2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba anne adayları Nasılsınız

Bebişleriniz nasıl??

İnş. Hepiniz iyisinizdir.

oğluşum 163 gr. 15 cm olmuş

inşallah canım yazacam doktordan gelince

ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yapacak canım bakalım benim ki bugün neler diyecek

günaydın canım alacaksınız demek hayırlı uğurlu olsun

alcaz canım ya arabayı da park yatagıda alacagız bugun markayı bir araştırayım dedim cunku birtek sanırım e-bebekte satılıyor o marka ama 5 tane odul almış ab standartlarından mesela arabası. hemde indirimde daha ne olsun :)

merhaba çok sevindim bende geçen hafta oğlum olacağını öğrendim. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah boyu ve kg'su ne kadar birkaç gün önden gidiyormuş ya merak ettim

Çok geçmiş olsun. Aşılar konusunda yıllardır makaleleri takip ediyorum. Amerika'da ebeveynlerin çocuklarını aşılatmama hakkı varmış öğrendiğime göre. Aşılanmayan toplumlarda otizm çok daha az görülüyormuş. Çocuklarımız bu ülkede Allah'a emanet.

Son düzenleme:
Ne güzel bak geçmiş canım, benim bugün ağrıyor yine. Yorulunca oluyor daha çok, çok yorulmamaya çalışıcam bakalım Çok yürümek de yorar tabi dikkat et canım, her şey kararında

O ağrıyla çalışmak çok zor. Allah yardımcın olsun...
İnşallah çabucak geçer...

Kızlar ben dün hamile pantolonu aldım. Çok rahat ya. Bi model daha vardı ama 36 bedeni kalmamıştı. O model gelince onu da alıcam. İkisi de kot :) İşyerimde giyiyorum valla bir şey derse müdürüm izah ederim. Hamile olduğumu hiç söylemedim ben ona

iyi canım hayırlı olsun güle güle kullansın minişin

Teşekkür ederim.

Eveeet hamile kıyafetleri çok rahat, iyi düşünülmüş. Hele hamile taytı, giyindiğini bile unutuyorsun

Kızlar evvelki gün bizim minnak maşallah 3 dakika içinde 11 kez şiddetli şiddetli kendini hissettirdi. Hıçkırık dediğiniz böyle mi oluyor? Ama öyle kıpırtı gibi değil, bildiğin içeriden dışarıya doğru darbe geliyor gibi

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar inşallah güzel bir hafta geçiririz

Günaydın canım. Park yatağı hangi marka alacaksın? Biraz araştırmıştım ama kararsızım.

günaydın kızlar..bebeğini kaybeden arkadaşa üzüldüm, inşallah Allah yeniden sevindirir onu en kısa zamanda...
bu aralar herkes 3 lü test, 4 lü testten bahsetmiş..ben sadece 2 li test yaptırdım..bu diğer testleri doktor mu yaptırın diyo, biz kendimiz mi yaptırıyoruz?
bana doktorum bişey söylemedi bu konuda

Hamile taytına da bi bakayım ben. İyi hatırlattın :)

O vuruşları hıçkırık gibi değil ya güm güm vuruyorlar resmen
Hıçkırık nerden çıktı anlamadım... Benim dışardan bile hissediliyor. Çok sağlam vuruyor =)

böyle alışveriş yapmak çok güzel. hayırlısıyla alın haftaya..

Günaydın canım yok devlet hastanesinde yapılmıyor. Ben 1950 TL'ye yaptırmıştım ama tabi detaylı bilgi için arayıp konuşabilirsin gelab'ı.
çooook pahalı.. teşekkürler..

teşekkürler..
birşey soracağım yenidoğan bebeklerin topuklarından bir damla kan alıyor ya daha öncede duymuştum.burda da yazıyor. otizmle ilgili miymiş araştırmadım. şunun için soruyorum. eğer öyleyse yani ilerde bakılacaksa amniyosentezi yaptırmamayı düşüneceğim.
herşeyi birbirine de karıştırmış olabilirim:)

merhaba anne adayları Nasılsınız

Bebişleriniz nasıl??

İnş. Hepiniz iyisinizdir.

oğluşum 163 gr. 15 cm olmuş
maşallah canım.. iyi olmaya çalışıyoruz.

oooo kamuda mı çalışıyorsun canım. hamile olmadığını söylemeyince öyle düşündüm.
çünkü özel sektörde bu kadar beklemek imkansız ya da istisna durumları olmuş olabilir.

evet ya hamile kıyafetleri çok rahat.. bir aydır kullanıyorum. önceden eziyet resmen. lastiği çok hafif olan pijamalar bile rahatsız ediyordu ediyor.. ama hamile kıyafetleri çok rahat.

canım ya tam nerende senin minnak.. ben de bir tuhaflık mı var bilmiyorum. ben hissetmiyordum ama göbek deliğinin üstünde hissediyorum bazen.. sanki orada gibi.. göbek deliğinin altında olan yerde hiç hissetmiyorum.

Son düzenleme:

Defactodan aldım ben, aklında olsun. Normalde sıfır bedendim ama M beden vardı, onu aldım. Kot gibi görünüyor, işyerinde de giyiniyorum.

İçimi rahatlattın şu vurmalar konusunda, çünkü öyle kelebek gibi falan değil, boksör gibi geliyor bizim darbeler Aynen dediğin gibi, eşim de hissediyor elini koyunca. Dün gece keşke karnımız şeffaf olsaydı da hep görseydik onu dedim, eşim güldü

hayat1979 , topuk kanı ile otizmin ilgisi yok. Özellikle Fenilketonüri için yapılıyor o test. Zaten otizmin tam bir testi yok. Ancak yapılan araştırmalarda amniyosentezde testesteron hormonu belli bir seviyenin üstünde çıkan annelerin bebeişlerinin otizmli olduğu görülmüş. Ancak standart olarak yapılan bir test değil. Çünkü otizmli her bebeğin alınabileceği riskini doğuruyormuş bu test, ama otizmli olup bildiğimiz gibi dahi denebilecek yetenekte insanlar da var. Bunun önüne geçmek için standart uygulama haline gelmemiş bu test. Otizm ve down sendromu çok farklı şeyler. Karıştırılmaması gerekir.

Bu arada benim darbeler genelde karnımın alt tarafında oluyor. Ama bazen dolaştığını da hissediyorum. Geçen gün sanki mideme dayandı bir ara gibi geldi bana. Biraz minyonum da galiba içerisi dar geliyor yavruma :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…