Canım bu dediğim karyola. Park yataklara baktım onlar da maksimum 24 aya kadar kullanılabiliyor ben ikisinden de alacağım. Şehir dışı için ve yanımda yatırmak için park yatağı kullanmayı düşünüyorum.
Canım günaydın..
Kaçta gidiyorsun bugün doktora? Çok heyecanlı :) bi sürü fotoğrafın olacak :)
Tahta beşikler görsel olarak çoook güzel görünüyor ama biraz büyüyünce ayağa kalkmaya çalışıyor ya hani bebekler düşer diye tehlikeli görüyorum. Bir yerlerini çarpıp zarar görebilir belki.. Ama park yatak güvenli geliyor bana, hem 3-4 yaşına kadar kullanılıyor, örneklerini bizzat gördüm. Biraz ayaklanmaya başlayınca yatağı indiriyorsun, alttaki fermuarlı kısmı açıyorsun kendisi bile çıkabiliyorKizlar yatak konusunda ne dusunuyosunuz..? 3-4 sene idare edebilecek bi urun var mi? Cocuk icindeyken kollarini rahat acabiliyomu?
Ben 4 yaşına kadar kullanılabilenlerden almayı düşünüyorum. Giderek büyüyor bazı yataklar bence gayet kullanışlı.
Tahta beşikler görsel olarak çoook güzel görünüyor ama biraz büyüyünce ayağa kalkmaya çalışıyor ya hani bebekler düşer diye tehlikeli görüyorum. Bir yerlerini çarpıp zarar görebilir belki.. Ama park yatak güvenli geliyor bana, hem 3-4 yaşına kadar kullanılıyor, örneklerini bizzat gördüm. Biraz ayaklanmaya başlayınca yatağı indiriyorsun, alttaki fermuarlı kısmı açıyorsun kendisi bile çıkabiliyorhem de her tarafı bez olduğu için, yumuşak yani, çarpsa bile zarar görmez diye düşünüyorum.
Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
a.s. maşallah baya büyüdüler minik yavrularımızKizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
tabiki canım güvenli bir yatak ama görsel olarak beşikler daha hoşCok güzel bir tanıtım olmuş suanda sayende ilk defa iyiki park yatak almışım diyorum :)) zaten seviyordum park yatağını ama şimdi aldığımız için kendimle gurur duydum ohh kızım kafasını falan çarpmayacak
Ay sende kızına cok cok selam söyleseydin :)) maşallah ona cok güzel haberlerle geldin cok sevindim canım doktorun baska birsey söylemedi mi :) bişi kalmamış sadece 2 hafta var ama cok heyecanlı birsey olsa gerek bu detaylı ultrason olayı :) bizim kızlar dünyaya Erkenden gelme peşindeler bence benim kızımda 5 gün önden gidiyor hala hiç değişmedi
a.s. maşallah baya büyüdüler minik yavrularımızbir paket margarinin ağırlığını geçtiler:))) güzel bir haber aldık çok şükür
tabiki canım güvenli bir yatak ama görsel olarak beşikler daha hoşama önemli olan bebeklerimizin güvenliği. sanırım bende park yatak alacağım:) park yataklarında büyüklüğü farklı olanlar var. Ben geçenlerde bir mağazada gördüm ikiz bebekler için zannettim o kadar genişti yani:))
:)) bir tart bakalım kızın şimdi ondan biraz daha ağır, öyle hayal et:)))Hahahah evt yaa hic dusunmemistim bak margarin isini dur bi oaket margarini elime aliyim bakiyim nasil bi duyguymus:))
Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
:)) bir tart bakalım kızın şimdi ondan biraz daha ağır, öyle hayal et:)))
:)) ooo baya buyumuss agirlasmiss yaa tamamdirr artik margarine gore hesap yapicam:))
canım çok güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın teyzeleri yer onu napıyordu oyunlar yaptı mı sana en tembeli benim kızım çıktı 2 gün geri geliyor
ayrıntılı benimde 7 haziran canım beraber sayalım gün rabbimmm yawrularımızı korusun inşallahhhhh
Aminn canimm benimm aminn:)) yaa cok komikti dizlerinin ustunde duruyodu yine elini kaldirdi herzamanki gibi 5 parmagini da gordumm:) doktor ultrasonu karnimda gezdirirken ah ben hissettim bak buraya tekme atti simdi dedi bide cok hickiriyodu yavrum ya yazikk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?