2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim de canım şimdi çiğköfte istediiiii :))Tatlıses'in çiğköfteleri etsizmiş, ben de yedim 1-2 defa etsiz çiğköfte...

Sanırım akşam da yiyeceğim, canım çok istedii

Ay, kusura bakma. Neyse ki akşam yiyecekmişsin. İmkanın var. Rahatladım.:9:

Ay, kusura bakma. Neyse ki akşam yiyecekmişsin. İmkanın var. Rahatladım.:9:

Yok canım ne kusuru,olur mu öyle şey :)

Bence sen de rahat ol o kadar az çiğköfteden birşey olmaz bence de...Eğer canın bi daha isterse benim gibi etsiz olanından ye,tadı da çok güzel, reklam yapıyor gibi oldum ama cidden güzel.

Adamı pek sevmem ama çiğköftede üzerine yok :)

Bence sen de rahat ol o kadar az çiğköfteden birşey olmaz bence de...Eğer canın bi daha isterse benim gibi etsiz olanından ye,tadı da çok güzel, reklam yapıyor gibi oldum ama cidden güzel.

Burada öyle yapan yok canım. Bu da ev yapımıydı. :)

Agzim sulandiiii:(

Burada öyle yapan yok canım. Bu da ev yapımıydı. :)

Tamam daha fazla detay verme istersen canım :)))) Ev yapımı da süper olur :)))

Şimdi zararlı ya canım hep bu tarz şeyler istiyor. İsim saymak istemiyorum belki buradakilerin de canı çeker diye ama bir tane de faydalı bir şeyi canım istemedi...

Hep zarar,hep zarar :)))

Keşke şimdi soğuk bir günlük süt olsa da içsekkk...

Hadi bunu istesin bakalım canınız :)))):9:

Bak iste onu hic cekmiyo canim:)

Faydalı ya ondandır :))

Şimdi göbeğe ince uçlu bir iğne batırmak vardı, nasıl canım istedi :)))

İğnenin o girişi, ilacın göbeğimi yakışııı, eve gitsem de hemen iğne yapsam :)

Berkandamla, steteskop mu alacaksın yoksa?:9: Duyulur mu ki?

Suan 11. Haftadayım nisan ayında 5. Ayımıza gircez inşallah ozaman duyulur diye düşünüyorum belki şimdide duyuluyordur bilmiyorum ki araştırmak lazım

hıçkırdığını falan duyabılırsın canım bebeğin karnının içinde falan gezdiğini derinden

Nasıl hıçkırdığını :)) hıçkırıyormu içimizdeyken bak bunu hiç duymadım ve biz bunu şimdiden hissedebilirmiyiz?

Faydalı ya ondandır :))

Şimdi göbeğe ince uçlu bir iğne batırmak vardı, nasıl canım istedi :)))

İğnenin o girişi, ilacın göbeğimi yakışııı, eve gitsem de hemen iğne yapsam :)

Allah senii bildigi gibi yapsinnn cok guldurdun beni:)
Ben hayatimda sadece 1 kere kuru borulce salatasi yedim sabah gozumu actim esime gunaydin dedim aksam eve gelirken bana kuru borulce alirmisin dedim yaa cins cins seyler ister oldum:)

Berkandamla, steteskop mu alacaksın yoksa?:9: Duyulur mu ki?

Şimdi araştırdım 20. Haftadan itibaren duyulmaya başlanırmış yani benim son 8 haftam kaldı :)). Bu haftasında bitti sayarsak çünkü 12. Haftama girmeme sadece 1 günüm kaldı :))

Allah senii bildigi gibi yapsinnn cok guldurdun beni:)
Ben hayatimda sadece 1 kere kuru borulce salatasi yedim sabah gozumu actim esime gunaydin dedim aksam eve gelirken bana kuru borulce alirmisin dedim yaa cins cins seyler ister oldum:)

Börülce salatası mı :))) Eşin de demiştir 2. ayda bunu isterse 9. ayı düşünemiyorum :) hiç yemedim ama canım istedi portakallı ördek :)

Benim ilk istediğim şey hamur kızertması oldu, 4 yıllık evliyim,bir kere bile yapmadım kahvaltıda bunu. Ama nedense canım ilk hamur kızartması istedi :))

Börülce salatası mı :))) Eşin de demiştir 2. ayda bunu isterse 9. ayı düşünemiyorum :) hiç yemedim ama canım istedi portakallı ördek :)

Benim ilk istediğim şey hamur kızertması oldu, 4 yıllık evliyim,bir kere bile yapmadım kahvaltıda bunu. Ama nedense canım ilk hamur kızartması istedi :))

Ayy sormaa yaa 9 ay sıc..k diyo zaten:)
Acaba bende hamur mu kizartsam:)

Back
X