2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet dr bana demişti 14.haftadan sonra belirti kaybolur korkma diye. ama işte insan korkuyor.

benim önceden daha aşağıda hissediyordum.hatta dr ön eşli yani aşağıda demişti.. şimdi sanki yukarıda gibi hatta göbek deliğinin üstünde olamaz değil mi..

kızlarr kız bebıslerımıze ne ısım verıcez karar veremıyorum yaa

beğendiğin hoşuna giden isimleri bir yere yaz ben evdeki fanus gibi birşey var:) süs balığı akvaryumu:) doğuma kadar yazıp atacağım.belki gelen tadınıkların önerilerini eklerim, hoşuma gidenleri doğumdan sonra karar vereceğim veremezsem çekilişle karar vereceğim.

kızlar..
aslında evde de çalışamıyorum hemen karnım acıyor.. ama birşeyler yapmak istiyorum.şu anket doldurma sitelerine baktım sanırım kandırıyorlar. başka ne gibi güvenilir işler var biliyor musunuz.

Son düzenleme:
Arkadaslar yarin doktor kontrolumuz var insallah bebisimiz saglikla buyumustur ve iyidir bakalim cinsiyetimizde bi degisiklik olacak mi ...

Merhabalar..
Ben 2013 Ekim annesiyim..
Bazen yazdıklarınızı okuyor, heyecanınıza ortak oluyorum..
GeneL olarak 17-18-19. haftalardasınız..
Bebişlerinizin tekmelerinin hissedildiği, cinsiyetlerinin belirlendiği zamanlardasınız..
Rabbim hayırlısıyla kucagınıza da almayı nasip etsin. Rahat bir hamilelik, kolay doğumlar nasip etsin her birinize..
Anne Olmak Çoookk Güzeelll...

Biliyorum tatlım ve rahat bir hamileliği vardı canım nasip kısmet canım hayırlısı böyleymiş son kontrolden önce ne zaman gitti acaba kalbi ne zaman durmuş 11+6 da cinsiyetini öğrenmiş hoş yanlış söylemiş doktor neyse allah yardımcısı olsun en kısa zamanda tekrar nasip etsin

Merhaba canım inşallahh bizde senin gibi sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Kalbi ne zaman durmus biomiyorum tatlim ama 16+2 de normal aylik kontrolune gitmis 11+6 da da cinsiyet ogrenmisti galiba o zamandan beri ilk muayenesiydi heralde

Kalbi ne zaman durmus biomiyorum tatlim ama 16+2 de normal aylik kontrolune gitmis 11+6 da da cinsiyet ogrenmisti galiba o zamandan beri ilk muayenesiydi heralde

Sanırım öyle oldu benim de psikolojim kötü midem bulanmaya başladı ve uyuyamıyorum delircem

Arkadaslar yarin doktor kontrolumuz var insallah bebisimiz saglikla buyumustur ve iyidir bakalim cinsiyetimizde bi degisiklik olacak mi ...
hadi bakalım inşallah sağlıkla büyüyordur.. güzel haberlerle bekliyoruz seni..

teşekkürler.. inşallah.. daha tekme falan duymuyoruz.sanırım bu durum genel. hamilelik belirtilerimiz eskisi gibi değil kayboldu gibi.. bazılarının da kayboldu. bir de elimizi karnımıza koyunca birşeyler hissetmeyince endişeleniyoruz.

inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

Son düzenleme:

Güzel dualarin için cok teşekkürler. İnşallah hayirlisi ile bizde miniklerimizi kucağımıza alırız :) Rabbim o güzel duyguyu yaşamayı isteyen herkese nasip etsin insallah

Günaydın arkadaşlar Hepinize güzel bir gün diliyorum

Kötü haberleri duydum çok üzüldüm ve de korktum( Rabbim tez zamanda yenisini nasip eder ve acısını hafifletir inşallah...

Glprenses yazamasam da senin kontrol sonucunu okudum mutlu bir şekilde döndüğüne çok sevindim Maşallah bebeğine.

Bugün kontrole gidecek arkadaşlardan da haber bekliyoruz Hayırlı neşeli haberler verirler inşallah

Kızlar belimin sol tarafı ağırıyor. Böyle nasıl işe gidilir bilmiyorum . İnşallah yarına geçer. Sizde oldu mu???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de aynı şekilde belimin sol tarafı 2 haftadır ağrıyor, bacağımdan belime çıkan bir ağrı. Bir arkadaşım var o da 5 aylık hamile onun da aynı şekilde sol tarafı ağrıyormuş. Kemiklerimiz gelişiyor, doğuma hazırlanıyor andan bu ağrılar oluyor bence. Merak etme, fazla ayakta durmamaya çalış, ayakta kalırsan daha da artıyor. İnşallah geçer zor bir durum..

günaydın kızlar tarcın için çok üzüldüm ya rabbim kimseye yaşatmasın

paylaşımın için çok saol canım benim aşımda yarın korkuyorum acıyacak diye ama napalım gidicez paşamla

Günaydın Güzel Ekim Anneleri :)
Üzücü haberi okudum Tarçına çok geçmiş olsun , Rabbim yeniden nasip etsin inş.
Lale çok teşekkür ederim ilgine
Lütfen moral bozmamaya çalışalım ,bebişlerimizin hep iyi haberlerini alalım inşAllah :)

Çok şükür bugüne ağrım kalmadı. Ben de dün araştırdım doğuma hazırlanıyormuşuz bi de belimiz çukurlaşıyor o yüzden oluyormuş. Kızlar sakın fazla yürümeyin. Ben çok yürüdüm o tetikledi.

Günaydın bu arada herkese :)

Ne güzel bak geçmiş canım, benim bugün ağrıyor yine. Yorulunca oluyor daha çok, çok yorulmamaya çalışıcam bakalım Çok yürümek de yorar tabi dikkat et canım, her şey kararında

Canım maşallah güzel haberlerle gelmissin çok sevindim darısı başımıza

Günaydın canım nasılsınız

Üç boyutluyu her defasında açıyor mu ? çok şaşkınım ... Ben daha ilk defa üç boyutlu gördüm :)
Ben sürekli gitmek istiyorum aslında hep merak ediyorum , bir sonraki randevuyu kısmetse 3 hafta sonra dedi
Ayrıntılı ultrason :) ücretini sordum 212 Tl . :)

Günaydın annecikler ve bebişleri :) yeni güzel bir hafta diliyoruz hepimize tüm olumsuzluklardan uzak ve huzurlu günler.. Dün kocacıkla e-bebekteydik arabalarda ve park yataklarda indirim var biz beğendik bu hafta alıyoruz hayırlısıyla :))

Cnm senin özel sağlık sigortan var mı? 3 boyutluyu neden daha önce bende açmadı acaba ? senin muane süren ne kadar sürüyor ?
çok soru sordum kusura bakma :)

Aminn :) çok teşekkür ederim , Rabbim herkesin evladını bağışlasın .
Arada bizleri ziyarete gelin , çok mutlu oluyoruz :)

Günaydın canım yok devlet hastanesinde yapılmıyor. Ben 1950 TL'ye yaptırmıştım ama tabi detaylı bilgi için arayıp konuşabilirsin gelab'ı.

Inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
inşallah canım yazacam doktordan gelince
ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yapacak canım bakalım benim ki bugün neler diyecek

günaydın canım alacaksınız demek hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…