlıklı. Bol bol D vitamini almak lazım bu havada. Bu arada Osmanbey de ki doktor cd ve fotograf veriyor mu? Ve ne kadar bakıyor bilgin varmı?
merhabalar,
İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Allah nasip ederse bende ekim 2014 annesi olacağım. Sat 03 Ocak 2014. Doktorlar bir oğlum olacağını söyledi.. Bu arada benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak İnşallah. Öncekileri daha küçükken kalp durmasından kaybettim. Bundan herşey çok iyi Maşallah.
Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
oyy maasallah guven cımm sanaa ve bebeklerıne dogu ya kız kardeş gelıyor demek elhamdulıllah rabbım herkeslerı evlat sahıbı etsın ınsallah..dua ıleee
merhabalar,
İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Allah nasip ederse bende ekim 2014 annesi olacağım. Sat 03 Ocak 2014. Doktorlar bir oğlum olacağını söyledi.. Bu arada benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak İnşallah. Öncekileri daha küçükken kalp durmasından kaybettim. Bundan herşey çok iyi Maşallah.
Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhabalar,
Bugün kontrole gittik ve artık kesin bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum:) ama geçen dediğim gibi doktor yine ilgilenmedi doğru düzgün halbuki ben geçen sefer acele baktığı için kontrole gitmiştim bu sefer.. boyunu kilosunu bile söylemiyor ben sordum da yeni kilosunu söyledi boyu peki dedim artık ayrı ayrı bakıyorum boyunu söylemiyorum dedi.. tamam ayrı bak ama boyunu da de dimi ne olacak.. nasıl heyecanla beklemiştim bugünü halbuki.. hep zum yaparak baktı ayrı ayrı ben uzaktan bakalım mı tam göreyim dedim biraz gösterdi tamam birde o kadar para ödüyoruz o kadar üzüldüm kiherkes burada oynuyor şöyle böyle derken ben zar zor gördüm oğlumu gerçekten çok üzüldüm ağlayacağım neredeyse o yüzden kimseye Türkiye hastanesi mehtap hanımı tavsiye etmiyorum. soru bile soramıyorum o kadar suratı asık.Şu testi yapmamız lazım dedi şu zaman gel bile demedi bana anlamadım valla..
neyse çok uzun yazdım ama gerçekten çok canım sıkıldı..Sizden ricam Avrupa yakasında levent şişli civarında bildiğiniz iyi ve ilgili bir doktor tavsiyeniz var mı?varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
üzülme canım ben de aynı sorunu yaşıyorum yarın randevum var ve başka doktora gidicem bi kaç doktor belirledim bir iki hafta arayla gidicem onlara da artık hangisi hoşuma giderse sen de sakin ol dene burdaki forumlardaki doktor tavsiyelerinden de yardım alabilirsin
aynen bende araştırmaya başladım inşallah gönlümüze göre bir doktor bulabiliriz..
Merhabalar,
Bugün kontrole gittik ve artık kesin bir oğlum olacakmış çok mutlu oldum:) ama geçen dediğim gibi doktor yine ilgilenmedi doğru düzgün halbuki ben geçen sefer acele baktığı için kontrole gitmiştim bu sefer.. boyunu kilosunu bile söylemiyor ben sordum da yeni kilosunu söyledi boyu peki dedim artık ayrı ayrı bakıyorum boyunu söylemiyorum dedi.. tamam ayrı bak ama boyunu da de dimi ne olacak.. nasıl heyecanla beklemiştim bugünü halbuki.. hep zum yaparak baktı ayrı ayrı ben uzaktan bakalım mı tam göreyim dedim biraz gösterdi tamam birde o kadar para ödüyoruz o kadar üzüldüm kiherkes burada oynuyor şöyle böyle derken ben zar zor gördüm oğlumu gerçekten çok üzüldüm ağlayacağım neredeyse o yüzden kimseye Türkiye hastanesi mehtap hanımı tavsiye etmiyorum. soru bile soramıyorum o kadar suratı asık.Şu testi yapmamız lazım dedi şu zaman gel bile demedi bana anlamadım valla..
neyse çok uzun yazdım ama gerçekten çok canım sıkıldı..Sizden ricam Avrupa yakasında levent şişli civarında bildiğiniz iyi ve ilgili bir doktor tavsiyeniz var mı?varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
Bu arada daha 3,5 aylıkken bence ayrıntılı erken gibi geldi bana bebeğin organları ne derece gelişir ki bu süreçte ben oğlumda 4,5 aylıkken gittim dr o şekilde yönlendirdi
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?