- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım maşallah güzel haberlerle gelmissin çok sevindim darısı başımıza
Günaydın canım nasılsınız
Iyiz canım cok şükür tarçın bebeğini kaybetmiş onun etkisindeyim sanırım cok üzüldüm ya
Ay cok üzüldüm ben okumadım canım ya ne zaman kaç haftalıkken kaybetmiş biliyomusun ??allahım sabırlar versin
Diğer forumda görüm canım 16. Haftada sanırım kalbi Durmuş randevuya gittiğinde fatketmiş
Pıhtılaşma varmıydı damla??ben hatırlamıyorum sanki allahım sabır versin
Diğer forumda görüm canım 16. Haftada sanırım kalbi Durmuş randevuya gittiğinde fatketmiş
Hiç kanaması falanda olmamış sanırım vende çok üzüldüm kafama taktım yani
Ben orayı hiç takip etmiyordun dün birine bakmak için girdim sonra gördüm bend tarcının konuşmalarına gittim baya geçmişe gittim son 1-2 hafta içinde bulantıları falan bitmiş iştahı artmış yani bence belirtiler kaybolmuş gibi sanırım o anda durdu minikinin kalbi
Ben orayı hiç takip etmiyordun dün birine bakmak için girdim sonra gördüm bend tarcının konuşmalarına gittim baya geçmişe gittim son 1-2 hafta içinde bulantıları falan bitmiş iştahı artmış yani bence belirtiler kaybolmuş gibi sanırım o anda durdu minikinin kalbi
Kız benimde mide bulantılarım bitti ama göğüslerim sızlıyo hem ben hareketlerini hissediyorum az az inşallah en kısa zamanda tekrar müjde verir bize
Belirtiler 14.haftadan sonra kayboluyor zaten Damlacım, ondan değildir bence, Kutsal korkma sende herkesin bünyesi farklı. Patolojinin temiz çıkması bana da pıhtılaşmayı düşündürdü, gerekli tahlilleri yapıp bir an önce güzel haberlerle gelir inşallah. Allah sabır versin.
Belirtiler 14.haftadan sonra kayboluyor zaten Damlacım, ondan değildir bence, Kutsal korkma sende herkesin bünyesi farklı. Patolojinin temiz çıkması bana da pıhtılaşmayı düşündürdü, gerekli tahlilleri yapıp bir an önce güzel haberlerle gelir inşallah. Allah sabır versin.
Canım benimde kayboldu belirtilerim bebeğimide hissedemiyorum(moralim bozuldu valla sen hayırlıyomusun azure pıhtılı değildi die hatırlıyorum ben tarcını sordum gerçi onada??genelde bebeklerin kalp durması pıhtılaşmayla ilgili oluyor .bu hamilelik resmen kapalı kutu ne zormuş.allahım tarcınada bir an önce sağlıkla tekrar yaşatır bu duyguyu.bir an önce Ekim gelsinde bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
kızlarr kız bebıslerımıze ne ısım verıcez karar veremıyorum yaa
Canım benimde kayboldu belirtilerim bebeğimide hissedemiyorum(moralim bozuldu valla sen hayırlıyomusun azure pıhtılı değildi die hatırlıyorum ben tarcını sordum gerçi onada??genelde bebeklerin kalp durması pıhtılaşmayla ilgili oluyor .bu hamilelik resmen kapalı kutu ne zormuş.allahım tarcınada bir an önce sağlıkla tekrar yaşatır bu duyguyu.bir an önce Ekim gelsinde bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
Dün annemle küçük kardeşimi bırakmadım. Bizde kaldılar. Biraz önce çıktılar evde. Annem babam bana gelip gittiklerinde hala bi değişik his içinde oluyorum. Siz de öyle misiniz? Sanki bi boşluk bırakıyormuş gibi. Sevgili anlamında gitmek mi zor kalmak mı hiç bilmem ama anne baba bakımından kalmak daha zor. Onlara gittiğimde böyle zorlanmıyorum dönerken ama Annemler geldiğinde zor oluyor gitmeleri... Bi de bana hamile tişörtü almışlar canlarım benim. Bunun dışında dün güzel geçti. Her şeyimi yaptım çok şükür çok da beğendiler. Şimdi de kayınvalidemle kayınbiraderim bekliyorlar bizi. Bir şeyler bakacakmış kayınbiraderim kendisine. Bende durumlar böyle. Sizin yazdıklarınızı okucam. İnşallah hayırlı haberlerinizi görürüm..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende şar şar çıkarıyodum o bitti hiç kusmuyorum bide ben hareketleri hissediyorum ya sanırım o o ya kızım benim o ama halaaaa pipiriklili halim geçmiyo ben hamile kalmadan önce topik arkadaşlarım diyodu hamile kalmak mesele değil ondansonrası asıl iş diye
Ay canim bilmiyorum yarinda randevumuz var insallah iyi haberlerle gelirim tarcinin haberinede sarsildim yani suan bi tuhaf oldum Rabbim sen esirge yavrularimiziHerkese günaydın kızlar .canım telden girdiğim için göremiyorum kaç haftalık oldu bebişin? Bende 1kez hissettim daha ama doktorum önümüzdeki hafta hissetmeye başlarsın dedi.. Bende cok endişeleniyorum ama daha hissetmemiz normalmiş canım
Ne guzel canim darisi basimiza sen kac haftaliksun tabletten giriyorum gorunmuyorGünaydın güzel ekim anneleri bugün ağrıyla uyandım belim ve yanlarım çok ağrıyor umarım geçer ama oğlum kipirdadikca içim rahatladı
Canim yancok uzuldum Rabbim sabir versin acisina derman olsun meleklerimize bizlere bagislasinIyiz canım cok şükür tarçın bebeğini kaybetmiş onun etkisindeyim sanırım cok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?