2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım maşallah güzel haberlerle gelmissin çok sevindim darısı başımıza

Günaydın canım nasılsınız

Iyiz canım cok şükür tarçın bebeğini kaybetmiş onun etkisindeyim sanırım cok üzüldüm ya

Ay cok üzüldüm ben okumadım canım ya ne zaman kaç haftalıkken kaybetmiş biliyomusun ??allahım sabırlar versin

Diğer forumda görüm canım 16. Haftada sanırım kalbi Durmuş randevuya gittiğinde fatketmiş

Pıhtılaşma varmıydı damla??ben hatırlamıyorum sanki allahım sabır versin

Canım hiç bilmiyorum ama pıhtışaşması vardı diye hatırlıyorum. Ama ikili test yapıldığında hiç birsorun rastalnaılmamus sınra zaten normal doğum şeklinde alınmış ve inceleme yapılmış yine hiç bir soruna rastlanılmamış

Hiç kanaması falanda olmamış sanırım vende çok üzüldüm kafama taktım yani

Ben orayı hiç takip etmiyordun dün birine bakmak için girdim sonra gördüm bend tarcının konuşmalarına gittim baya geçmişe gittim son 1-2 hafta içinde bulantıları falan bitmiş iştahı artmış yani bence belirtiler kaybolmuş gibi sanırım o anda durdu minikinin kalbi

Kız benimde mide bulantılarım bitti ama göğüslerim sızlıyo hem ben hareketlerini hissediyorum az az inşallah en kısa zamanda tekrar müjde verir bize

Kız benimde mide bulantılarım bitti ama göğüslerim sızlıyo hem ben hareketlerini hissediyorum az az inşallah en kısa zamanda tekrar müjde verir bize

Belirtiler 14.haftadan sonra kayboluyor zaten Damlacım, ondan değildir bence, Kutsal korkma sende herkesin bünyesi farklı. Patolojinin temiz çıkması bana da pıhtılaşmayı düşündürdü, gerekli tahlilleri yapıp bir an önce güzel haberlerle gelir inşallah. Allah sabır versin.

Son düzenleme:

Canım benimde kayboldu belirtilerim bebeğimide hissedemiyorum(moralim bozuldu valla sen hayırlıyomusun azure pıhtılı değildi die hatırlıyorum ben tarcını sordum gerçi onada??genelde bebeklerin kalp durması pıhtılaşmayla ilgili oluyor .bu hamilelik resmen kapalı kutu ne zormuş.allahım tarcınada bir an önce sağlıkla tekrar yaşatır bu duyguyu.bir an önce Ekim gelsinde bebeklerimize sağlıkla kavuşalım

Ama canım bir kızı var allah bağışlasın benimde bu ara ara vajina ağrısı oluyor o kafama takılıyor 5 gündür yatılı misafirim vardı yoruldum sanırım

Bende şar şar çıkarıyodum o bitti hiç kusmuyorum bide ben hareketleri hissediyorum ya sanırım o o ya kızım benim o ama halaaaa pipiriklili halim geçmiyo ben hamile kalmadan önce topik arkadaşlarım diyodu hamile kalmak mesele değil ondansonrası asıl iş diye

kızlarr kız bebıslerımıze ne ısım verıcez karar veremıyorum yaa

merhaba canim, bizim isimler hazir gibi.daha sevgiliyken kizimiz olursa nese koyariz adini diye konusmustuk esimle.erkek olursa da ilk haftalarimda bir Sabah aklimda ishak ismiyle uyandim.sanirim ruyasini da gordum ama hatirlamiyorum.esim once istemedi ama simdi kendi ishak ve nese diye seviyor.allah insallah saglikla kucagimiza almayi nasip ederde isim dert degil gerci.
kizlar bu arada benim gobek deligim seyiriyor sizde de oluyormu.bebek desek sacma gobek deliginde ne isi var degil desek ne olaki :26:

Bende cok etkilendim. Hatta ogrendigim gub gece bebegimle ilgili kabuslar gordum. Benim 5. Gebeligim pihtilasma problemim var clexane kullaniyorum. Ne yasadigini tahmin ediyorum.Rabbim sabir versin.Cok uzucu insanin ruhsal durumu altust oluyor. Yarin gelsede bir an once bebegim sagliklimi diye ogrensem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün annemle küçük kardeşimi bırakmadım. Bizde kaldılar. Biraz önce çıktılar evde. Annem babam bana gelip gittiklerinde hala bi değişik his içinde oluyorum. Siz de öyle misiniz? Sanki bi boşluk bırakıyormuş gibi. Sevgili anlamında gitmek mi zor kalmak mı hiç bilmem ama anne baba bakımından kalmak daha zor. Onlara gittiğimde böyle zorlanmıyorum dönerken ama Annemler geldiğinde zor oluyor gitmeleri... Bi de bana hamile tişörtü almışlar canlarım benim. Bunun dışında dün güzel geçti. Her şeyimi yaptım çok şükür çok da beğendiler. Şimdi de kayınvalidemle kayınbiraderim bekliyorlar bizi. Bir şeyler bakacakmış kayınbiraderim kendisine. Bende durumlar böyle. Sizin yazdıklarınızı okucam. İnşallah hayırlı haberlerinizi görürüm..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozellikle anne olduktan sonra bu duygular yigunlasiyor. Bazen Onlara yeterli ilgiyi gosteremiyormus gibi sucluluk da hissediyorum. Simdi memleketteler orada daha saglikli ve iyiler. Yesillik ve doga onlara iyi geliyor. Ama cok ozleniyor. Yakin olsa her hafta sonu giderdim.Allah basimizdan eksik etmesin onlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım en azından bebeğini hissediyosun o bile biraz stresini azaltıyordur.benim normalde randevum 3hafta sonra ama ben dayanamıcam gibi haftaya giderim gibi geliyor .allahım bebeklerimizi bize bağışlasın

Ay canim bilmiyorum yarinda randevumuz var insallah iyi haberlerle gelirim tarcinin haberinede sarsildim yani suan bi tuhaf oldum Rabbim sen esirge yavrularimizi
Günaydın güzel ekim anneleri bugün ağrıyla uyandım belim ve yanlarım çok ağrıyor umarım geçer ama oğlum kipirdadikca içim rahatladı
Ne guzel canim darisi basimiza sen kac haftaliksun tabletten giriyorum gorunmuyor
Iyiz canım cok şükür tarçın bebeğini kaybetmiş onun etkisindeyim sanırım cok üzüldüm ya
Canim yancok uzuldum Rabbim sabir versin acisina derman olsun meleklerimize bizlere bagislasin

Kızlar hepinize merhaba, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin inşallah Benim size bi sorum olucak:
bebeği sabah sağda akşam solda hissediyorum bazen (genelde solda ama). İki tarafta hissetmek mümkün mü?? yoksa o hissettiğim henüz bebek değil mi sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…