Gunaydin canim iyi olmaniza sevindim :) ohhh ne iyi yapmışsin kurtlarini dökmüşsündür :) bu aksam bizimde kınamiz var bende dökücem kurtlarımı kızımla :)))
Oh oh ne güzel :) insanlar ben kalktıkça panik yaptılar "sallana bebeği" diye. Ben de "sallansın ne güzel işte, kafası güzel doğar çocuğumun" deyip onları sallamadım
Gunaydin sevgili anneler ve bebisler herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
Bugun randevumuz var inanilmaz heyecanliyim :) sonunda cinsiyeti ogrenebilicez :) bi de 4lu test yaptiricaz bize sans dileyin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun randevumuz var inanilmaz heyecanliyim :) sonunda cinsiyeti ogrenebilicez :) bi de 4lu test yaptiricaz bize sans dileyin :)
Oh oh ne güzel :) insanlar ben kalktıkça panik yaptılar "sallana bebeği" diye. Ben de "sallansın ne güzel işte, kafası güzel doğar çocuğumun" deyip onları sallamadım
Hayırlı cumalar canım sanada
İyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi .4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyleo kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))
merhaba canım sen büyük ihtimal yaptırmışsındır tatanoz aşısı ne zaman yapılıyor ben yeni taşındığım için daha sağlık ocağına gidemedim hangisi bilmiyorum eğer 18. hafta da ise hemen gidip araştırıcam 17. haftamdayım çünkü yanıtlarsan sevinirim sevgiler..
4 lüyü bende yaptırcam bu organlara bakılan detaylı ultrason mu o canımGunaydin sevgili anneler ve bebisler herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
merhaba canım sen büyük ihtimal yaptırmışsındır tatanoz aşısı ne zaman yapılıyor ben yeni taşındığım için daha sağlık ocağına gidemedim hangisi bilmiyorum eğer 18. hafta da ise hemen gidip araştırıcam 17. haftamdayım çünkü yanıtlarsan sevinirim sevgiler..
güneyadın canım üçlüyü yaptırmışmıydın sen 4 lü için erken değil mi?? ben geçen hafta 3 lüyü yaptırdım
Evet canım yaptırdım bizim sağlık ocağı 20. Haftada yapıyordu bende 18+6 yaptırdım ama bilmiyorum ya ben cokta yaptırma taraftarı değilim aslında ama bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum yani son derece steril ortamda yapılacak zaten ameliyatımız o yüzden bebeğime boyle bir ilaç enjekte edilsin istemiyorum aslında ama ne varki yaptırdım. Her sağlık ocağının tetenoz ası haftası değişiyor canım den yine de arayıp sor canım
4 lüyü bende yaptırcam bu organlara bakılan detaylı ultrason mu o canım
Ben salı günü olucam 17. Haftamdayım canım
4 lüyü bende yaptırcam bu organlara bakılan detaylı ultrason mu o canım
Ben salı günü olucam 17. Haftamdayım canım
Canim ben 2li yaptirdim sonra dr 4lu istedi. 4lu test 16-18 arasi yapiliyomus canim o yuzden bugun yapicak insallah bakalim
Günaydın camım sana da ayı bak bende heyecanlandım ne olacak acaba cinsiyeti gösterse bari kuzucuk :)) çikolatamı yiyip gitsen acaba ne yapsan ki?
hmm üçlüye gerek görmedi o zaman benimki 3 lü istedi allah allah
Evet canım yaptırdım bizim sağlık ocağı 20. Haftada yapıyordu bende 18+6 yaptırdım ama bilmiyorum ya ben cokta yaptırma taraftarı değilim aslında ama bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum yani son derece steril ortamda yapılacak zaten ameliyatımız o yüzden bebeğime boyle bir ilaç enjekte edilsin istemiyorum aslında ama ne varki yaptırdım. Her sağlık ocağının tetenoz ası haftası değişiyor canım den yine de arayıp sor canım
Rica ederim canım sen araştırmaya başla bencede :)bende haftaiçi bir araştırmaya koyulayım çok sağol canım
Yok canim detayli ultrason farkli. 4lu testte de dr ense ve basina bakip kan degerleri ile karsilastiriyor yani down sendromu icin yapilan bi test. Benim 2li test sonucumda bi degerim riskliye yakin cikinca dr istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?