maşallah maşallah annesi napıyodu kızın uyuyomuydu yoksa hareketli miydi
Günaydınlar canımcım :) 12.20 de randevumuz ar gece heyecandan uyuyacağım sabah kötü uyanık sadece 12.20 yi bekliyorum bebeğimi görüp kendime gelmem lazım ama erseye rağmen cok cok heyecanlıyım bisürü fotoğrafımız olacak cd miz olacak ve cok cok uzun uzun Görcez :) sen randevu aldın mı canım?
Tahta beşikler görsel olarak çoook güzel görünüyor ama biraz büyüyünce ayağa kalkmaya çalışıyor ya hani bebekler düşer diye tehlikeli görüyorum. Bir yerlerini çarpıp zarar görebilir belki.. Ama park yatak güvenli geliyor bana, hem 3-4 yaşına kadar kullanılıyor, örneklerini bizzat gördüm. Biraz ayaklanmaya başlayınca yatağı indiriyorsun, alttaki fermuarlı kısmı açıyorsun kendisi bile çıkabiliyorhem de her tarafı bez olduğu için, yumuşak yani, çarpsa bile zarar görmez diye düşünüyorum.
Ben park yatakların büyüdüğünü bilmiyordum canım büyüyenler varmı ya? Bizim yatak en fazla 2 yasına gider dedi cünkü
Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
Gunaydin arkadaslar... bugun biliyorum hepimizin yuregi kan agliyo Allah im somada hayatini kaybeden kardeslerimize Allah tan rahmet yakinlarinada sabir dayanma gucu diliyorum...
arkadaslar ben iki haftadir kilo almiyorum endise etmeye basladim normal mi acaba kontrole daha cok var...
Çok heyecanlı bence de kızına odaklan sen şimdi :) bize de koy fotolarından merak ederim :) ben 26 mayısta gidicem canım aldım randevumu heyecanla bekliyorum
Canım karyolaların da aşağıya ve yukarı hareket edenleri varmış raylı olanları ben onlardan da almayı düşünüyorum. Yani hem karyola hem park yatak alıcam :) etrafını zaten uyku setlerinin içindeki korumalarla sarıyosun bişey olmuyor
Canım ben karyoladan bahsetmiştimpark yataklar benim de gördüğüm kadarı ile hep 24 aylık olana kadar kullanılıyor.
Harika canım, ne güzel haberler bunlar böylebizim seninle doğum tarihimiz de cinsiyetimiz de aynı benim kızım da 5 gün ilerden gidiyor :) hareketlerini hissetmiyorum ben de daha sen kaç kilo aldın canım?
:)) ayy ne guzell ayni zamanlarda yapica dogumu insallah:)) walla canim ben 3,7 kilo aldim sen ne duumdasin
ayy yesinler onuMasallah cok hareketli yaa hic durmuyoo surekli bi tekmeleme pesinde ayaklarini bi uzatiyo ustuste bi dizlerinin ustunde oturuyo eli hep havada cok komikti yaa:)
Kizimin hepinize selami var teyzeleri:) Allaha sukur hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi doktorum:) normalde kiz bebekler biraz daha geriden gelirmis yani gelisimleri biraz daha yavas olurmus ama masallah kizimiz gayet saglikliymis 3 gunde ilerden gidiyoruz:) boyu yaklasik 19-20 cm kilosu da 269 grammis:) 6 hazirana detayli ultrason icin gun aldim artik o gune kadar catlarim meraktan:)bebegin hareketlerini 21-21. Haftadan itibaren cok daha net hissediceksin dedi benim kilom da tansiyonumda gayet iyiymis hersey guzeldi anlayacaginiz kizlarrr darisi doktora gidecek diger arkadaslarimin basina:)
Canım tam sana mesaj yazak için siteye girdim ki mesajını gördüm, Maşallah çok büyümüş kuzucuk, ee tabi biz onları kanla besliyoruz :))
Allahım sonuna kadar hep böyle iyi haberler vermeyi nasip etsin tatlım, çok sevindim,senin prenses bir ödülü haketti,artık alırsın birşeyler :)
:)) ayy ne guzell ayni zamanlarda yapica dogumu insallah:)) walla canim ben 3,7 kilo aldim sen ne duumdasin
inşallah canımben de 3 kilo aldım canım, ama göbeğim çıktı çok
canım yine de aşağı çekince boyunu geçecek yükseklikte mi, tırmanması mümkün mü, tırmanamayacağı bir beşik olmasına dikkat etCanım karyolaların da aşağıya ve yukarı hareket edenleri varmış raylı olanları ben onlardan da almayı düşünüyorum. Yani hem karyola hem park yatak alıcam :) etrafını zaten uyku setlerinin içindeki korumalarla sarıyosun bişey olmuyor
Gunaydin arkadaslar... bugun biliyorum hepimizin yuregi kan agliyo Allah im somada hayatini kaybeden kardeslerimize Allah tan rahmet yakinlarinada sabir dayanma gucu diliyorum...
arkadaslar ben iki haftadir kilo almiyorum endise etmeye basladim normal mi acaba kontrole daha cok var...
Canim enimm evett cok buyumus ya cok heyecanlandim gorunce kocaman bi bebek vardi karsimda:) Allaha sukur hepimiz icin hersey iyi gidiyor sagsalim kucagimiza alicaz pitirciklari ekimde:)
Eett kizim hediyeyi hakettii ama annemler geliyo 5 haziranda butun alisverisi onla birlikte yapmak istiyorumm zaten marmariste guzel hicbisey yok magaza bile yok internetten alicam mecburtabii annem de istanbuldan getircekk hehehehe:)
inşallah canımben de 3 kilo aldım canım, ama göbeğim çıktı çok
ayy yesinler onuhareketli görmek insanı daha da bi mutlu ediyor:))
Oyyy masallah sana da kızınada canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin :) bizimde detaylı ultrason 6 haziranda :)))) aynı gün gideceğiz heyecanla o günü bekliyorum :)) beraber gün sayıyoruz simdi
canım benimmmm benimkide tükürüyo gibi bişeyler yapıyordu
Bende 5,5 kilo aldımcok şişko aldım sanırım artık otururken yerimde yüsyuvarlak hissediyorum kendimi
Gobek kacinilmaz son tatlim benim de cikti hatta kocaman oldu:)
Evettt cok hosuma gidiyoo bi oraya bi oraya donmesii hep elini kaldirip selam veriyo annesine yavruum:))
Ayy ne guzell ben simdiden basladim gun saymaya:)) annemde gelmis olacakk yanimaa yasasinn o da gorcekk torununu:))
:)) ahh kuzum yaa :) artikk 6-7 hazirana kadar birbirimizi teselli ederiz:)
Tahta beşikler görsel olarak çoook güzel görünüyor ama biraz büyüyünce ayağa kalkmaya çalışıyor ya hani bebekler düşer diye tehlikeli görüyorum. Bir yerlerini çarpıp zarar görebilir belki.. Ama park yatak güvenli geliyor bana, hem 3-4 yaşına kadar kullanılıyor, örneklerini bizzat gördüm. Biraz ayaklanmaya başlayınca yatağı indiriyorsun, alttaki fermuarlı kısmı açıyorsun kendisi bile çıkabiliyorhem de her tarafı bez olduğu için, yumuşak yani, çarpsa bile zarar görmez diye düşünüyorum.
gözünaydın canım :) çok sevindim maşallah kzıına yakocaman olmuştur tabi ayrıntılı ultrasona giren bi arkadasım girdiğinde şok olucaksın tam bir bebek görüntüsüyle karsılacaksın dedi sabırsızlıkla bekliyorum valla
MaşaAllah size canım benim gözünaydın :) böyle üzücü bir günde güzel haberlerle gelmişsin çok şükür
maşallah ikinize de :) çok seviniyorum böyle güzel haberlere ,
hayırlısıyla her birimiz kucağımıza alalım inş .
tam olarak kaçıncı haftan ? kaç kilo aldın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?