Canım evlilik aşamalarında Nikah işlemi için kan verirken söylemediler mi hepatit olduğunu eğer o zaman yoksa sonradan geçmişse eşinden almışındır hepatit kan yoluyla yada cinsel yoldan geçer bebeğe gelince anne karnında bilmem ama Bi akraba da vardı 3 çocuğu oldu 3ude taşıyıcı 😐 yani bilemedim şmdi içini nasıl rahatlatim ama Bi uzmana danışman doğru olur biz ne derece doğru biliriz şüpheli Allah yardımcın olsun
Canım evlilik aşamalarında Nikah işlemi için kan verirken söylemediler mi hepatit olduğunu eğer o zaman yoksa sonradan geçmişse eşinden almışındır hepatit kan yoluyla yada cinsel yoldan geçer bebeğe gelince anne karnında bilmem ama Bi akraba da vardı 3 çocuğu oldu 3ude taşıyıcı 😐 yani bilemedim şmdi içini nasıl rahatlatim ama Bi uzmana danışman doğru olur biz ne derece doğru biliriz şüpheli Allah yardımcın olsun
Doğumda Allah korusun ama tetanoz olma olasılığımızın, erik yerken boğulmak gibi bir durum olduğunu düşünüyorum. Zaten ortam ve araç gereçler steril, heryerimiz baticonlanmış olacak. Yine de herkesin kendi kararı elbette. Ama ameliyathaneye oranla günlük hayatta çok daha fazla risk var düşünecek olursak. Hem neden birkaç yıldır yapılıyor bu uygulama? Mantıksızlığı aşı kartında bile göze çarpıyor. Ben 3 yıl önce ufak bir kaza sonucu aşılanmıştım ama aşı kartını okuyunca yaş sınırlaması ile ilgili tutarsız ve mantıksız açıklamayı okuyunca vazgeçmiştim devamından. Sadece kadınlar mı tetanoz oluyor yahu ?
Cnm bır şey sorush cam annede varmıydı cocuklarda nasıl çıktı dıye merak ettım bırde doğar doğmaz her bebege vuruluyr dıye bılıyrdum ama ben sen bılıyrmusun
Annede yoktu babada vardı hepatit ama annede oldu çocuklarda tabi aşıları var çocuklar oluyormuş aşı belli süreçlerde ama bu taşıyıcılığı değiştirmiyomuş okula gittikleri için diğer çocuklar açısından belli koruyuculuğu oluyormuş doğunca alınan topuk kanı varya zaten onda çıkıyor topuk kanının amacı bu Bi anomali veya hastalık var mı onun saptanması senin yapman gereken doktordan net bilgi almak ve kendine nasıl bulaştığını araştır bununla ilgili nasıl nerede bulaştığı ile ilgili Bi şüphen vardır belki
Kizlaaarrrr ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur veeeee kizimiz oluyooorrrrrr :) cook mutluyum Allah'ima sukurler olsun. Yuzunu gostermedi bize kizcemiz ama olsun bi dahakine goruruz insallah :)
Bikac gun onden gidiyormus boyu bacaklari uzun dedi doktorumuz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi seni de gözün aydın netleşmiş darısı bana. Kızçeler nazlı oluyo topiğimizin iri kemikli uzun kızı olcak desene maşallah 😊
Ben yaptırılması taraftarıyım kaç,tane ebe hemşire geliyor kurcalıyo insanı ameliyat ortamının ne kdr steril olduğunu biz bilemeyiz eskiden o yoktu bu yoktu millet evde doğuruyodu dicek kimileri belki ana tedbir kuldan takdir Allahtan demişler
Canim cok tesekkur ederim :) ogrenmek cok farkliymis resmen boyut atladim :) Allah gonlune gore versin canim hayirlisi olsun insallah ne zaman randevun?
Sorma valla kendim gibi voleybolcu yapicam kizimi :)
Öylemi diyorsun , kiloyu biraz takıyorum ben ya . Tabiki eskisi ibi değiliz alacağız ama kararında almak en doğrusu. Hedefim en fazla 14 kilo idi
4 kilo hakkımı kullandım 10 kilo kaldı 5,5 ay var hayırlısıyla... Senin iştahın kapalı ise neden alıyorsun ki acaba? saatli yemeye gayret et :)
Teşekkür ederim cnm :))) 4 lü taramayı yaptırmak istemedim aslında ama olmadı :)
Teşekkürler canım :) içini açtıysak ne mutlu :) ama sizler az alıyorsunuz hatta topikte 1 kilo alan bile var .Bunları okuyunca ben hızlı gidiyorum dedim ,
ama doktorum iyi dedi :)
Aminnn :) hepimiz inş. teşekkür ederim ...
Canım aslında ben dün sana cvp verdim diye hatırlıyorum . Kaydını sağlık ocağına yaptırmadıysan , yaptırmalısın :) onlar aşıyı ne zaman vurulacağını haftana göre söylüyorlar. doktorum dün 18,ile 20, haftaya kadar dedi :)
Maddi sıkıntıları lütfen kafaya takma bebeğini üzme , bu hayat şartlarında hepimizde maalesef oluyor .
Valla benim de içim gitti, bir an önce gelseler de alsak:)Ayy içimin gittiği andır bu an kızım olacağı netleşsin evi var cici biciye boğcam çok güzel valla gözümü şenlendirdin kız
Ya bişi sorcam cnm ben yarı özel yarı devlet hastanesine gidiyorum 40 lira muayenelerim ama bizde öyle arada da olsa görebileceğimiz Bi 3 yada 4 boyutlu ultrason yok ben detaylı zamanı gelince özel dr a gitmiştim oğlumda sizler bu arada bebeğini renklide görenler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayene ucretleriniz nedir acaba
Canım maşallah güzel haberlerle gelmissin çok sevindim darısı başımızaİyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi .4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyleo kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))
Günaydın canım nasılsınızGünaydınlar herkese ve bebişlerine biz bugün 21. Haftamıza girdik cok ama cok mutluyuz :)) herkese mutlu sabahlar ve pazarlar diliyoruz
Günaydın kızlar nasılsınız bembeyaz pek uyuyamiyorum ya kızlar ben hala kuzunu hussedemedim o hep aklımda pazartesi 3 te randevum var bi o gün gelseydi rahatlasaydim siz kaçıncı haftada hissettiniz
kızlar ya
az önce arabada işe geliordum ögle yemegınden.
arkada oturuyordum.
çukura mı denk geldi ne?
bir zıpladı araba.
cok korkuyorum
bişey olmuş mudur?
ne güzel canım.. maşallah...Kizlaaarrrr ciktik doktordan her sey yolunda cok sukur veeeee kizimiz oluyooorrrrrr :) cook mutluyum Allah'ima sukurler olsun. Yuzunu gostermedi bize kizcemiz ama olsun bi dahakine goruruz insallah :)
Bikac gun onden gidiyormus boyu bacaklari uzun dedi doktorumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?