2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bana verdi sağlık ocağındaki doktorum. Almadım henüz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım bol bol su iç.. Ne kadar çok su içersen o kadar çabuk geçer... Vardır bize göre bi ilaç.. Umarım çabuk geçer

Canım bugun kontrolün var güzel güzel haberlerle gel olurmu )

Herkeslere günaydın. Güne kötü bir haberle başladık somada toplam 201 kişi ölmüş. Cok cok üzüldüm Rabbim geride kalanlarına sabır versin inşallah

Herkese gunaydin.. Gunu aydin olamayanlara da rahmet diliyorum, Allah'im bir daha ulkemize boyle bir aci yasatmasin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar hayırlı sabahlar diyecegim ama ölenlere allahtan rahmet geride kalanlarada allahtan sabır diliyorum dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok

Herkese Günaydın;
Dünden beri çok kötü haber aldık ülkece maalesef.İnşallah ölü sayısında artış olmaz Allah'ım sabırlar versin herkese.

Herkese günaydın,

Maalesef çok çok kötü haberler alıyoruz dün geceden beri. Vefat edenlerin ailelerine Allah sabır versin...

benim ilk çocuk. normal mi sezaryan mi belli değil:) evet vakıf gurebanın ultrasonları berbat medipol bu konuda çok iyi. ayfer hanım da kabul etmek zorunda ama farklı hastanedeki sonuçları ben kabul etmem deme lüksü yok ki hiçbir doktorun. hem de bizim gittiğimiz yer de üniversite hastanesi. ben en son 10 gün önce gittim ayfer hanım'a. 10 haziran dan sonra gidicem. yani detaylı ultrasondan sonra tekrar gidicem:)

İnşallah benim kocacığım da kısa zamanda hisseder, onun yüz ifadesini de çok merak ediyorum:)) ben hissettiğime inanamadım, sonrasında da rüya mıydı acaba diye bile düşündüm, gerçekten hissettim mi diye şaşırıp kaldım:))) çok güzellll bi duygu
Herkeslere günaydın. Güne kötü bir haberle başladık somada toplam 201 kişi ölmüş. Cok cok üzüldüm Rabbim geride kalanlarına sabır versin inşallah
günaydın canım. Kötü haberler alıyoruz evet, Rabbim ailelerine sabır versin, çok zor bir durum onlar için. Ben fazla haber içeriklerini okumuyorum etkilenirim diye korkuyorum((

Bugün zor bir sabaha uyandık
Söylenecek söz yok aslında, Allah ailelerine yakınlarına sabır versin...
Mahsur kalan işçilerin de yardımcısı olsun...
İnşallah daha fazla artmaz vefat eden işçi sayısı
Allah rehmet eylesin

Allah geride kalanlara sabir versin. Ekmek parasi icin canlarindan oldular.insallah cennete giderler.umarim devlet geride kalan yetimlere bakar.

Kizlar yatak konusunda ne dusunuyosunuz..? 3-4 sene idare edebilecek bi urun var mi? Cocuk icindeyken kollarini rahat acabiliyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…