Ayyy ne güzel annenin de yaninda olması o da çok heycanlanir mutlu olur :))))
Evettt cokk heyecanlii:)) annemleri de cok ozledim zaten ya en son kasimda gordum
Varsa onu kullan canım, ama içimde kalmasın dersen odasını da yapBana park yatak hediye geldi , ama ben tahta istiyordum . Bu yazıyı okuyunca park yatak ta mantıklı geldi , onumu kullansam acaba ?
6 ay sonrada çocuk odası yapsam karyola yatakta yatabilir mi acaba ?
Bu arada gelen park yatakta daha önce 1 çocuk yattı , bende daha ilk bebişim diye yeni almak istiyorum
görmemişim yazını canımneden kimse bana cvp vermiyoryarın hastaneye gtcez zaten bugünden evdekileri telaşlandırmak istemiyorum neden ağrı olur sağ kasık üsünde ve şişlik
aminnn canım hepimizin içi yandı bizim bacamız tütsün diye onların ocağı sönüyor...
kilo olayını aynen bende yaşıyorum canım herşeyimiz aynı gidiyor senle ya :) 3 haftadır bende gram kilo almadım aksine geçen hafta 500 gr verdim bugüne kadar aldığım kilo 1,7 e düştü ama bebişlerimiz iyidir inşaAllah ya yarın gidiyorum doktora bakalım
Yaa o kadar merak ediyorum ki detayliyii:) cok saol canim benim senin ne zamandi detayli?
Cok tsk ederim tatlimm evet maalesef kotu haberler dunden beri hepimizi cok uzdu bugun bebegimi gormek cok iyi geldi bana...
Caim benim cok saol suan sat a gore 18+3 um,ultrasona gore 18+6 yim 3,7 kg aldim canim
Bu arada kızının selamını almayı unutmuşum A.s :)
ben tam 18+0 da 4 kg almıştım ,
Sende iyi gidiyorsun öyleyse, bende :)
sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi
neden kimse bana cvp vermiyoryarın hastaneye gtcez zaten bugünden evdekileri telaşlandırmak istemiyorum neden ağrı olur sağ kasık üsünde ve şişlik
16 haftaya girdigimde iki haftada 4 kilo almisim ben kendimde zayifim nasil aldim bilmiyorum
Oluyor cnm ya , kiloya engel olamıyoruz . 1 kilo fazla almışsın galiba , 6 aya kadar 6 kilo almalıyız
Son aylara saklayalım kilo hakkımızı :)
Ben banyolardan sonra bebek yağı kullanıyorum akşamları da yatmadan kakao yağı sürüyorum göbek kalça ve bel bölgelerimeKizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz
slm kızlar nasılsınız cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişime yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
Ben banyolardan sonra bebek yağı kullanıyorum akşamları da yatmadan kakao yağı sürüyorum göbek kalça ve bel bölgelerime
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz
Bu arada kızının selamını almayı unutmuşum A.s :)
ben tam 18+0 da 4 kg almıştım ,
Sende iyi gidiyorsun öyleyse, bende :)
sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi
slm kızlar nasılsınız cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişime yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
Mustela diye bi krem duydum bilmiyorum ki esim baska bi krem almis bana
Gunaydin arkadaslar... bugun biliyorum hepimizin yuregi kan agliyo Allah im somada hayatini kaybeden kardeslerimize Allah tan rahmet yakinlarinada sabir dayanma gucu diliyorum...
arkadaslar ben iki haftadir kilo almiyorum endise etmeye basladim normal mi acaba kontrole daha cok var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?