Inslah bisey olmamastir bence korkacak bisey yok bende arabada senin gibi oldum uzulme hatta dizlerimin uzerine dustum Rabbim koruyor cnm
Aynen canim:) bakarsin bnde ilk dozu yaptirip ikincisinde senin gibi vazgecerim cok korkuyorummm daa
Bizim cinsiyetimiz de uzun cabalar sonucu erkek) doktorum once kiza benzetti sonra bizimki pipisini gosterince emin olduk. Bebegim cesitli verilere gore 15 veya 16 haftalarin icinde cikti.
kızlar nolur cvp verir misiniz?
arabada çukura denk gelip pat diye hoplayan oldu mu?
bişey olur mu?
çok korkuyorum.
birşey yoktur canım dün benim kopeğimde bi zıpladı karnıma oluyorum sandım acıdan başladım ağlamaya. ama bak cok sukur hareketli hala :)) ama istersen gidip bi doktora gözük canım
çok sağol damlacım
rahatladım biraz ama endişeler bitmiyor ki,
hergün başka bişey
öyle bi zıpladı ki araba.
ister istemez korktum nappiimm
sağlıcakla gelsin paşamız :)) maşallah annesine ve kuzuna
bişey olur mu?
çok korkuyorum.
Canım ben hiç ilaçta içmiyorum ne multivitaöin ne baska birsey. Bunların hiç birisi eskiden yoktu yeni yeni zorunlu hale getirildi. Tabiki herkesin kendi kararı ama kendimi kobal olarak kullanıldığımı hissediyorum. Bmi. Annem yada çevremde 5-6 yıl once doğum yapmış olanlar çoğu kişi bunları kullanmadı ya Allah askına koylerde yaşayan insanlar bunları mı içiyor tamm doğal besleniyorlar ama bende haliyle beslenmeye çalışıyorum. Kızım için yaptıgım tek kötülük Mısır yemem. Oda gdo nun anası gibi birsey onuda bıraktım mı tammdır
çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah :)) kız evlat bana göre candır. benim kızım gibi senin kızınında bacakları uzun uzun demek :)) kız bebek haberlerine bayılılıyorum rabbim nazarlardan saklasın sizi
Canım geçmeme gibi bi şansın yokmuydu? Elle kontrol etselerdi üzerini. Ben yurtdışına çıkarken görüyordum hamile olanlar gemiyordu elle kontrol ediyorlardı bi odaya alıyorlardı onları
Ya dalgınlığıma geldi canım(( akıl edemedim nedense nese dönüşte elle kontrol ettirdim .umarım bişey olmamıştır .
İyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi .4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyleo kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))
Kızlar şunlara bakın yaa:) Çok zor tutuyorum kendimi almamak için, kzuzularımız selametle gelsin de bir gardırop da onlara lazım olacak anlaşılan:)
Eki Görüntüle 1098102 Eki Görüntüle 1098103 Eki Görüntüle 1098104 Eki Görüntüle 1098105 Eki Görüntüle 1098106
Hoşgeldiniz Gül, bende nerde kaldınız diyordum, dün yazmışsın bile görmemişim.
Kızınızın iyi olmasına çok sevindim:) 3 boyutluyu her defasında birkaç saniyeliğine de olsa açıyor ve gerçekten net görünüyor, Allhım müthiş:)
Şimdi sıra bizde, 13 Mayısta gidecez kısmetse, sizi ne zaman çağırdı tekrar?
Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+4 ve hamıle olmamla hepatıt b oldugumu öğrenmem bır oldu sevınemedım bıle fakat suan tedavı surecı yok daha sonra her hafta kan alınıyor benden duruma bakıyrlar doktorlar benımle aynı durumu ySayan varmızı siz neler yapıyorsunuz nasıl tedavı surecı uyguluyrsunuz
bişey olur mu?
çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?