2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yaptık be cnm yapmaz olurmuşuz çıkmadı esımdede ayol bastırdık ıkı aydır her hafta bunlar ilgili ıkı doktorlar bırlıkte hastanedeyız cnm araştırmaz olurmuşum hıc buraya yazmamın amacı sadece olan varsa onlarda tedavı nasıl ıslıyor süreç acısından anladım hadı ya cocuklara doğumdan sonra hemen vuruyrlarmıs ası annede olsada olma şa da yınede çıkmış yanı Allah saglıklarını dayım etsın hamıleyken sorun yokmuş cnm sorun dogum sırasında kapmasınasıda var ama ne derece etkılı onun ıcın varsa olan yardımcı olalım bu süreçte bırbımıze dıye cnm çok Sagol düşünüp yazdığın ıcın:)

Cnm bır şey soru cam annede varmıydı cocuklarda nasıl çıktı dıye merak ettım bırde doğar doğmaz her bebege vuruluyr dıye bılıyrdum ama ben sen bılıyrmusun

Ben yaptırılması taraftarıyım kaç,tane ebe hemşire geliyor kurcalıyo insanı ameliyat ortamının ne kdr steril olduğunu biz bilemeyiz eskiden o yoktu bu yoktu millet evde doğuruyodu dicek kimileri belki ana tedbir kuldan takdir Allahtan demişler

Cnm bır şey sorush cam annede varmıydı cocuklarda nasıl çıktı dıye merak ettım bırde doğar doğmaz her bebege vuruluyr dıye bılıyrdum ama ben sen bılıyrmusun

Annede yoktu babada vardı hepatit ama annede oldu çocuklarda tabi aşıları var çocuklar oluyormuş aşı belli süreçlerde ama bu taşıyıcılığı değiştirmiyomuş okula gittikleri için diğer çocuklar açısından belli koruyuculuğu oluyormuş doğunca alınan topuk kanı varya zaten onda çıkıyor topuk kanının amacı bu Bi anomali veya hastalık var mı onun saptanması senin yapman gereken doktordan net bilgi almak ve kendine nasıl bulaştığını araştır bununla ilgili nasıl nerede bulaştığı ile ilgili Bi şüphen vardır belki

Anladım cnm teşekkürler :)

Hadi seni de gözün aydın netleşmiş darısı bana. Kızçeler nazlı oluyo topiğimizin iri kemikli uzun kızı olcak desene maşallah 😊

Oğluş bugün erken uyudu bende brz tv takılim zaten tek bıraktınız beni burda iyi geceler arkadaşlar minnaklarınıza iyi bakın

Hadi seni de gözün aydın netleşmiş darısı bana. Kızçeler nazlı oluyo topiğimizin iri kemikli uzun kızı olcak desene maşallah 😊

Canim cok tesekkur ederim :) ogrenmek cok farkliymis resmen boyut atladim :) Allah gonlune gore versin canim hayirlisi olsun insallah ne zaman randevun?
Sorma valla kendim gibi voleybolcu yapicam kizimi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

katılıyorum sana canım

Amin cümlemizin salı günü gorucez yavruyu bakalım inş bak sana çekmiş o zaman 😊

ah canım yesem gam yemıycem aksam yemegm ekmeksız saat 6 ya kadar hemde gece ayrı bır ıstahım hıc yok haplar bana kılo yaptı yaa

Ayy içimin gittiği andır bu an kızım olacağı netleşsin evi var cici biciye boğcam çok güzel valla gözümü şenlendirdin kız
Valla benim de içim gitti, bir an önce gelseler de alsak:)

Canım biz bir kliniğe gidiyoruz, kadın doğum dahil birkaç dal var ve doğum orda yapılmıyor ama doktorumuz çok yoğun, çok geleni var. Muayene ücreti sigortalı 100 lira sanırım ama cihazı iyi, 10.haftadan sonra 2 haftada bir gittiğimizde açıyor o 3 boyutlu renkli olanı, resmini de veriyor ama ultrason süresi birlaç dk o yüzden bebeğe zarar vermiyordur inşallah. Ayrıntılıyı 22.haftada bakacakmışız o nasıl olacak bilmiyorum tabi:26:

Günaydınlar herkese ve bebişlerine biz bugün 21. Haftamıza girdik cok ama cok mutluyuz :)) herkese mutlu sabahlar ve pazarlar diliyoruz

Canım maşallah güzel haberlerle gelmissin çok sevindim darısı başımıza
Günaydınlar herkese ve bebişlerine biz bugün 21. Haftamıza girdik cok ama cok mutluyuz :)) herkese mutlu sabahlar ve pazarlar diliyoruz
Günaydın canım nasılsınız

Günaydın kızlar nasılsınız bembeyaz pek uyuyamiyorum ya kızlar ben hala kuzunu hussedemedim o hep aklımda pazartesi 3 te randevum var bi o gün gelseydi rahatlasaydim siz kaçıncı haftada hissettiniz

Günaydın herkese, yağmurlu ve romantik bir İstanbul sabahına uyandık bugün:)
Yüsracım ben 16. haftada hissettim çok şükür, internette de 16da başlayabilir diyor ama okulda iki arkadaşım var ikisi de 20de hissetmişler.
Alakası var mı bilmiyorum ama bizim kızlar çok titizdir, gebelik boyunca kahve içmezler.Ben 12. haftadan sonra haftada bir veya iki kez içiyorum, kahve uyarıcı bir içecek malum,dün görüşünce konuştuk bunu:) sen kahve içiyor musun hiç?

Günaydın kızlar nasılsınız bembeyaz pek uyuyamiyorum ya kızlar ben hala kuzunu hussedemedim o hep aklımda pazartesi 3 te randevum var bi o gün gelseydi rahatlasaydim siz kaçıncı haftada hissettiniz

Herkese günaydın kızlar .canım telden girdiğim için göremiyorum kaç haftalık oldu bebişin? Bende 1kez hissettim daha ama doktorum önümüzdeki hafta hissetmeye başlarsın dedi.. Bende cok endişeleniyorum ama daha hissetmemiz normalmiş canım

Günaydın güzel ekim anneleri bugün ağrıyla uyandım belim ve yanlarım çok ağrıyor umarım geçer ama oğlum kipirdadikca içim rahatladı

kızlar ya
az önce arabada işe geliordum ögle yemegınden.
arkada oturuyordum.
çukura mı denk geldi ne?
bir zıpladı araba.
cok korkuyorum
bişey olmuş mudur?

canım korkma bebekler o kadar da güçsüz değiller. dr demişti bana.. sonuçta oldukları bir yer var. suyun içinde yüzmüştür en fazla.. inşallah birşeyi yoktur. yakın zamanda kontrolün yok mu gidince rahatlarsın.. ama endişelenmemeye bak..

ne güzel canım.. maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…