- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kan verdiğimde de, endokrine gittiğimde de direk giriyorum. Herkes de hamile değil. Benim gibi 3- 5 tane de varsa girsinler onlar da...
Neyse boşver herkes istediği gibi girer ya da bekler.
Sinirim bozuldu burada.
Sen benim kiminle konuşup konuşmayacağıma da mı karar veriyorsun yani?anladığım kadarıyla sen değişik bir kişiliğe sahipsin evet haklısın sen bence herkesle diyaloğa girme çünkü buna bile sinirin bozuluyorsa artık
İnşallah herşey yolun da gider ve ikili testin tarihini verir canım :)) iğne vs derken büyüdü yani minikler test zamanı geliyor :))) yine ak koyun kara koyun çıkacak :)
Canım 1 karış konusunda hemfikiriz ama bacağın ne kadar yan tarafına yapılacağı konusunda tereddütlerim var.Oturur vaziyette tam yan mı yoksa biraz öne doğru mu diye..İnternette de bacak veya kol hakkında hiç bilgi yok
Sen benim kiminle konuşup konuşmayacağıma da mı karar veriyorsun yani?
Kimse burada senin keyfine göre hareket edemez..
Yardımcı olduğum kimseden de senin gibi ters tepki almadım. E normal insanlar oldukları için...
Anlaşıldı, seni engelli listesine atıp yorumlarını dahi görmemek lazım..
Güle güle.
slm kızlar benide aranıza alırmısınız
Sen benim kiminle konuşup konuşmayacağıma da mı karar veriyorsun yani?
Kimse burada senin keyfine göre hareket edemez..
Yardımcı olduğum kimseden de senin gibi ters tepki almadım. E normal insanlar oldukları için...
Anlaşıldı, seni engelli listesine atıp yorumlarını dahi görmemek lazım..
Güle güle.
Nasılsınız güzel anneler?
Bugün midem bulantım yok denecek kadar az:) Giderek alışıyorum galiba bu hamilelik olayına. çok aktifsiniz maşallah hızınıza yetişemiorum. işte olduğum için yazılanların hepsini malesef takip edemiyorum.
Hafta sonu çatlak oluşmasını önlemek için mustela adında bir krem aldım, ona başladım kokusu çok güzel, yağlı da değil. eczacım bu kremi önerdi kullanan var mı? 3.aydan sonra başlamak gerekiyormuş. ama benm çatlak oluşumuna çok müsait olan bir yapım olduğum için şimdiden başladım.
Merhaba hayirli ugurlu olsunn aramiza hosgeldinn:))
kimse cevap yazmayacakmı
Hafta hafta hamilelik adında kitap aldım. Dr. kağan kocatepe'nin. benm gibi ilk hamileliği olup kitaplardan birşeyler öğrenmek isteyen varsa tavsiye ederim.
kimse cevap yazmayacakmı
Sanırım aramıza yeni katılanlardansın geçmişi kaçırdım hastaneydim de. Hosgeldin sefalar getirdin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Hafta hafta hamilelik adında kitap aldım. Dr. kağan kocatepe'nin. benm gibi ilk hamileliği olup kitaplardan birşeyler öğrenmek isteyen varsa tavsiye ederim.