2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
neden kimse bana cvp vermiyor yarın hastaneye gtcez zaten bugünden evdekileri telaşlandırmak istemiyorum neden ağrı olur sağ kasık üsünde ve şişlik

Varsa onu kullan canım, ama içimde kalmasın dersen odasını da yap karyoladan düşebilir canım, bebekler yatakta inanılması güç bir şekilde dönüyorlar:)) düşmemesi için koruyucu bir şey al istersen ama yatağın ucuna bile gelebiliyorlar. Düşün benim abimin çocuğu tek başına babasıgilin çift kişilik yatağında yatarken yatağın ucuna kadar gelip düştü. 1 yaşında falandı o zaman odasını da alma istersen biraz büyüyünce hem daha yeni modeller çıkar kızınla beğenerek alırsınız:)) şimdiki çocuklar 2 yaşında beğenmeye başlıyorlar biliyorsundur:)) tabi daha önce başka bir çocuğun kullandığı yatakta insan ilk çocuğunu yatırmak istemiyor haliyle, onun için özel birşeyler yapmak istiyor. Kabul etmeseydin kendinde alabilirdin aslında

neden kimse bana cvp vermiyor yarın hastaneye gtcez zaten bugünden evdekileri telaşlandırmak istemiyorum neden ağrı olur sağ kasık üsünde ve şişlik
görmemişim yazını canım hayırlı haberler verirsin bize de yarın inşallah. Bazı arkadaşlarımızda da aynı ağrılar söz konusuydu doktorları olabilir demiş telaş yapma canım. Belki bebeğin oraya oturmuştur annesi onun için şiş gibi görünüyo olabilir. Yarın gidecekmişsin bak doktoruna da sor yine, ama telaşlanıp kendini boş yere üzme)

slm kızlar nasılsınız cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişime yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm

Son düzenleme:

Canim ya gercekten seninle hamisligi hep ayni yasiyoruz normal heralde benimde toplam aldigim kilo 2-2.5 arasi 13-14-15 haftalarda cok hizli kilo aliyodum bi anda durunca endise ettim .ne guzel canim yarin bebisini goreceksin benim doktora gitmeme daha 2.5 hafta var sabredicez artik onlar iyi olsunlarda biz bekleriz insallah sende yarin guzel haberlerle gelirsin canim dort gozle bekliyorum kilo olayinida sorarsin doktora bakalim ne diycek...

Bu arada kızının selamını almayı unutmuşum A.s :)
ben tam 18+0 da 4 kg almıştım ,
Sende iyi gidiyorsun öyleyse, bende :)
sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi

16 haftaya girdigimde iki haftada 4 kilo almisim ben kendimde zayifim nasil aldim bilmiyorum

Kizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz

Cnm endişe etme lütfen . Hamilelikte böyle kasık ağrıları olabilir , fakat çok şiddetliyse doktora git . İçinde rahat eder ,

Kizlar hangi catlak kremini kullaniyosunuz ve 16. Hafatada bebegeiniz kac gramdi :) sizlrr kac kilo aldiniz
Ben banyolardan sonra bebek yağı kullanıyorum akşamları da yatmadan kakao yağı sürüyorum göbek kalça ve bel bölgelerime

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm merhaba
Ayrintili ultrasonu kaca yaptiriyosun.bzmde az kaldi fiyat bilgim hic yokta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben banyolardan sonra bebek yağı kullanıyorum akşamları da yatmadan kakao yağı sürüyorum göbek kalça ve bel bölgelerime

Mustela diye bi krem duydum bilmiyorum ki esim baska bi krem almis bana

Doktorum lierac onerdi bende aldim kullaniyorum canim cok da memnunum canim

İyiyizz iyiyizz kilo konusunda duzgun gidiyoruzz merak etme canim:) suanda 20. Haftandasin kac kilo aldin peki?

Sağol cnm , sen nasılsın ? oğluşun nasıl ?
Ayrıntılı için bende çok heyecanlıyım , nasıl olmayalım ki ,detaylı
Demek ciciler de alacaksın çok güzel . Daha önce aldıklarının resimlerini paylaşmıştın onlarda çok güzelllerdi :)
Eşine de çok geçmiş olsun ,

Mustela diye bi krem duydum bilmiyorum ki esim baska bi krem almis bana

Evet benim doktorum da mustela ve lierac öneririm demişti, ben yorumlarından pek emin olamadığımdan daha almadım bi de 2 kilo aldım göbeğimde 2 haftadır farkediliyor böyle biraz devam ederim diye düşündüm

tabiki normal neden endişe ediyorsun ben 6. ve 7. ayımda hiç kilo almadım yaşadığım üzüntülerden dolayı yiyemiyordum ama çok şükür kızım çok sağlıklıydı kızım 51 cm 3.350 doğdu böyle şeylere takılma hamileliğin başındasın zaten bu aylarda çok kilo alınmıyor asıl kilolar son 2-3 ay alınıyor yani kilo almaman avantaj (tabi sağlığınla ilgili bi sıkıntı hissetmiyorsan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…