2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canim iyi olmaniza sevindim :) ohhh ne iyi yapmışsin kurtlarini dökmüşsündür :) bu aksam bizimde kınamiz var bende dökücem kurtlarımı kızımla :)))

Oh oh ne güzel :) insanlar ben kalktıkça panik yaptılar "sallana bebeği" diye. Ben de "sallansın ne güzel işte, kafası güzel doğar çocuğumun" deyip onları sallamadım

Hadi bakalim guzel hayirli haberlerle gel insallah dualarim seninle:)

güneyadın canım üçlüyü yaptırmışmıydın sen 4 lü için erken değil mi?? ben geçen hafta 3 lüyü yaptırdım

Oh oh ne güzel :) insanlar ben kalktıkça panik yaptılar "sallana bebeği" diye. Ben de "sallansın ne güzel işte, kafası güzel doğar çocuğumun" deyip onları sallamadım

ohh iyi yapmışsın stres atalım bşrazcık dimi benimde bu haftadan sonraki pazar kardeşimin düğünü var bende atacam valla göbekleri kim tutar benii

günaydın sevgili ekim anneleri ve bebekleri hepinize güzel haftasonları diliyorum... Hiç başına gelen oldumu ben dün gece uyurken karnımda birşey öyle bir atladı ki çok korktum uykudan uyandırdı acaba tekmeledimi ne oldu hiç anlamadım.. Bir fikri olan var mıı veya hiç başına gelen

Hayırlı cumalar canım sanada

merhaba canım sen büyük ihtimal yaptırmışsındır tatanoz aşısı ne zaman yapılıyor ben yeni taşındığım için daha sağlık ocağına gidemedim hangisi bilmiyorum eğer 18. hafta da ise hemen gidip araştırıcam 17. haftamdayım çünkü yanıtlarsan sevinirim sevgiler..

Günaydın canım ee cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına :)) Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Evet canım yaptırdım bizim sağlık ocağı 20. Haftada yapıyordu bende 18+6 yaptırdım ama bilmiyorum ya ben cokta yaptırma taraftarı değilim aslında ama bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum yani son derece steril ortamda yapılacak zaten ameliyatımız o yüzden bebeğime boyle bir ilaç enjekte edilsin istemiyorum aslında ama ne varki yaptırdım. Her sağlık ocağının tetenoz ası haftası değişiyor canım den yine de arayıp sor canım

4 lüyü bende yaptırcam bu organlara bakılan detaylı ultrason mu o canım

Ben salı günü olucam 17. Haftamdayım canım

güneyadın canım üçlüyü yaptırmışmıydın sen 4 lü için erken değil mi?? ben geçen hafta 3 lüyü yaptırdım

Canim ben 2li yaptirdim sonra dr 4lu istedi. 4lu test 16-18 arasi yapiliyomus canim o yuzden bugun yapicak insallah bakalim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkür ederim ben haftaiçi sorayım en iyisi evet kimisi gerek yok diyor ama yine de acaba diyoruz işte

Günaydın camım sana da ayı bak bende heyecanlandım ne olacak acaba cinsiyeti gösterse bari kuzucuk :)) çikolatamı yiyip gitsen acaba ne yapsan ki?

4 lüyü bende yaptırcam bu organlara bakılan detaylı ultrason mu o canım

Ben salı günü olucam 17. Haftamdayım canım

Yok canim detayli ultrason farkli. 4lu testte de dr ense ve basina bakip kan degerleri ile karsilastiriyor yani down sendromu icin yapilan bi test. Benim 2li test sonucumda bi degerim riskliye yakin cikinca dr istedi

Canim ben 2li yaptirdim sonra dr 4lu istedi. 4lu test 16-18 arasi yapiliyomus canim o yuzden bugun yapicak insallah bakalim

hmm üçlüye gerek görmedi o zaman benimki 3 lü istedi allah allah

Günaydın camım sana da ayı bak bende heyecanlandım ne olacak acaba cinsiyeti gösterse bari kuzucuk :)) çikolatamı yiyip gitsen acaba ne yapsan ki?

Sorma canim esimle inanilmaz heyecan yaptik :) yicem canim cikolata insallah gosterir yoksa bu hafta bi daha giderim :) ama en cok gorecegim icin heyecanlandim 1 aydir gormedik

birde bişey sormak istiyorum belki yaşamışsın gece uykumda karnımda fena bir atlama oldu acaba tekmemiydi bebeğin hareketlerimiydi yoksa rüyamıydı anlamadım uykudan uyandırdı. Sen büyük ihtimal artık kıpırtıları hissediyorsundur acaba nasıl oluyor yani göbekte atlama tarzında mı çok merak ettim

bende haftaiçi bir araştırmaya koyulayım çok sağol canım
Rica ederim canım sen araştırmaya başla bencede :)

Canım inşallah testin temiz çıktın rahatla ferahla ben hiç yaptırmadım o testleri o yüzden bilgim yok ama detaylı ultrasona girecem bakalım haftaya kontrolüm var fiyatı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…