Sen ikili yaptirmis miydin canim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o zaten kız ıstıyordu en basından sevındı ama yınede basdka doktrada gıdelım dur bkaslım falasn dıyo adam ınanmıyo her doktor farklı deyın ce
Bi de ben kaldim canim ogrenmeyeninsallah yarin ogrenirim :)
Yok canım ben hiç evlenmem demedim bugüne kadar:) bence evlenmemek doğru değil. Elbette herkes yuvasını kurmalı. Benim oğlum ya da kızım ben evlenmem derse onu evlendirmek için anne olarak elimden geleni yaparım:) ne de olsa torun isterim:) yavrumun yavrusunu görmek de nasip olur inşallah bana ve hepimize. Bugünümüze de eşlerimizin anlayışına da onların soyadını taşıdığımıza da şükürler olsun. Ikisini de kullanma şansım varken bunu hiç düşünmedim. Allahıma şükürler olsun ki eşim benden daha anlayışlı daha ılımlı. İnşallah yavrularıma da babası gibi sağlam mayalı insanlar gelir talip olurlar. Âmin.
Çoklu gönderim:)
Ben de belirtilerden bir şey anlamamıştım. Hem tatlı hem ekşi yiyordum. Hala da öyle. Sonuç erkek :)
günaydın ekim anneleri,
bu aşı olayına maalesef cevap alamadım. bir daha soruyum. dr um aşıdan bahsetmedi. hangi dönemlerde olması gerekiyor - gerekiyordu?
dr a bir atarlanıyım..:)
canım sıkkın. eşim yine arabayla gitmiş işe. ne yapıyım bilmiyorum. ben yemiyorum içmiyorum hamile halimle onun böyle masraflar yapmasına bozuluyorum. tsh ım yükselmezse içimdeki sıkıntıyı ağlayarak,bağırarak kızarak geçireceğim evde. ona desem ne olacak ki..
dr erken doğum riski var dedi. eylül de olabilirim. neyse inşallah hayırlısıyla bir o günlere gelelim.
herkese iyi hafta sonları..
aaa sendemi kaldin ögrenmeyenlerin icinde, sadece ikimiz variz o zaman....insallah haber verirsin canim ögrendikten sonra..merakla bekliyorum
kızlar ben de öğrenemedim. pozizyonundan dolayı göremiyorlar cinsiyetini.
kızlar ben de öğrenemedim. pozizyonundan dolayı göremiyorlar cinsiyetini.
birde bişey sormak istiyorum belki yaşamışsın gece uykumda karnımda fena bir atlama oldu acaba tekmemiydi bebeğin hareketlerimiydi yoksa rüyamıydıanlamadım uykudan uyandırdı. Sen büyük ihtimal artık kıpırtıları hissediyorsundur acaba nasıl oluyor yani göbekte atlama tarzında mı çok merak ettim
saglik olsun canim. bebisin iyi olsunda hayirlisi olsun, nasildi randevun, bebisin nasilmis?
bendede hep göremiyorlar, bir kac saniye sonra bebisim poposunu dönüyorrahatina düskün sanirim...
İlk denemede göstermedi bizim bebeğimiz de. Biraz daha çikolata yedim, tekrar baktı doktorum. Ama doktor öyle bir sarstı ki karnımı mecburen pozisyonunu değiştirdi yavrum. Babası çok üzülmüş doktor karnımı sarsınca.
Canım ben dün beni sağlık ocağından arayınca doktorumu aradım olman gerekiyor dedi sağlık ocakları gebelik takibini yapıyor zaten. Benim 17. Haftam salı günü gidicem vurulmaya 3 arkadaşım var hamile onlarda yaptırmış aşıyı
evet herkes yaptırıyor hatta bende yaptırdım ilk dozunu ama eşim sabah dediki yani cokmu gerekliydi bu aşı dedi senin zaten aşın var 4 sene once yaptırdın bebeğimiz doğunca da aşısı yapılmaya baslanacak steril ortamlarda ameliyat olacaksın bence 2. dozunu yaptırmayalım dedi yaptırmayacagım eskiden zorunlu olmayan birsey yeni yeni zorunlu hale getirildi. bilmi,yorum kafamı karıstırıyor bu durum ve neden bilmiyorum cok pişman oldum ilkini yaptırdığım için. kesinlikle ikinci dozunu yaptırmayı düşğnmüyorumm
canım ben pazartesi gitmiştim. genel durumu iyiymiş. 3lü yapıldı. amniyosentezi önerme sınırındaymış. dr size bırakıyoruz dedi. ben de detaylı olarak sormam için özele gitmem lazım. 2 hafta sonra gideceğim. zaten benim riskli olduğu için 2 haftada bir kontrole gidiyorum. akşam eşim de bebeğim gibi oturuyordu bacaklarını kaldırmış. ona diyorum düzelt. babasına benzeyecek sanırım.:)
2li testte göstermedi.yine pozisyonu uygun değil dedi dr. hatta bayağı salladı. eşimde rahatsız ediyor diye esprisine söylendi muayeneden çıkınca.
3lüye gittiğimde açtım. yine aynı pozisyonda göremediler. sonra oyalandım bayağı ilaçlarımı aldım. birşeyler yedim. çikolata yedim dr ların boşluğu yakalayıp bir de bakar mısınız dedim. baktı ama yine göremedi. bu sefer uzman bakmıştı ama ben de göremiyorum pozisyonundan dolayı dedi.
bir de kızlar bazen hissediyordum sanki böyle hafif de olsa bir iki saniyelik de olsa ama iki gündür hissetmiyorum. çikolata da yedim.
siz hissediyor musunuz?
Arkadaşlar neden vücudunuza gereksiz yere mikrop enjekte ettiriyorsunuz? Kaldı ki aşıların içerikleri hakkında o kadar olumsuz yazılar varken. Ben yaptırmayacağım. Aslında çocuğuma da yaptırmak istemiyorum, keşke öyle bir özgürlüğüm olsa. İçi civa, alüminyum dolu ve karşılaşma olasılığı çok çok düşük olan mikroplarla gereksiz yere çocukları tanıştırmak ne kadar doğru? Yoksa bunlar bir sektörün parçası mı? Ufak bir araştırmayla çok güzel yazılara ulaşabilirsiniz.
ah canım sen ne guzel az almıssın ben 17.haftamdayım bugn kontrolde tam 4,700 kılo almısım hemde ıstahm olmadıgı halde cok uzuluyrm ya haplar kılo yapıyr galıba.doya doya yesem gam yermıcem yıyen hamılelere ozenıyrm valla bende ıstah kapalı
Kizlar msjlarinizi alinti yapmaya zamanim yok kusura bakmayin.. tetanozdan korkuyorum ama mecburumm..
Glprensess kizini gormussun ohh yesinler onu... bizede 29 mayista 4lu tarama yapilacak..
Canim ne guzel haberlerle gelmissin okuyunca icim acildi walla cok sevindim senin adina artik bidaki bulusma icin gun saymaya baslarsin:)) kilon konusunda bende gayet normal oldugunu dusunuyorum ustelik aksam saatinde gittin sabah tartilsan bence daha az cikar ama 4 kilo da gayet iyi dert etme sakin:)
Günaydın canım ee cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah kızına :)) Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
günaydın ekim anneleri,
bu aşı olayına maalesef cevap alamadım. bir daha soruyum. dr um aşıdan bahsetmedi. hangi dönemlerde olması gerekiyor - gerekiyordu?
dr a bir atarlanıyım..:)
canım sıkkın. eşim yine arabayla gitmiş işe. ne yapıyım bilmiyorum. ben yemiyorum içmiyorum hamile halimle onun böyle masraflar yapmasına bozuluyorum. tsh ım yükselmezse içimdeki sıkıntıyı ağlayarak,bağırarak kızarak geçireceğim evde. ona desem ne olacak ki..
dr erken doğum riski var dedi. eylül de olabilirim. neyse inşallah hayırlısıyla bir o günlere gelelim.
herkese iyi hafta sonları..
evet herkes yaptırıyor hatta bende yaptırdım ilk dozunu ama eşim sabah dediki yani cokmu gerekliydi bu aşı dedi senin zaten aşın var 4 sene once yaptırdın bebeğimiz doğunca da aşısı yapılmaya baslanacak steril ortamlarda ameliyat olacaksın bence 2. dozunu yaptırmayalım dedi yaptırmayacagım eskiden zorunlu olmayan birsey yeni yeni zorunlu hale getirildi. bilmi,yorum kafamı karıstırıyor bu durum ve neden bilmiyorum cok pişman oldum ilkini yaptırdığım için. kesinlikle ikinci dozunu yaptırmayı düşğnmüyorumm
Arkadaşlar neden vücudunuza gereksiz yere mikrop enjekte ettiriyorsunuz? Kaldı ki aşıların içerikleri hakkında o kadar olumsuz yazılar varken. Ben yaptırmayacağım. Aslında çocuğuma da yaptırmak istemiyorum, keşke öyle bir özgürlüğüm olsa. İçi civa, alüminyum dolu ve karşılaşma olasılığı çok çok düşük olan mikroplarla gereksiz yere çocukları tanıştırmak ne kadar doğru? Yoksa bunlar bir sektörün parçası mı? Ufak bir araştırmayla çok güzel yazılara ulaşabilirsiniz.
bende gecte olsa tam olarak yeni yeni anlayabildim. bende sistemin bir olayı olduğunu düşünüyorum artık. bende bugün arastırdım steril ortamlarda ameliyatımız olacak sonuc olarak. ki benim zaten tetenoz asım var yani bebekte korunur birsey olmaz ki zaten bebek doğğduktan sonra binbir türlü aşı yapılıyor. şimdi gelişme asamasında boyle seyler yaptırmaya gerek yok. bir kere yaptırdım dediğim gibi cok pişmanım. zamanı geri alabilsem keske kesinli,kle yaptırmazdım.
madem buraya yazdın bende buraya cevap veriyim. yeni gordum yazını. mordoğanı da cok cok beğendim evlerde gayet uıygun. aslunda müstakil olsun da neresi olursa olsun d,ye bakıyorum tabiki deniz ve yeşillik cok cok oenmli deniz olmayan bir yerde yaşayamam ben. cok cok tesekkür edrim tavsiyelerin için kocacıkla konusmaya basladık şimdi keske imkanımız olsa simdi tasınsak ama olmuyor işte eşimin iş yerini oturtması ve oraya tasıyabikmesi için en az 1 sene gerekiyor. ama ben şimdiden cok cok heyecanlıyım :))
Canım ben dün beni sağlık ocağından arayınca doktorumu aradım olman gerekiyor dedi sağlık ocakları gebelik takibini yapıyor zaten. Benim 17. Haftam salı günü gidicem vurulmaya 3 arkadaşım var hamile onlarda yaptırmış aşıyı
yani suyunmu sinirdaymis canim?
benimde gecen haftsa suyum geldi, antibitiotikum yazdi doktorum....hahaha babasina benzeyecek, bende diyorum, rahatina düskün babasi gibi...poposunu dönüyor rahatsiz etme diyor bebisim :)
bende gecte olsa tam olarak yeni yeni anlayabildim. bende sistemin bir olayı olduğunu düşünüyorum artık. bende bugün arastırdım steril ortamlarda ameliyatımız olacak sonuc olarak. ki benim zaten tetenoz asım var yani bebekte korunur birsey olmaz ki zaten bebek doğğduktan sonra binbir türlü aşı yapılıyor. şimdi gelişme asamasında boyle seyler yaptırmaya gerek yok. bir kere yaptırdım dediğim gibi cok pişmanım. zamanı geri alabilsem keske kesinli,kle yaptırmazdım.
madem buraya yazdın bende buraya cevap veriyim. yeni gordum yazını. mordoğanı da cok cok beğendim evlerde gayet uıygun. aslunda müstakil olsun da neresi olursa olsun d,ye bakıyorum tabiki deniz ve yeşillik cok cok oenmli deniz olmayan bir yerde yaşayamam ben. cok cok tesekkür edrim tavsiyelerin için kocacıkla konusmaya basladık şimdi keske imkanımız olsa simdi tasınsak ama olmuyor işte eşimin iş yerini oturtması ve oraya tasıyabikmesi için en az 1 sene gerekiyor. ama ben şimdiden cok cok heyecanlıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?