2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun, normal doğuma diye gidip sezaryana alınanalarda çok var, tıbbın nimetlerinden faydalanıyoruz inşallah böyle düşünebiliriz..

hayırlı olsun kızlarr çok sevindimm :)
Çok teşekkür ederiz:)
Gözünaydın canım çok sevindim :))benim doktorumda doğumdan 2 gün önce kesicez demişti iğneleri bende Cumartesi gidicem inşallah .benimde cinsiyet netleşir artık

Aynı şeyleri söylemeleri iyi birşey, anca beraber kanca beraber gidecez artık. Cumartesiye 2 gün kaldı, bakalım senin minik bir sürpriz yapacak mı yoksa bu erkeklerle araya kapatacak mıyız:) Sağlıkla keyifle gelin inşallah...

Aynen canım ilaçlara devam, Bülent bey kaçmamıza izin vermiyor:) Size de az kaldı inşallah, bakalım sizin güzellik neler yapıyor içerde:)

Elinize sağlık rahatlamışsınızdır şimdi, teşekkür ederiz biz de çok şükür öğrendik bizde kızımızın geleceğini:)
Canım arkadaşlarım,prensesleriniz geliyormuşşş :) sırf cinsiyetlerini okuyum diye topiğe girdim ve görünce çok mutlu oldum :) Bugünlere şükürler olsun, sonunda cinsiyet aşamasına da geldik :)
Sağol teyzecik, yavaş yavaş öğrenmeyen kalmıyor artık, bir dahakine biz sizi bekliyor olacaz...

merhabalar.. hayırlı olsun, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. biz de yarın öğreneceğiz hayırlısıyla. çok heyecanlıyım
Teşekkür ederiz, yarın bakacam size:)

Bu arada ben 2 kg almışım canım, şimdilik iyi gidiyorum ama ilk 2 ay yiyemiyordum ben, o yüzden bu aralar dikkat etmem lazım artık, kilo sevmiyoruz deyip duruyor Bülent Bey, sen de dikkat et:)

Hoşgeldiniz kızlar, Allah sağlıkla keyifle kavuşmayı nasip etsin size de...

Ben amwayin ağız bakım suyunu da kullanıyorum ama kanamalara etki etmiyor, şu tuzlu suyu deneyelim bakalım,bende de çok oluyor dişeti kanaması, sağol canım:)

Bugün çok yazdım ama son olarak şunu da aktarayım, muayene esnasında gebeliğin başından beri sarı ekıntım olduğunu söyledim de doktorum onun için fitil yazdı, iki tabletlik, 3 arayla kullanılacakmış. Şimdiye kadar sormadığı için söylememiştim, koyu renkli olmadığı için bende önemsememiştim ama bu tip durumlar da enfeksiyon yapabiliyormuş, bu fitil azaltır dedi. Sizde de varsa bilginiz olsun canlar...

Kızlar bebeğim hergün hareket ediyordu. Bugün hiç hareket etmedi. Tecrübeli anneler yazabilir mi lütfen. Bir şey yoktur dimi Allahım korusun oğlumu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde felaket kanıyo hatta fırçaladıktan uzun süre kan tadı oluyo ağzımda bu beni kusturuyo en narin fırçayı aldım ama olmuyo
Hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat 2 ocak

Benimde hamileliğin başından beri sarı akıntım var bunun için doktorum progestan verdi hamileliğimin başından beri içiyorum ama akıntım devam ediyo çoğu zaman beyaz oluyo ama sık sık çamaşır değiştirmekzorunda kalıyorum

Kuzum günaydın delimisin yoktur tabi ki. Bemde dediğim gibi oyle her daim hissetmiyorum zaten bir gün oluyor tamamen akşama kadar hissediyorum birgün oluyor yine tık yok. Sanırım hissettiğim günler tamamen kendimi dinlediğim için hissediyorum hissetmesinin günler biraz fazla yoğun oluyorum bebeğimin hareketini bile düşünmüyorum o yüzden belki de hissetse de ilgimi çekmiyor. Korkma yani hiç birsey yoktur Rabb'imin izni ile

Tesekkür ederim canım aktarım için. Benimde var sarı renli akıntım ama sadecebyük tuvaletimi yaptıktan sonra geliyor. Hem söyledim ama doktor enfeksiyon yok mühim birsey değil ozaman dedi. Şimdi bu yeni doktoruma söyliyim bu daha tecrübeli belki fitil verir bana da. Günaydın bu arada canım

Herkeslere günaydın yine bitti tatilimiz ama olsun cumaya ne kaldı :)) bebişlerimizle beraber güzel birgün geçirmemiz dileğiyle

Yoktur cnm korkma brz uykucu anlaşılan :)korkuyorsan Bi sağlık ocağına git doppler ile dinlesinler kalp atışlarını

Herkese günaydın... Damlacım dediğin gibi bitti tatil ama 2 günü atlattık mı yine tatil :)

Çok sağol bakayım bunlara da Figen hanımı duymuştum.Bir de onu deneyeyim

İnşallah canım ya sağolasın içimi rahatlatıyorsunuz.. Hergün yapıp dün yapmayınca korktum.
Bi de dün evde kocişle çok yorulduk. Galiba yordum bebeğimi.

Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız:)
Gerçekten sinir bozucu ama denk geldik işte hemde arkadaş tavsiyesi ile gitmiştik:) Bakalım araştırma yapıyorum dediğin hastaneye de bir bakayım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…