Kizlar,
bebegimin cinsiyetini bilmedigim icin, size bir soru soracayim...
erkek ve kiz anneleri...
ben hem eksi hemde tatli yiyorum, tatlidan sonra hemen eksi yiye biliyorum, yani anlicaniz belirtilere bakilinca hic birsey anlasilmiyor.
sizdede ayni miydi???
Kizlar,
bebegimin cinsiyetini bilmedigim icin, size bir soru soracayim...
erkek ve kiz anneleri...
ben hem eksi hemde tatli yiyorum, tatlidan sonra hemen eksi yiye biliyorum, yani anlicaniz belirtilere bakilinca hic birsey anlasilmiyor.
sizdede ayni miydi???
Kızlar şunlara bakın yaa:) Çok zor tutuyorum kendimi almamak için, kzuzularımız selametle gelsin de bir gardırop da onlara lazım olacak anlaşılan:)
Eki Görüntüle 1098102 Eki Görüntüle 1098103 Eki Görüntüle 1098104 Eki Görüntüle 1098105 Eki Görüntüle 1098106
kızlar eleviti kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz bilen var mı
İyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi .4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyleo kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))
İyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi .4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyleo kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))
kızlar ben bu aralar pek sinirliym ya, bnm gbi olan var mı?doktor ilk 3 ayki kontrollerde sormştu bir depresiflik var mı diye o zamanlar yoktu ama şmdi her şeye bozuluyorum kızıyorm..haliyle stres oluorm..bebiş de hissediomudur acabaa
Kızlar detaylı ultrason için nereyi tercih edeceksiniz. Ben Üsküdarda oturuyorum. Panason görüntüleme merkezi var arkadaşım oraya gitmişti memnun kaldılar 230 tl fiyatı. Selimiye via hospitale gidiyorum. Hastaneninkine mi gitsem bilemedim. Zeynep kamil için de geç kaldım sanırım. muayeneyi 20 mayısa veriyorlar. ultrason için daha geç olur sanırım
Buarada ben bugun aile hekimimi aradim kramplari sordum.. magnezyum hapi evde var icebilirmiyim dedim icebilirsin dedi bugun başladik.. hem decavit hem magvital iciyorum.. hergun bir avuc kuru yemiş ye dedi..
Günaydın herkese:))) bugün 3 kadın misafirim var gündüz oturmasına:) annem kayınvalidem ve annemin komşusu:) Oğlumla uyandık ve biraz sonra pasta böreklerimizi yapmaya başlıcaz:) inşallah çabucak hallederim:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin canimmm :* ohh ohh ne güzel valla yaptıklarından birazda bize yollsana caniimGünaydın herkese:))) bugün 3 kadın misafirim var gündüz oturmasına:) annem kayınvalidem ve annemin komşusu:) Oğlumla uyandık ve biraz sonra pasta böreklerimizi yapmaya başlıcaz:) inşallah çabucak hallederim:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canim iyi olmaniza sevindim :) ohhh ne iyi yapmışsin kurtlarini dökmüşsündür :) bu aksam bizimde kınamiz var bende dökücem kurtlarımı kızımla :)))Günaydın kızlar, Mersin'e geldiğim için birkaç gündür hiç yazamıyordum. Kızım da ben de iyiyiz. Dün teyzemizin kınasında oynadık bile birazcık (eşim çok oynadığımı iddia etse de :) ). Bugün de düğünümüz var hayırlısıyla atlatacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?