2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok heyecanlı bence de kızına odaklan sen şimdi :) bize de koy fotolarından merak ederim :) ben 26 mayısta gidicem canım aldım randevumu heyecanla bekliyorum

Canım karyolaların da aşağıya ve yukarı hareket edenleri varmış raylı olanları ben onlardan da almayı düşünüyorum. Yani hem karyola hem park yatak alıcam :) etrafını zaten uyku setlerinin içindeki korumalarla sarıyosun bişey olmuyor

Ben park yatakların büyüdüğünü bilmiyordum canım büyüyenler varmı ya? Bizim yatak en fazla 2 yasına gider dedi cünkü

Canım ben karyoladan bahsetmiştim park yataklar benim de gördüğüm kadarı ile hep 24 aylık olana kadar kullanılıyor.

Harika canım, ne güzel haberler bunlar böyle bizim seninle doğum tarihimiz de cinsiyetimiz de aynı benim kızım da 5 gün ilerden gidiyor :) hareketlerini hissetmiyorum ben de daha sen kaç kilo aldın canım?

bence normal canım.herhafta kilo alacaksın diye bişe yok.ileriki aylar için tabikide durum degişecek.ama şimdilik sıkıntı yapıp kendinide bebişide üzme4

:)) ayy ne guzell ayni zamanlarda yapica dogumu insallah:)) walla canim ben 3,7 kilo aldim sen ne duumdasin

Oyyy masallah sana da kızınada canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin :) bizimde detaylı ultrason 6 haziranda :)))) aynı gün gideceğiz heyecanla o günü bekliyorum :)) beraber gün sayıyoruz simdi

Canim enimm evett cok buyumus ya cok heyecanlandim gorunce kocaman bi bebek vardi karsimda:) Allaha sukur hepimiz icin hersey iyi gidiyor sagsalim kucagimiza alicaz pitirciklari ekimde:)

Eett kizim hediyeyi hakettii ama annemler geliyo 5 haziranda butun alisverisi onla birlikte yapmak istiyorumm zaten marmariste guzel hicbisey yok magaza bile yok internetten alicam mecbur tabii annem de istanbuldan getircekk hehehehe:)

:)) ayy ne guzell ayni zamanlarda yapica dogumu insallah:)) walla canim ben 3,7 kilo aldim sen ne duumdasin

Bende 5,5 kilo aldım cok şişko aldım sanırım artık otururken yerimde yüsyuvarlak hissediyorum kendimi

canım yine de aşağı çekince boyunu geçecek yükseklikte mi, tırmanması mümkün mü, tırmanamayacağı bir beşik olmasına dikkat et üç tarafını sarıyorlar diye biliyordum ben, bir tarafı açıkta kalıyor öyle gördüm. bir de ön taraftaki parmaklık yükselip alçalıyordu benim gördüğüm beşikte. En son ayar yükseltip özellikle baktım, çocuk 1,5-2 yaşına geldiğinde boyu o parmaklığı geçer diye düşündüm.

aminnn canım hepimizin içi yandı bizim bacamız tütsün diye onların ocağı sönüyor...

kilo olayını aynen bende yaşıyorum canım herşeyimiz aynı gidiyor senle ya :) 3 haftadır bende gram kilo almadım aksine geçen hafta 500 gr verdim bugüne kadar aldığım kilo 1,7 e düştü ama bebişlerimiz iyidir inşaAllah ya yarın gidiyorum doktora bakalım

gözünaydın canım :) çok sevindim maşallah kzıına ya kocaman olmuştur tabi ayrıntılı ultrasona giren bi arkadasım girdiğinde şok olucaksın tam bir bebek görüntüsüyle karsılacaksın dedi sabırsızlıkla bekliyorum valla

inşallah canım ben de 3 kilo aldım canım, ama göbeğim çıktı çok

Gobek kacinilmaz son tatlim benim de cikti hatta kocaman oldu:)

ayy yesinler onu hareketli görmek insanı daha da bi mutlu ediyor:))

Evettt cok hosuma gidiyoo bi oraya bi oraya donmesii hep elini kaldirip selam veriyo annesine yavruum:))

Oyyy masallah sana da kızınada canım benim ne güzel haberlerle gelmişsin :) bizimde detaylı ultrason 6 haziranda :)))) aynı gün gideceğiz heyecanla o günü bekliyorum :)) beraber gün sayıyoruz simdi

Ayy ne guzell ben simdiden basladim gun saymaya:)) annemde gelmis olacakk yanimaa yasasinn o da gorcekk torununu:))

canım benimmmm benimkide tükürüyo gibi bişeyler yapıyordu

:)) ahh kuzum yaa :) artikk 6-7 hazirana kadar birbirimizi teselli ederiz:)

MaşaAllah size canım benim gözünaydın :) böyle üzücü bir günde güzel haberlerle gelmişsin çok şükür

maşallah ikinize de :) çok seviniyorum böyle güzel haberlere ,
hayırlısıyla her birimiz kucağımıza alalım inş .
tam olarak kaçıncı haftan ? kaç kilo aldın acaba ?

Bende 5,5 kilo aldım cok şişko aldım sanırım artık otururken yerimde yüsyuvarlak hissediyorum kendimi

Bence kilo konusunda cok saglikli gidiyosun tatlim kormal haftana gore olmasi geren kilodasin ustelik sadece gobegin var daha onun kac kati buyucezzz:) kiloyu hic kfana takma dogumdan sonra sende hicbisey kalmaz:)

Ayyy ne güzel annenin de yaninda olması o da çok heycanlanir mutlu olur :))))

Bana park yatak hediye geldi , ama ben tahta istiyordum . Bu yazıyı okuyunca park yatak ta mantıklı geldi , onumu kullansam acaba ?
6 ay sonrada çocuk odası yapsam karyola yatakta yatabilir mi acaba ?
Bu arada gelen park yatakta daha önce 1 çocuk yattı , bende daha ilk bebişim diye yeni almak istiyorum

Yaa o kadar merak ediyorum ki detayliyii:) cok saol canim benim senin ne zamandi detayli?

MaşaAllah size canım benim gözünaydın :) böyle üzücü bir günde güzel haberlerle gelmişsin çok şükür

Cok tsk ederim tatlimm evet maalesef kotu haberler dunden beri hepimizi cok uzdu bugun bebegimi gormek cok iyi geldi bana...

maşallah ikinize de :) çok seviniyorum böyle güzel haberlere ,
hayırlısıyla her birimiz kucağımıza alalım inş .
tam olarak kaçıncı haftan ? kaç kilo aldın acaba ?

Caim benim cok saol suan sat a gore 18+3 um,ultrasona gore 18+6 yim 3,7 kg aldim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…