2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

2 defa göndermişim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ben de belirtilerden bir şey anlamamıştım. Hem tatlı hem ekşi yiyordum. Hala da öyle. Sonuç erkek :)

Çok güzeller çok beğendim:) doğuma gitmeden önce çiçekli taçlardan mutlaka yaptırmam lazım:) bunları bi kenara yazmak lazım ya unutuluyor. Hangi birini aklımda tutucam ben bilmiyorum. Her şeyi düşüne düşüne unutkanlık oluyor. Araştırdım bugün hamilelikte oluyormuş. Çok can sıkıcı bi durum.

ah canım sen ne guzel az almıssın ben 17.haftamdayım bugn kontrolde tam 4,700 kılo almısım hemde ıstahm olmadıgı halde cok uzuluyrm ya haplar kılo yapıyr galıba.doya doya yesem gam yermıcem yıyen hamılelere ozenıyrm valla bende ıstah kapalı

Kizlar msjlarinizi alinti yapmaya zamanim yok kusura bakmayin.. tetanozdan korkuyorum ama mecburumm..

Glprensess kizini gormussun ohh yesinler onu... bizede 29 mayista 4lu tarama yapilacak..

Buarada ben bugun aile hekimimi aradim kramplari sordum.. magnezyum hapi evde var icebilirmiyim dedim icebilirsin dedi bugun başladik.. hem decavit hem magvital iciyorum.. hergun bir avuc kuru yemiş ye dedi..

Canim ne guzel haberlerle gelmissin okuyunca icim acildi walla cok sevindim senin adina artik bidaki bulusma icin gun saymaya baslarsin:)) kilon konusunda bende gayet normal oldugunu dusunuyorum ustelik aksam saatinde gittin sabah tartilsan bence daha az cikar ama 4 kilo da gayet iyi dert etme sakin:)

Bugün öğlen ilk kez oldukça şiddetli bir tekme hissettim sanırım Birden boş bulunup, "Noluyo be?" deyiverdim kendi kendime :26: Öncekiler gibi kıpırtı halinde değildi. Akşam da birkaç kez hissedince eşim elini karnıma koyup bekledi. Yine bir tekme geldi ama ben sesimi çıkarmadım, bakalım eşim hissetmiş midir diye. Eveeet, oğlumuz babasına da merhaba dedi. Eşimin çok hoşuna gitti, "Yavrum sığmıyor mu acaba içeriye, yerini mi genişletmeye çalışıyor?" dedi. Elevit hapımı gece içmem gerekirken değiştirip sabah aldım, acaba doz fazla geldi de ondan mı oldu diye de düşünmeden edemiyorum. Umarım zararı olmamıştır.

Kizlar sanirim ben bugun bebisimi hissetmeye basladim once bagirsak hareketi mi dedim ama ikinci seferinde bagirsak olmadigi kanaatine vardim cunku cok farkliydi insallah devami gelir yarin

Kızlar detaylı ultrason için nereyi tercih edeceksiniz. Ben Üsküdarda oturuyorum. Panason görüntüleme merkezi var arkadaşım oraya gitmişti memnun kaldılar 230 tl fiyatı. Selimiye via hospitale gidiyorum. Hastaneninkine mi gitsem bilemedim. Zeynep kamil için de geç kaldım sanırım. muayeneyi 20 mayısa veriyorlar. ultrason için daha geç olur sanırım

Aynı durumdayız canim.Özellikle oğluma ödev yaptırırken çok fena oluyorum. Sonrada üzülüyorum.

Koşuyolu görüntüleme merkezine gidiyorum canım ben via hospitala gitmeyeceğim

Günaydın herkese:))) bugün 3 kadın misafirim var gündüz oturmasına:) annem kayınvalidem ve annemin komşusu:) Oğlumla uyandık ve biraz sonra pasta böreklerimizi yapmaya başlıcaz:) inşallah çabucak hallederim:))

Gunaydin sevgili anneler ve bebisler herkese guzel bir haftasonu diliyorum.

Bugun randevumuz var inanilmaz heyecanliyim :) sonunda cinsiyeti ogrenebilicez :) bi de 4lu test yaptiricaz bize sans dileyin :)

Buarada ben bugun aile hekimimi aradim kramplari sordum.. magnezyum hapi evde var icebilirmiyim dedim icebilirsin dedi bugun başladik.. hem decavit hem magvital iciyorum.. hergun bir avuc kuru yemiş ye dedi..

Bunu söylediğin iyi oldu canım. Ben de doktora sorana kadar kuruyemiş yiyim bari. O da inşallah kilo yapmaz.

Gunaydin canim :) ay bayilirim misafire ve pasta borek yapmaya :) ama sen kendini ve oglusunu cok yorma yine de e mi

Günaydın kızlar, Mersin'e geldiğim için birkaç gündür hiç yazamıyordum. Kızım da ben de iyiyiz. Dün teyzemizin kınasında oynadık bile birazcık (eşim çok oynadığımı iddia etse de :) ). Bugün de düğünümüz var hayırlısıyla atlatacağız inşallah

Günaydin canimmm :* ohh ohh ne güzel valla yaptıklarından birazda bize yollsana caniim ))) bu arada kendini yormadan yavaş yavaş yap canim

Gunaydin canim iyi olmaniza sevindim :) ohhh ne iyi yapmışsin kurtlarini dökmüşsündür :) bu aksam bizimde kınamiz var bende dökücem kurtlarımı kızımla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…