2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Inslah bisey olmamastir bence korkacak bisey yok bende arabada senin gibi oldum uzulme hatta dizlerimin uzerine dustum Rabbim koruyor cnm

ay inşallah ya
ilk defa başıma geldi de kac haftadır.
korkuyorum haliyle
olmamıştır inşallah
aşllahım sen koru meleklerimizi

Bizim cinsiyetimiz de uzun cabalar sonucu erkek) doktorum once kiza benzetti sonra bizimki pipisini gosterince emin olduk. Bebegim cesitli verilere gore 15 veya 16 haftalarin icinde cikti.

Aynen canim:) bakarsin bnde ilk dozu yaptirip ikincisinde senin gibi vazgecerim cok korkuyorummm daa

korkma canım yapılırken hiç acımıyor sonra kol ağrısı başlıyor ama bak benim gecti ama 5 gün falan sürdü kolumun ağrısı

Bizim cinsiyetimiz de uzun cabalar sonucu erkek) doktorum once kiza benzetti sonra bizimki pipisini gosterince emin olduk. Bebegim cesitli verilere gore 15 veya 16 haftalarin icinde cikti.

sağlıcakla gelsin paşamız :)) maşallah annesine ve kuzuna

kızlar nolur cvp verir misiniz?
arabada çukura denk gelip pat diye hoplayan oldu mu?
bişey olur mu?
çok korkuyorum.

birşey yoktur canım dün benim kopeğimde bi zıpladı karnıma oluyorum sandım acıdan başladım ağlamaya. ama bak cok sukur hareketli hala :)) ama istersen gidip bi doktora gözük canım

birşey yoktur canım dün benim kopeğimde bi zıpladı karnıma oluyorum sandım acıdan başladım ağlamaya. ama bak cok sukur hareketli hala :)) ama istersen gidip bi doktora gözük canım

çok sağol damlacım
rahatladım biraz ama endişeler bitmiyor ki,
hergün başka bişey
öyle bi zıpladı ki araba.
ister istemez korktum nappiimm

çok sağol damlacım
rahatladım biraz ama endişeler bitmiyor ki,
hergün başka bişey
öyle bi zıpladı ki araba.
ister istemez korktum nappiimm

haklısın canım ondan bende bazen cok korkuyorum ve kızıyorum eşime yaa yavass sürsene diye çıkışıyorum :) ama bebeklerimiz o kadar korunaklı biyerde büyüyorlar ki. boyle bi hoplamayla bi zıplamayla artık bu saatten sonra birsey olmaz diye düşünüyorum ilk 3 ayı coktan gectik cunku :):) ama sen istersen bi doktoruna git gozuk rahatlarsın agrın sızın varsa hemen git zaten

bişey olur mu?
çok korkuyorum.

Olacak olan oturduğun yerde olur ama olmayacaksa istesen de zarar veremezsin. Ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken hamakta sallanırken hamağın ipi koptu ve küt yere düştüm. Ben de o zaman çok korkmuştum ama çok şükür bir şey olmadı. İnşallah senin bebeğin de sağlıklı ve mutludur.

Hahaha mısır mı ben hiç yemedim geçen alıcaktım bişey oldu unuttum
Ya muhakkak bende 1 doz yaptırırım neme lazım başka yaptırmayı düşünmüyorum canım herşey kızım için o iyi olsun ben herşeye razıyım

Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+4 ve hamıle olmamla hepatıt b oldugumu öğrenmem bır oldu sevınemedım bıle fakat suan tedavı surecı yok daha sonra her hafta kan alınıyor benden duruma bakıyrlar doktorlar benımle aynı durumu ySayan varmızı siz neler yapıyorsunuz nasıl tedavı surecı uyguluyrsunuz

Kızlar herkese merhaba guzel hafta sonlari.asilardan bahsetmissiniz ben 2 doğumumuda sezerysn yaptim doktorum asi konusunda mecbur değilsin hastaneler zaten steril evde dogum yapmiyorsun dedi yani bana birakti bende saglij ocagina gittim imza verdim ve olmadi.simdi ki gebelugimde saglik ocagindaki hemsireye sordum yine yaptırmasam olurmu diye oda imza verirsin dedi yanii yine yaptirmicam. Allah'ima sukurler olsunki ameliyatlarimdada sorun yaşamadım karar sizin.

Cok tesekkurler canim kiz baska gercekten de :) yaaa geliyo mankenler :) amin canim hepimizinkini korusun Allah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmeme gibi bi şansın yokmuydu? Elle kontrol etselerdi üzerini. Ben yurtdışına çıkarken görüyordum hamile olanlar gemiyordu elle kontrol ediyorlardı bi odaya alıyorlardı onları

Ya dalgınlığıma geldi canım(( akıl edemedim nedense nese dönüşte elle kontrol ettirdim .umarım bişey olmamıştır .

Ya dalgınlığıma geldi canım(( akıl edemedim nedense nese dönüşte elle kontrol ettirdim .umarım bişey olmamıştır .

Yoktur canımm ama sen yine de unutma bir daha. Ilk 3 ay olsa ciddi sıkıntı olabilirdi ama şimdi şöyle düşün diş filmi bile korumalar oldugu sürece cektirebiliyoruz. Bol bol yoğurt ye canım iyi gelsin kemiklerine kuzucuğunun

Hoşgeldiniz Gül, bende nerde kaldınız diyordum, dün yazmışsın bile görmemişim.
Kızınızın iyi olmasına çok sevindim:) 3 boyutluyu her defasında birkaç saniyeliğine de olsa açıyor ve gerçekten net görünüyor, Allhım müthiş:)
Şimdi sıra bizde, 13 Mayısta gidecez kısmetse, sizi ne zaman çağırdı tekrar?

Ya bişi sorcam cnm ben yarı özel yarı devlet hastanesine gidiyorum 40 lira muayenelerim ama bizde öyle arada da olsa görebileceğimiz Bi 3 yada 4 boyutlu ultrason yok ben detaylı zamanı gelince özel dr a gitmiştim oğlumda sizler bu arada bebeğini renklide görenler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayene ucretleriniz nedir acaba

Canım evlilik aşamalarında Nikah işlemi için kan verirken söylemediler mi hepatit olduğunu eğer o zaman yoksa sonradan geçmişse eşinden almışındır hepatit kan yoluyla yada cinsel yoldan geçer bebeğe gelince anne karnında bilmem ama Bi akraba da vardı 3 çocuğu oldu 3ude taşıyıcı 😐 yani bilemedim şmdi içini nasıl rahatlatim ama Bi uzmana danışman doğru olur biz ne derece doğru biliriz şüpheli Allah yardımcın olsun

bişey olur mu?
çok korkuyorum.

Olacağı varsa uyurken de yururkende olur cnm korkma ben ilk bebeğinde camda sildim halıda yıkadım dustumde allahın izniyle bişeycik olmadı inş senin yavrunda sağlam yerdedir bebekler ilk 3ay az pişmiş sonrasında tam pişmiş yumurta oluyolar😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…