2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Amaa ben onun agzini burnunu yerimm yaa cok tatlii :)) Allahim nazarlardan korusun sizi canimm benimm :))

Cokk saol tatlim:) yaa aslinda 21+6 oluyorum o tarihte gec diil normalde 4 haziranda geldedi ama annemler 5 haziranda istanbuldan gelecekler 6 sinda gelsem olur mu dedim olur dedi :)

Az once aradim doktorumu.kendisinin soylemesi gerekirken bn soyluyorum ise bak ya !
Buraya gelip once randevu alman gerekiyor 20. Haftada yapmamiz lazim dedi.fiyat hakkindada bilgi vermedi.aksam kocisle randevu almaya gidicez.zaten stresliyim kizimin suyu azalmis diye su icmekten bir hal oldum valla yaa

Ohh oh maşallah, ben de sabırsızlanıyorum bian önce geçse günler de biz de görsek. Son gittiğimizde sadece sırtını gösterdi çünkü minnoşum

işallah günler bir an önce gelip geçerde kucağimiza alırız bebişlerimizi böyle arkadaşlar konturolden gelip resim felan paylaşınca heycanlanıyorumm

İnşallah canım aminnnnnn

Allah allah enteresan gerçekten neden gidip randevu almanız gerekiyormuş ki? Telefonla vermiyorlar mıymış? Bazı doktorlar çok enteresan oluyo gerçekten.

Kıyamam ya girme strese canım sen dikkat et gerisini Allah'a bırak. Yavrularımız Allah'a emanet

evet canım göster bizede haber ver.yolundadır herşey inşallah merak etme.zaten ikilinde sorun cıkmamıştı değilmi??ikili daha güvenilir bir test zaten??

ikili yaptırmadım ya, bunu da doktor yapalım mı dedi birden tamam yaptıralım dedim bunu da yaptırmayacaktım. huyumu biliyorum tedirgin oluyorum küçük şeyden.

Ooo doktorumun tartisina bakarsak ben 1 kilo almisim canim:) anlamadim nasil oluyo amaa kendi tartima gore3,7 kg , doktora gore 1 kg:)

Doktor hangisine göre iyi diyor peki ? benim doktoruma ben 1 kilo alan arkadaşlarım var ben neden bu kadar alıyorum deyince ben onlara kızıyorum dedi
ben diğer tartılara göre daha yeni 4 kilo almışım :)

Doktor hangisine göre iyi diyor peki ? benim doktoruma ben 1 kilo alan arkadaşlarım var ben neden bu kadar alıyorum deyince ben onlara kızıyorum dedi
ben diğer tartılara göre daha yeni 4 kilo almışım :)

walla canım o zaten kendi tartımda kaç kilo aldımı bilmiyo duymak da istemiyo:) ben kendi tartıma bakarım diyo sen hamileyim diye geldigin günle bugün arasında 1 kg var bu cok iyi dedi ama tabi bebişin gelişimi de Allaha sukur iyi gidiyo diye öyle diyo bence... yoksa bu haftalarda 1 kg cok az yanii benim düşüncem bu ne kadar dogru bilmiyorum ama...

Aslında yaramaz değil haylaz sadece neye kızıcağımı çok iyi biliyor şımarmadı hiç biz ilk başlarda alıoduk hoşumuza gidiodu babası çok düşkündür aslında uyku çok problem değildi 4 ayına kdr emer uyurdu ben alıştırdın aslında hoplamaya da baktım öyle uyuyor işime geldi sonradan da şikayet eder oldum kilolu Bi bebekti şmdi eve boş odama salıncak yapmışız onda sallanıp uyuyor napalım Damlacım inş istediğin gibi Bi bebek olur ama gerçekten öyle olmuyor zamanla hak vereceksin Allah kolaylık versin gerçekten buyuyolar ama büyürken bizimde ömrümüz gidiyor

Bencede harika bişey canlısı nasıl olacak hayal etmesi bile içimi ısıtıyor

Benimki sanırım biraz erken çağırdı ya hatta 19+5 ken gel dedi ama bende gitmiyim o zaman belli olmaz falan

Damlaa , hoş geldiniz :) maşallah size kızının iyi olmasına çok sevindim , ne kadar net resimler bunlar . Tüh yüzünü göstermedi mi , ama yine de resimlerde belli oluyor kime benzettin . Uykusu mu vardı acaba anneye naz mı yaptı

Bencede harika bişey canlısı nasıl olacak hayal etmesi bile içimi ısıtıyor

Benimki sanırım biraz erken çağırdı ya hatta 19+5 ken gel dedi ama bende gitmiyim o zaman belli olmaz falan

aaa 19+5 cok erken diil mi canım yaa bence biraz daha erteleyebilirsin ama ne biliyim doktorunu mu dinlesen acaba simdi o daha iyi biliyodur tabiki

biz de geldik anneler doktordan.
şükür biz de iyiyiz, herşey yolunda maşallah.
cinsiyetimiz onaylandı , yani KIZ!
Tek kötü haber....marttan beri 4 kilo almışım.2 ayda 4 kilo.Dr. ayda 1-1,5 kiloyu geçme dedi.
anlamadım ki nasıl oldu?hep aynı beslenme düzeninde gidiyorken,ve evde son 2 haftaya kadar tartıldığımda 1 kilo almışken,
son 2 haftada bu kadar kilo almış olamam yanı!!!
kafayı yicem.
ben de tartım bozuldu ya da yerde terazisizlik var diye yanlış gösteriyor diyordum 2 haftadır.
almışım gibi de durmuyorum.
extradan aldığım 3 kilo nerde?
alın size soru(((

Bebisin kesesi suyu kendi agirligi rahim agirligi plasenta bunlar hep kilo bi de sabah ac karnina ve aksam kilolar cok farkediyo resmen 2-3 kilo farkim oluyo benim.

Kızının iyi olması en güzel haber :)
Kilo olayını hiç sorma , fakat doktorun tartısını sorgulamak lazım belkide
Pilav makarna vs yemeyelim çok fazla , dayanabilirsek tabi

bazen böyle ataklar olabiliyor kilolarda.dikkat etmek lazım ama cokta sıkma canını.önemli olan bebişinin sağlıgı.ben ilk hamileliğimde 30 lilo almıştımşimdi 2 kilo aldım.insalah böyle devam eder.

canım tartılar arasında böyle farklılıklar olabiliyor bazen digital tartılara da pek güvenilmiyor. Aldıysan da olsun canın sağolsun napalım bebeğin olacak sonuçta o kadar olur annesi hepimizi şişirecek bebişlerimiz:))) bebeğin napıyordu ne kadar olmuş onlardan bahsetsene biraz resmini de görmek istiyoruz:)

kızlar bu yazı daha once paylasılmıs ama bn her okuyusumda ilk defa okuyormusum gibi duygulanıyorum.:2: bosverin kiloları anneliğimizin tadını cıkaralım.

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini
bilmeyecektim.Hamileliğim esnasında 80'li kilolara
> kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu
> kıramayacaktım. O küçücük ellerle renkli kartonlardan
> yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli
> olabileceğini öğrenemeyecektim.Kan yapsın diye danadili
> haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da
> uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi
> yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler
> keşfedemeyecektim hiç. Su almak için elimde kumanda ile
> buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak
> kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak
> kadar kendimden geçmeyecektim. Birinin canı yandığında
> ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz
> kardeşlerde olduğunu sanacaktım. Sabahın köründe
> gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine
> gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
> Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için
> insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.Bir insanın gaz
> çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
> Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper
> Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.Babanla belki
> daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir
> boyutuna giremeyecektik. Sevginin böylesine karşılıksız
> olanını hiç tadamayacaktım.Telaşsız sevişmenin
> hayalini kuramayacaktım.Annemi bu kadar çok sevdiğimi
> anlamayacaktım. Annesinden zorla ayırdılar diye
> 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde böğürerek
> ağlamayacaktım. Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta
> sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama
> uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin
> sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi. Çantamda
> sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer
> bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı
> taşımayacaktım. Acıyı geçiren öpücüğün gücüne
> inanmayacaktım.38,5 derece ateş beni de yakıp
> kavurmayacaktı.Yağmur sonrası çamurlu sularda
> zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla
> yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete
> dansı yapmayacaktım. Sen olmasaydın eğer yaşamın
> karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı
> öğrenemeyecektim.SEN OLMASAYDIN EĞER BEN ASLA
> 'ANNE' OLMAYACAKTIM.BıR ÇOCUK DOĞDUĞU ANDA, BıR
> ANNE DOĞARMIŞ...
Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

alıntıdır!!

vallahi, rakamsal detayları hiiç bilmiyorum.resimler, ölçümler hepsi kaldı arabada,ben döndüm işe.
doktoruma tek sorduğum, herşeyin normal değerde mi olduğuydu.
o da, herşeyiyle gelişimi normal seyrinde dedi.benim için yeterli olan da buydu zaten.
rakamlara takılmadım hiç.boyu, kilosu falan bilmiyorum hiç inan.
kız imiş, o da merak konusuydu tabi:))
kilo ise, ....bak gene geldi aklıma((
akşam eczanede de tartılayım bari.

Kafana takma canım kiloyu. İdeal kiloda bitirmek tabi ki güzel ama almışsan da yapacak bir şey yok, bir daha tartıl bakalım belki değişik bir değer çıkar. Kızın olacağı kesinleşti ve de gayet sağlıklıymış çok şükür önemli olan da bu Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…