2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam daha fazla detay verme istersen canım :)))) Ev yapımı da süper olur :)))

Şimdi zararlı ya canım hep bu tarz şeyler istiyor. İsim saymak istemiyorum belki buradakilerin de canı çeker diye ama bir tane de faydalı bir şeyi canım istemedi...

Hep zarar,hep zarar :)))

Tamam, tamam.:9:

Şimdi araştırdım 20. Haftadan itibaren duyulmaya başlanırmış yani benim son 8 haftam kaldı :)). Bu haftasında bitti sayarsak çünkü 12. Haftama girmeme sadece 1 günüm kaldı :))

:16:Ne güzel, ama ben almam yaa. Piskopat olur çıkarım. Elimden düşmez.:9:

Yiyecek ismi söylemeyip, ekşi ekşi diye ipucu mu veriyorsun canımm :)))

Ben de çok acıktım, çok trafik var, yemek yemem kaçı bulacak bakalım :(

Hehehhe aynen canimm :) kolumu kaldiracak halim olsa ne eksiler yapicamm simdii ama cok useniyorumm:)
Eve gidince esin gelmis oluyosa hazirlar sofrayi sende hemne yumulursunnn:))

Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))

Hehehhe aynen canimm :) kolumu kaldiracak halim olsa ne eksiler yapicamm simdii ama cok useniyorumm:)
Eve gidince esin gelmis oluyosa hazirlar sofrayi sende hemne yumulursunnn:))

Hem de ne yumulmak :))))

Yaaa şimdi de ekli bişiler istedim, ömce çiğköfte sonra ekşi, Allahım sen bana yardım et :)

Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))

Ohh cok sukur gozunaydin canim:) artik 10 gun sonraki randevuyu gonul rahatligiyla bekleyebilirsin:))

Gözünaydın canım ohh şimdi rahatlamışssındır bide bebeğini gördün azıcıkta olsa hasret giderdiniz:) maşallah bebişe Rabbim nazarlardan saklasın onu

Off benim bu akşamları kendimi tutmamama huyum ne olacak bilmiyorum hiç. Her akşam 2 kişilik yemek yiyorum resmen. Ne acıdır ki bir tabak kesmiyor artık beni :(

Kardeşim kalp damar cerrahisi uzmanlığını kazandığına internetten 50 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam almıştım steteskop.
Hediye etmıştım canıma.bilmeden de olsa iyisini almışsın abla çok sağol demişti. Zaten hastanede kaybetmiş kendisininkini memnun olmuştu.neyse!
Daha komplike anlatmıştı ama, özetleyebileceğim haliyle bana dediği çift taraflı olanı kullanırız,daha hassas dinleriz kalbi, özellikle küçük çocukları demişti.madem konu gelmiş buraya yazayım dedim. İsteyen olursa onlardan alsın.

selam :3: kızlar naber?? $20246pizza8xh.gif

Kardeşim kalp damar cerrahisi uzmanlığını kazandığına internetten 50 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam almıştım steteskop.
Hediye etmıştım canıma.bilmeden de olsa iyisini almışsın abla çok sağol demişti. Zaten hastanede kaybetmiş kendisininkini memnun olmuştu.neyse!
Daha komplike anlatmıştı ama, özetleyebileceğim haliyle bana dediği çift taraflı olanı kullanırız,daha hassas dinleriz kalbi, özellikle küçük çocukları demişti.madem konu gelmiş buraya yazayım dedim. İsteyen olursa onlardan alsın.

Çok sağol canım bilgilendirme için. Çift taraflı olanı alacağız ozaman bizde. Bir tane kardiyolojiye özel steteskop görmüştüm ondan mı alsam acaba dedim o biraz pahalıydı çift taraflı olması yeterli herhalde steteskop için dmi?

kızlar merhaba hepımız ekım annesı olucaz ınsallah benım 8+1 bugun ama karnım sısmeye basladı ya eskıden ıcıme cekerdım dumduz olurdu artık fark var cıkıyor erken dıılmı acaba sızce sısenler varmı benım gbı?:49:

kızlar merhaba hepımız ekım annesı olucaz ınsallah benım 8+1 bugun ama karnım sısmeye basladı ya eskıden ıcıme cekerdım dumduz olurdu artık fark var cıkıyor erken dıılmı acaba sızce sısenler varmı benım gbı?:49:

ben 12. haftamdayım bende daha bişey yok,ama canım devamlı ekşi armut istiyo deli gibi onu yiyorum sizler neler aşeriyosunuz

Evet evet benimkide şişti. Oyuzden hamile kıyafetlerimi aldım ben iki hafta onceden. Çünkü hamile kıyafetleri mükemmel rahat ve bebişim içinde çok mutlu. Yeni geldin aramıza yada ben yeni farkediyorum hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Back
X