Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Maşallah kızına teyzeleri olarak yiyebiliriz onuHerşeyin yerinde olmasına sevindim inşallah hep böyle gider.6 haziranda çağırmış geç olmuyor mu acaba beni doktor 2 haziranda git dedi o zaman da 21 haftalık oluyor.Senin ki 6 haziranda ne kadarlık olacaka tam?
aaa aynı almışızBen göbüşüm çıktıkça mutlu oluyorum büyüdüğünü hissediyorum
Canım zaten yatak aşağıda olacağı için 1,5 2 yaşına geldiğinde parmaklıklardan birini çıkartıyor insanlar sanırım. iyi araştırmak lazım tabi.
Ay harika ne güzel bizim daha 10 gün var gitmemize geçmiyor günler
Canım ben 20+1 de gidicem. Doktorum kızım 5 gün ilerde gittiği için bu tarihte gidebileceğimi söyledi. Bence doktorunu arayıp sor, detaylı için randevu almak zor oluyor şimdiden almak lazım.
Evet beynine beyninin içinde beyinciklerdi sanırım boyle iki tane birsey gösterdi onlara falan herseyine tek tek damarlara baktı tüm organlarına baktı parmaklarına baktı ayaklarına ayak parmaklarına herseye baktı ya dediğin gibi müthiş bir deneyimdi. Çok teşekkür ederiz teyzesi :)) hatta organlarında tek tek fotoğrafları var ama hiç birsey anlamıyorum ben o fotoğraflardan o yüzden koymadım. Hala cok heyecanlıyım cok baskaymış bu ultrason :)
işallah günler bir an önce gelip geçerde kucağimiza alırız bebişlerimizi böyle arkadaşlar konturolden gelip resim felan paylaşınca heycanlanıyorumm
Az once aradim doktorumu.kendisinin soylemesi gerekirken bn soyluyorum ise bak ya !
Buraya gelip once randevu alman gerekiyor 20. Haftada yapmamiz lazim dedi.fiyat hakkindada bilgi vermedi.aksam kocisle randevu almaya gidicez.zaten stresliyim kizimin suyu azalmis diyesu icmekten bir hal oldum valla yaa
evet canım göster bizede haber ver.yolundadır herşey inşallah merak etme.zaten ikilinde sorun cıkmamıştı değilmi??ikili daha güvenilir bir test zaten??
Ooo doktorumun tartisina bakarsak ben 1 kilo almisim canim:) anlamadim nasil oluyo amaa kendi tartima gore3,7 kg , doktora gore 1 kg:)
Doktor hangisine göre iyi diyor peki ? benim doktoruma ben 1 kilo alan arkadaşlarım var ben neden bu kadar alıyorum deyince ben onlara kızıyorum dedi
ben diğer tartılara göre daha yeni 4 kilo almışım :)
ooo senin oğlun fazla yaramazmış. evet uykusuzluga hiç tahamülüm yok ama oyle olmak zorunda. her ağladığında yanımıza alırsın cocukta sımarık olmaz mı sonunda? bir şekilde dayanmak zorundayız. ben ve kardeşim cok uslu cocuklarmısız hiç ağlama problemimiz olmamıs bizim sadece sallanmak istiyormusuz onun dısında huysuzlğumuz yokmuss bu yüzden annem beni erkenden kendi odama almış ama kardeşimin odası olmadığı için uzun süre annemlerin odasında kalmış. sonuc olarak ben daha bağlıyım anneme, kardeşim sorumsuz =)) tabi annemde babamın bosanma arifesinde kardeşim yine kücük oldugu için uzun süre yine annemle beraber kalmaya devam etti. ama senin oğlun gerçekten cok yaramazmış hoplamakta ne oluyor ki oyle kim alıştırdı =)
Sizler için dua ediyorum inşallah herkes normal normal sonuclar alacak. Dimi Rabb'ime şükürler olsun boyle birşeyi bulup çıkartana da bugünleri gösteren Rabb'ime de. Herseyi belli ya ağzı burnu kulakları göz şekilleri kızım diyorum ya küçüçük bir şeyden nasıl bir mucize oluşuyor düşüncesi bile insanı farklı boyutlara götürüyor
Amaa ben onun agzini burnunu yerimm yaa cok tatlii :)) Allahim nazarlardan korusun sizi canimm benimm :))
Cokk saol tatlim:) yaa aslinda 21+6 oluyorum o tarihte gec diil normalde 4 haziranda geldedi ama annemler 5 haziranda istanbuldan gelecekler 6 sinda gelsem olur mu dedim olur dedi :)
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Bencede harika bişey canlısı nasıl olacak hayal etmesi bile içimi ısıtıyor
Benimki sanırım biraz erken çağırdı ya hatta 19+5 ken gel dedi ama bende gitmiyim o zaman belli olmaz falan
Bebisin kesesi suyu kendi agirligi rahim agirligi plasenta bunlar hep kilobiz de geldik anneler doktordan.
şükür biz de iyiyiz, herşey yolunda maşallah.
cinsiyetimiz onaylandı , yani KIZ!
Tek kötü haber....marttan beri 4 kilo almışım.2 ayda 4 kilo.Dr. ayda 1-1,5 kiloyu geçme dedi.
anlamadım ki nasıl oldu?hep aynı beslenme düzeninde gidiyorken,ve evde son 2 haftaya kadar tartıldığımda 1 kilo almışken,
son 2 haftada bu kadar kilo almış olamam yanı!!!
kafayı yicem.
ben de tartım bozuldu ya da yerde terazisizlik var diye yanlış gösteriyor diyordum 2 haftadır.
almışım gibi de durmuyorum.
extradan aldığım 3 kilo nerde?
alın size soru(((
biz de geldik anneler doktordan.
Tek kötü haber....marttan beri 4 kilo almışım.2 ayda 4 kilo.Dr. ayda 1-1,5 kiloyu geçme dedi.
anlamadım ki nasıl oldu?hep aynı beslenme düzeninde gidiyorken,ve evde son 2 haftaya kadar tartıldığımda 1 kilo almışken,
kafayı yicem.
ben de tartım bozuldu ya da yerde terazisizlik var diye yanlış gösteriyor diyordum 2 haftadır.
alın size soru(((
biz de geldik anneler doktordan.
kafayı yicem.
alın size soru(((
canım tartılar arasında böyle farklılıklar olabiliyor bazenbiz de geldik anneler doktordan.
kafayı yicem.
alın size soru(((
canım tartılar arasında böyle farklılıklar olabiliyor bazendigital tartılara da pek güvenilmiyor. Aldıysan da olsun canın sağolsun napalım bebeğin olacak sonuçta o kadar olur annesi hepimizi şişirecek bebişlerimiz:))) bebeğin napıyordu ne kadar olmuş onlardan bahsetsene biraz resmini de görmek istiyoruz:)
Kafana takma canım kiloyu. İdeal kiloda bitirmek tabi ki güzel ama almışsan da yapacak bir şey yok, bir daha tartıl bakalım belki değişik bir değer çıkar. Kızın olacağı kesinleşti ve de gayet sağlıklıymış çok şükür önemli olan da buvallahi, rakamsal detayları hiiç bilmiyorum.resimler, ölçümler hepsi kaldı arabada,ben döndüm işe.
doktoruma tek sorduğum, herşeyin normal değerde mi olduğuydu.
o da, herşeyiyle gelişimi normal seyrinde dedi.benim için yeterli olan da buydu zaten.
rakamlara takılmadım hiç.boyu, kilosu falan bilmiyorum hiç inan.
kız imiş, o da merak konusuydu tabi:))
kilo ise, ....bak gene geldi aklıma((
akşam eczanede de tartılayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?