2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sağlık bakanlığı başhekim olarak beden eğitimi öğretmenini de görevlendiriyor; çok sağlıklı bir bakanlık olduğunu düşünmüyorum.

öyle mi canım kusura bakma. aslında az önce yine yazdım silindi. tekrar yazmayacaktım yine öyle olduysa diye ayıp olur dedim tekrar yazıyorum. gözlerim ağrıyor. fazla nete veya tv ye bakamıyorum göz damlası kullanıyorum. maddi sıkıntılar da eklenince maalesef iyi değilim. bir de bu geniz akıntı vs. annem de bu halime çok üzülüyor. kadının eti ne budu ne adak adıyor.. hayırlısıyla bebeğini kucağına al kurban kesiyim dedi. inşallah kucağımıza hayırlısıyla alırız bebeklerimizi..

teşekkürler..

çok sevindim. bugün gidecek olanlardan güzel haberler bekliyoruz. bari sizler güzel haber getirin de mutlu olayım. olalım..

4lü ultrasanı neden istemedin anlamadım. onu yapmak ayrıcalık oluyor yani her yerde ve herkese yapmıyorlar diye biliyorum. bana ayrıntılı ultrasyon demişlerdi 20 haftalıkken o zaman o mu oluyor acaba..

elini alnına koymuş artıst maaşallah..:)

anladım canım çok teşekkür ederim

hmm anladim canim...insallah saglikli aliriz hepimiz bebislerimizi kucagimiza....

aaa şokk bende sabah sormuştum bu aşı olayını yaptırmayalım mı yani kafam çok karıştı

aaa şokk bende sabah sormuştum bu aşı olayını yaptırmayalım mı yani kafam çok karıştı

valla ben dr a soruyum diyorum ama benim çevremdeki hamileler de yaptırmadı öyle birşey duymadım. eşim gelince bir arayım dr u..

valla ben dr a soruyum diyorum ama benim çevremdeki hamileler de yaptırmadı öyle birşey duymadım. eşim gelince bir arayım dr u..

Asiyi bebek anne karninda bagisiklik kazansin diye olmuyoruz kizlar. Herhangi bi metalle temasta, yada dogum esnasina bebegin gobek kordonunun kesildigi makasta herhangi bi mikrop vs varsa tedbir amacli oluyoruz. İki doz olunuyor gebelikte. Bizim topikteki herkesin doktoru tavsiye etti ve olduk. Bi zararini gormedik.
Akista gorunce yazmak istedim.

Doğumda Allah korusun ama tetanoz olma olasılığımızın, erik yerken boğulmak gibi bir durum olduğunu düşünüyorum. Zaten ortam ve araç gereçler steril, heryerimiz baticonlanmış olacak. Yine de herkesin kendi kararı elbette. Ama ameliyathaneye oranla günlük hayatta çok daha fazla risk var düşünecek olursak. Hem neden birkaç yıldır yapılıyor bu uygulama? Mantıksızlığı aşı kartında bile göze çarpıyor. Ben 3 yıl önce ufak bir kaza sonucu aşılanmıştım ama aşı kartını okuyunca yaş sınırlaması ile ilgili tutarsız ve mantıksız açıklamayı okuyunca vazgeçmiştim devamından. Sadece kadınlar mı tetanoz oluyor yahu ?

Son düzenleme:
kızlar ya
az önce arabada işe geliordum ögle yemegınden.
arkada oturuyordum.
çukura mı denk geldi ne?
bir zıpladı araba.
cok korkuyorum
bişey olmuş mudur?

Yaptırmayacağım canım vazgeçtim keske gecen hafta aklım olsaydı onuda yaptırmazdım ama geç dank etti kafam

Bu uygulama yeni degil. Annem bana hamileyken dahi olmus bu asıyı. Tabiki herkesin kendi tercihi.

Herkesin kendi kararı tabi araştırıp bakmak lazım ama içtiğimiz multivitamin için bile dünya yazı var vurdurup vurdurmamak herkesin kendi kararı

Canım ben hiç ilaçta içmiyorum ne multivitaöin ne baska birsey. Bunların hiç birisi eskiden yoktu yeni yeni zorunlu hale getirildi. Tabiki herkesin kendi kararı ama kendimi kobal olarak kullanıldığımı hissediyorum. Bmi. Annem yada çevremde 5-6 yıl once doğum yapmış olanlar çoğu kişi bunları kullanmadı ya Allah askına koylerde yaşayan insanlar bunları mı içiyor tamm doğal besleniyorlar ama bende haliyle beslenmeye çalışıyorum. Kızım için yaptıgım tek kötülük Mısır yemem. Oda gdo nun anası gibi birsey onuda bıraktım mı tammdır

Bu uygulama yeni degil. Annem bana hamileyken dahi olmus bu asıyı. Tabiki herkesin kendi tercihi.

Benim annem istanbuldanyaşaduğı halde o zamanlar olmamış yani boyle bir zorunluluk yokmuş 3-4 yıl once yine doğum yapan ablam ar ona da zorunlu tutmamışlar. Tabi herkesin kendi tercihi ama ben Türkiye'de ki sağlık sektörüne hiç güvenmiyorum. Al gecen hün sırtımda ki sivilceler için hemen antibiotik verdi bana doktorum. Oysa ki yurtdışında gripten ölüyorken bana asla antibiotik vermemişti doktor. Burada ki sisteme ve ilaçlara güvenmiyorum

Kizlaaarrrr ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur veeeee kizimiz oluyooorrrrrr :) cook mutluyum Allah'ima sukurler olsun. Yuzunu gostermedi bize kizcemiz ama olsun bi dahakine goruruz insallah :)
Bikac gun onden gidiyormus boyu bacaklari uzun dedi doktorumuz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah :)) kız evlat bana göre candır. benim kızım gibi senin kızınında bacakları uzun uzun demek :)) kız bebek haberlerine bayılılıyorum rabbim nazarlardan saklasın sizi

Arkadaslar aşı olup olmamak sizin elinizde saglik ocagi cagirir istemezseniz aşının koruyacagina inanmiyosaniz yada gerek duymuyosaniz gitmezsiniz bu kadar basit...orn damla ilk dozunu yaptirmis ikincisininyaptirmicam diyo bunun gibi yani...ama burda surekli aşıya ne gerek var ameliyathane steril gibi kesin kati cumlelere gerek yok herkes fikrini bi kere soler aranizda yaptiranlar da var yaptirmayanlarda var ben henuz aşı olmadim doktoruma sormadan da gidip yaptirmicam burda evet hepimiz bisuru bilgi paylasiyoruz ama en dogru bilgiyi de doktorlarimizdan aldigimizi unutmayin lutfen doktorunuzla gorusmeden yaptirirp yaptirmama karari almayin lutfen

cok haklısın canım herkesin kendi kararı tabiki. cocuk değiliz ki soylenenleri direk yapalım yada cok şükür bilncsiz insanlarda değiliz. yaptıran yaptırsın yaptırmayanda yaptırmasın yada benim gibi tek dozla kalsın :)) en doprusunu tabiki doktorlar bilirler

Aynen canim:) bakarsin bnde ilk dozu yaptirip ikincisinde senin gibi vazgecerim cok korkuyorummm daa

kızlar nolur cvp verir misiniz?
arabada çukura denk gelip pat diye hoplayan oldu mu?
bişey olur mu?
çok korkuyorum.

kızlar nolur cvp verir misiniz?
arabada çukura denk gelip pat diye hoplayan oldu mu?
bişey olur mu?
çok korkuyorum.

Inslah bisey olmamastir bence korkacak bisey yok bende arabada senin gibi oldum uzulme hatta dizlerimin uzerine dustum Rabbim koruyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…