bende doktorumdan cok memnunum cok iyi cok güller yüzlü...sagolsun insani rahatlatiyor...
Gercekten doktor cok onemli canim hamilelikte zaten yeterince hassasiz bide dr bizi rahatlatmazsa kafayi yiyebiliriz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende doktorumdan cok memnunum cok iyi cok güller yüzlü...sagolsun insani rahatlatiyor...
kızlar ya çok aşeren var mı bnm gibi zavallı adam nöbetçi manav aramaktan Bi hal oldu ne görsem cnm çekip pis boğaz oldum çıktım
kızlar ya çok aşeren var mı bnm gibi zavallı adam nöbetçi manav aramaktan Bi hal oldu ne görsem cnm çekip pis boğaz oldum çıktım
Son olarak da kasik agrilari devam edenler var mi bilmiyorum ama bnm suan regl donemim diye mi bilmiyorum agrilarim tavan yapmis durumda...kasik agrilariyla ilgili soyle bi ornek verdi çölün ortasinda bi çadir var o cadiri iki tane kalin iple biyerlere baglayip cadiin durmasini sagliyoruz diye dusun dedi. Rahmimiz de hareketlerimizle saga sola yukari asagi hareket etmesin diye onu tutan baglar varmis icimizde...rahim esneyebilme ozelligindeyken baglarin oyle bi yapisi yokmus dolayisiyla rahim buyudukce o baglar rahimi tutmak icin daha cok gerilip kasiliyomus ve agri yapiyomus...sunu unutma ki kasik agrisi cok siddetli ve beraberinde kanamayi getirmesigi surece gebelikte bizim en iyi dostumuzdur dedi...
Bu haftalik ogrendiklerim bu kadar arkadaslar:)
Hemen su mide bulantilariyla ilgili de bisey ekliyim canim...niye midem bulanmiyo diye sordum dr a demekki sen hem psikolojik hem de fizyolojik olarak gebelige hazirmissin dedi...cok bulantisi olan gebelerde vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus bebek de kendini korumak icin yedigimiz besinleri flan tabiri caizse gerinitip mide bulantisi yaptiriyomus...mide bulantin olmadigi icin sanslisin amamilla mide bulantim olsun diyosan sana bi hap veriyim bulandirsin mideni diye dalga gecti benle:)
Son olarak da kasik agrilari devam edenler var mi bilmiyorum ama bnm suan regl donemim diye mi bilmiyorum agrilarim tavan yapmis durumda...kasik agrilariyla ilgili soyle bi ornek verdi çölün ortasinda bi çadir var o cadiri iki tane kalin iple biyerlere baglayip cadiin durmasini sagliyoruz diye dusun dedi. Rahmimiz de hareketlerimizle saga sola yukari asagi hareket etmesin diye onu tutan baglar varmis icimizde...rahim esneyebilme ozelligindeyken baglarin oyle bi yapisi yokmus dolayisiyla rahim buyudukce o baglar rahimi tutmak icin daha cok gerilip kasiliyomus ve agri yapiyomus...sunu unutma ki kasik agrisi cok siddetli ve beraberinde kanamayi getirmesigi surece gebelikte bizim en iyi dostumuzdur dedi...
çok çok teşekkür ederim, bunu paylaşman çok iyi oldu. İki gündür benim de kasık ağrılarım var, çok şiddetli değil ama ayaktayken oluyo, oturunca geçiyo, başka bi problemim yok çok şükür ama yine de korkuyordum. İçim o kadar rahatladı ki bu yazıyı okuyunca sağolasın![]()
aynen bende ayniyim yaaa....böyle canim istiyor, sunuda yesem bunuda yesem diyip duruyorum....
yok esimi ezmiyorum....gittiyimizde kendim aliyorum, görünce canim istiyor, yoksa aklima gelmiyor bu aralar...calisiyorum sanirim ondan :)
Canim benim faydasi olduysa cok sevindim:) ayni bnm de ayakta durunca agri cok ,uzaninca geciyo...o agrilar bizim en iyi dostumuzmus sahip cikalim:)
Henuz cok imkansiz seylere asermedim ben canim:) ama limonlu dondurmayi hayatimda 3 kere yememisimdir toplamda...hic de sevmem ama gecen gun deli gbi canim limonlu dondurma istedi bide neden bilmiyorum ama cacik:)
yok bizim burda raporun üstünde yazmaz neyin oldugun...ve arayipta soramasin, özel bilgiler olarak geciyor burda...
belki patronumun özel adamlari varsa öyle ögrene bilir, ama bilmiyorum hersey beklerim patronumdan
yok kimse bilmiyordu benim bebis istedigimi...cünkü burda öyle birsey dedigin an, hemen sudlarlar seni. o yüzden gizli olmasi daha iyidi, kimselerede söyliyemedim cünkü söylesem patronumu taniyan cok var hemen kulagina gider, fesat insanlar cok var
yok nedeni yazmiyor canim burda, burda bilgiler özel....
patron tek rapor yazar ne zamandan ne zamana raporlusun diye, imza atar bitti....nedeni yazmaz.
Her randevun ayrı bir bilgilendirme toplantısı gibi canım,valla bravo doktoruna.Ve çok teşekkür ederiz bu bilgileri bizimle de paylaştığın için.
Bir yandan şanslıyım ki midem bulanmıyor diyorum ama bir yandan da hep bi sorun mu var endişesi yaşıyorum.Bir insan her sabah uyanınca ilk göğüslerini kontrol eder mi,eder, gün içerisinde belki 50 defa kontrol ediyorum,iş yerinde farkeden olsa,ne düşünür hakkımda :))
Dr sık randevu verse bu endişeleri daha az yaşayacağım ama ilk randevudan sonra 3 fahta ara vermek insanı hep meraka sürüklüyor...
Ağrı yaşasak dert, yaşamasak dert, bu kadınları anlamak zor cidden :)))
Hemen su mide bulantilariyla ilgili de bisey ekliyim canim...niye midem bulanmiyo diye sordum dr a demekki sen hem psikolojik hem de fizyolojik olarak gebelige hazirmissin dedi...cok bulantisi olan gebelerde vucut bebegi yabanci madde olarak algiliyomus bebek de kendini korumak icin yedigimiz besinleri flan tabiri caizse gerinitip mide bulantisi yaptiriyomus...mide bulantin olmadigi icin sanslisin amamilla mide bulantim olsun diyosan sana bi hap veriyim bulandirsin mideni diye dalga gecti benle:)
Benim görünce yada biri konuşurken fln cnm çekip fena Bi durum bu hamilelikBirisi bişey söylerse canım çekiyo, onun dışında kendiliğinden aklıma gelmiyor:) Sizin durup dururken mi canınız istiyo yoksa hatırlatılınca mı?
Walla beni 15 gunde bi cagiriyo o bile bana cok uzun sure gibi geliyo canim haklisiniz tabi o kadar beklemek istemiyo insan...ister istemez endiseleniyoruz ama boyle stresle de 9 ay nasil gecer ki Allaha emanet yavrularimiz:)
Gogus hassasiyeti bnde azaldi baya bugun yine baslamis nasil is anlamadim bnde surekli sıkıp duruyorum:)
Burda hepimizin endiseleri asagi yukari ayni tatlim bnm dr saolsun anlatmayi seviyo:) yani kasik agrim var normal mi dedigimde normal diyip bitirmiyo seebini anlatiyo bnde ogrendigim herseyi burda sizle paylasmaya calisicam...aslinda doktorumun internet sitesi de var ama belki isinize yarayacak bilgiler olabilir icinde..
Adi cuneytozcan.com olmasi gerekiyo bi ara bakarsin istersen
ah evde olsan bu tv adamı deli edip valla![]()
Her işyeri farklı tabi. O zaman söylememen daha iyi doğru diyosun.
Bizim raporlarda vajinismus bile yazılan oluyormuş. Kimseden gizli bişey yapamazsın yani![]()
Benim görünce yada biri konuşurken fln cnm çekip fena Bi durum bu hamilelik
Gercekten doktor cok onemli canim hamilelikte zaten yeterince hassasiz bide dr bizi rahatlatmazsa kafayi yiyebiliriz yani
Benim randevum da 15'inde.Ben de daha erken gitmemek için kendimi zor tutuyorum...
Bulantın varsa endişelenme canım, bende bulantı hiç olmadığı için korkuyorum.