2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım günaydın..

Kaçta gidiyorsun bugün doktora? Çok heyecanlı :) bi sürü fotoğrafın olacak :)

Günaydınlar canımcım :) 12.20 de randevumuz ar gece heyecandan uyuyacağım sabah kötü uyanık sadece 12.20 yi bekliyorum bebeğimi görüp kendime gelmem lazım ama erseye rağmen cok cok heyecanlıyım bisürü fotoğrafımız olacak cd miz olacak ve cok cok uzun uzun Görcez :) sen randevu aldın mı canım?

günaydın kızlar.hepimizin başı saolsun ne kadar büyük bi kayıp,ne kadar büyük bi ihmalkarlık.allah rahmet eylesin geride kalan ailelerine sabır versin.

Kizlar yatak konusunda ne dusunuyosunuz..? 3-4 sene idare edebilecek bi urun var mi? Cocuk icindeyken kollarini rahat acabiliyomu?
Tahta beşikler görsel olarak çoook güzel görünüyor ama biraz büyüyünce ayağa kalkmaya çalışıyor ya hani bebekler düşer diye tehlikeli görüyorum. Bir yerlerini çarpıp zarar görebilir belki.. Ama park yatak güvenli geliyor bana, hem 3-4 yaşına kadar kullanılıyor, örneklerini bizzat gördüm. Biraz ayaklanmaya başlayınca yatağı indiriyorsun, alttaki fermuarlı kısmı açıyorsun kendisi bile çıkabiliyor hem de her tarafı bez olduğu için, yumuşak yani, çarpsa bile zarar görmez diye düşünüyorum.

mrhba anne adayları 18. haftamdayım bende 3 lü test kaçıncı haftalarda yaptırılıo .bide bugün acayip bi ağrıyla uyandım hala devam ediyo sağ kasığımın üstü çok ağrıo ve biraz şişmiş sert sanki neden olur ki acep

Ben 4 yaşına kadar kullanılabilenlerden almayı düşünüyorum. Giderek büyüyor bazı yataklar bence gayet kullanışlı.

Ben park yatakların büyüdüğünü bilmiyordum canım büyüyenler varmı ya? Bizim yatak en fazla 2 yasına gider dedi cünkü

Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)

Cok güzel bir tanıtım olmuş suanda sayende ilk defa iyiki park yatak almışım diyorum :)) zaten seviyordum park yatağını ama şimdi aldığımız için kendimle gurur duydum ohh kızım kafasını falan çarpmayacak

Ay sende kızına cok cok selam söyleseydin :)) maşallah ona cok güzel haberlerle geldin cok sevindim canım doktorun baska birsey söylemedi mi :) bişi kalmamış sadece 2 hafta var ama cok heyecanlı birsey olsa gerek bu detaylı ultrason olayı :) bizim kızlar dünyaya Erkenden gelme peşindeler bence benim kızımda 5 gün önden gidiyor hala hiç değişmedi

a.s. maşallah baya büyüdüler minik yavrularımız bir paket margarinin ağırlığını geçtiler:))) güzel bir haber aldık çok şükür

tabiki canım güvenli bir yatak ama görsel olarak beşikler daha hoş ama önemli olan bebeklerimizin güvenliği. sanırım bende park yatak alacağım:) park yataklarında büyüklüğü farklı olanlar var. Ben geçenlerde bir mağazada gördüm ikiz bebekler için zannettim o kadar genişti yani:))

Ayy walla o kadar actim ki canim hic doktorla muhabbet etmek gelmedi icimden:)) kizimi goruncee rahatladim baya dr da saolsun guzell seyler soleyince baska ne sorayim ki adama merak ettigim bisey yok simdilik:) biliyosun aklima bisey takilinca whatsapp imdadima yetisiyo randevudan once sorulari sorunca da gidince sadece ultrasona bakmak kaliyo:))

Hahahah evt yaa hic dusunmemistim bak margarin isini dur bi oaket margarini elime aliyim bakiyim nasil bi duyguymus:))

Canım tam sana mesaj yazak için siteye girdim ki mesajını gördüm, Maşallah çok büyümüş kuzucuk, ee tabi biz onları kanla besliyoruz :))

Allahım sonuna kadar hep böyle iyi haberler vermeyi nasip etsin tatlım, çok sevindim,senin prenses bir ödülü haketti,artık alırsın birşeyler :)

canım çok güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın teyzeleri yer onu napıyordu oyunlar yaptı mı sana en tembeli benim kızım çıktı 2 gün geri geliyor
ayrıntılı benimde 7 haziran canım beraber sayalım gün rabbimmm yawrularımızı korusun inşallahhhhh

Gunaydin arkadaslar... bugun biliyorum hepimizin yuregi kan agliyo Allah im somada hayatini kaybeden kardeslerimize Allah tan rahmet yakinlarinada sabir dayanma gucu diliyorum...

arkadaslar ben iki haftadir kilo almiyorum endise etmeye basladim normal mi acaba kontrole daha cok var...

Aminn canimm benimm aminn:)) yaa cok komikti dizlerinin ustunde duruyodu yine elini kaldirdi herzamanki gibi 5 parmagini da gordumm:) doktor ultrasonu karnimda gezdirirken ah ben hissettim bak buraya tekme atti simdi dedi bide cok hickiriyodu yavrum ya yazikk:)

canım benimmmm benimkide tükürüyo gibi bişeyler yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…