Kızlar sağlık ocağında kendisine d vit başlanan varmı.sağlık bakanlığınin gebelerde dvit uygulaması olduğunu biliyorum ama sağlık ocağı bana vermedi.bi biyokimya uzmanı olan doktor tanıdığım var kesinlikle tavsiye ederim diyor.Türkiye de dvit yetersizliği ciddi anlamdaymis.güneş ile alınan da yeterli değilmiş.sizler kullanıyor musunuz.babada söyledikleri çok mantıklı geldi.bu konuda hic fikir araştıran ölçümü acaba...
Kizlar ya iki gundur agrim vardi isyerindeki revirde idrar tahlili yaptrdm enfeksiyon var gibi dediler dktoruma gosterdm sonuclari idrar kulturu istedi enfeksiyon cikarsa antibiyotk kullanmak zorunda kalablrz dedi( antibiyotgi nasil kullancam ki smdi ben? Hamilelere zararsz antibiyotk mi kullancam acep?
Cocugu dogduktan bikac ay sora kendi odadinda yatirma konusunda efulim disinda hepinize katiliyorum arkadaslarr...efulimcim tabiki herkes cocugunu yetistirme konusunda ozgurdur ama sen hangi doktorlardan duyduunu solersen bunu bende arastirmak isterim fikirlerime asla uymuyor olsa da...
Kamurancim cocugun boyunu artik net olarak soleyemiyolarmis ama o fl degeriyle 7 nin carpimi yaklasik bi degermis ben sormustum doktora bilgin olsun canim...
Damlacim bebegin suyuyla ilgili emin ol doktorlarin %90 i bisey solemiyo Allah korusun ters bisey olsa o zaman solerdi icin rahat olsun canim...
Bebek konusuna geri donecek olursam abimin oglu bebekliginden beri tahmini 6 aylik flandi yengem odasinda yatirmaya basladi onu ve suan 6 yasinda o zamandan beri aksam saat 8 de yatagina yatmaya gider allaha sukur ne aileye guven problemi var ne de baska bisey...Allah izin verirse vende ayni sekilde yapmayi planliyorum
Canım bugun kontrolün var güzel güzel haberlerle gel olurmu)
Evet canim Ayfer ganima gidicem bana balik hapi vermedi sadece kan ve vitamin verdi sen en son nezaman Ayfer hanima gittin benim bu cumartesi bes hafta olcak gitmeyeli iki hafta once vakifa gittigim icin ara bukadar acildi zaten vskiftan bisey anlamadim ultrasonlati berbetti.ama mefipolun ultrasonu gercekten harika.Allah tanda Ayfer hanim baska hastanenin sonuclarini kabul ediyor bu konuda sansliyiz sen normal dogummu sezeryanmi olcan ilk cocukmu
İnşallah benim kocacığım da kısa zamanda hisseder, onun yüz ifadesini de çok merak ediyorum:)) ben hissettiğime inanamadım, sonrasında da rüya mıydı acaba diye bile düşündüm, gerçekten hissettim mi diye şaşırıp kaldım:))) çok güzellll bi duyguBen kocişime diyorum ama kendim ilk hissettiğimde aynaya baksam suratımın halini görseydim keşke :)))))) benim oğluşum da inatçıydı işte :) ilk defa hissettirdi babasına kendini:) bence senin eşinin de hissetmesi yakındır:) elbette yakalayacak kuzuları babaları:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canım. Kötü haberler alıyoruz evet, Rabbim ailelerine sabır versin, çok zor bir durum onlar için. Ben fazla haber içeriklerini okumuyorum etkilenirim diye korkuyorumHerkeslere günaydın. Güne kötü bir haberle başladık somada toplam 201 kişi ölmüş. Cok cok üzüldüm Rabbim geride kalanlarına sabır versin inşallah
Kizlar yatak konusunda ne dusunuyosunuz..? 3-4 sene idare edebilecek bi urun var mi? Cocuk icindeyken kollarini rahat acabiliyomu?
Herkeslere günaydın. Güne kötü bir haberle başladık somada toplam 201 kişi ölmüş. Cok cok üzüldüm Rabbim geride kalanlarına sabır versin inşallah
Ben 4 yaşına kadar kullanılabilenlerden almayı düşünüyorum. Giderek büyüyor bazı yataklar bence gayet kullanışlı.
Bu dedigin karyola mi canim ,park yatak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?