2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar ben bugün her zaman hissettigm kasık ağrılarını hissetmedim.
Ayrıca göğüslerimde de pek hassaslık hissetmiyorum.
Kontrolüm haftaya.
Kuruntu mu yapıyorum acaba?
Benle aynı hafta olu0 belirtileri azalan varmı?

Kontrolüm haftaya.

Ben 9+2 haftaligim cnm bende hic kasik agrisi olmadi ama ilk baslarda olup sonra gectgni soyleyenleri duydum gayet normal bence

Nasilsin hamilelik nasil gidiyo benim dunden beri basim donuyo ayakta duramiyorum hic geceleride bulantim oluyo sagimada hic yatamiyorum karnimda sisti acaba ikiz diyemi erkenden oluyo hersey yoksa erken deil zamanimi bunlarin

çok çabuk uykum gelyo, hemen yoruluyorum ama mide bulantım çok yok şükür,iştahm azaldı bi o kdr =/ dediğin gibi ikiz diye belki daha çok etkliodur seni..gerçi herkeste farklı olabiliyormş =))

Kontrolüm haftaya.

insan hep belirtileri takip ediyor, habire göğüs kontrolü karnım ağrıdı mı düşünceleri..ama çok düşünmemeye çalış cnm..bnm her zaman kasık ağrım olmuyor..hele kalp atışını duymaya gtmeden önceki hafta hiiiç ağrım olmamştı, korkmuştm ama allaha şükür duyduk pıtpıtları =)) yani malesef arada kuruntu yapıyorz hepmz =)

çok çabuk uykum gelyo, hemen yoruluyorum ama mide bulantım çok yok şükür,iştahm azaldı bi o kdr =/ dediğin gibi ikiz diye belki daha çok etkliodur seni..gerçi herkeste farklı olabiliyormş =))

Ben kahvalti ve meyveden baska hic bisey yiyemiyorum o yorulma ve uyku bendede var ama asil bulantilar uc aylikken oluyomus yani asil bulanti uc aylikenkiyse bunlar asil olan deilse ohoooo perisanim sukur allaha

Canim dun ve bugun folik asit icmedim bulantidan.bu dayanilcak gbi degil.olum gibi bir dk ara vermeden aci cekiyorum .ne zormus acaba herkesin bukadar siddetli mi

Canım benim bir arkadaşım 4. Ayda başlamıştı bulantı yüzünden folikasite. Doktoruna sor, kabul ederse sen de öyle yapabilirsin.

rutin gebelik testleri mi? evet canım yaptırdım. benim de temiz çıktı.

ben izin alamadım ama yarın gitmeyi düşünüyorum öğleden sonra. yarın olsun bakalım.
sen de güzelcene dinlen.. inşallah güzel haberlerle geliriz.

Oh oh maşallah:) ne güzel seni doktor çağırmış, benimki 10 gün sonra, nasıl sabredeceğim :(

Kızlarrr sanki daha iyiyim midem yine bulanıyor ama günde kaç kez kusuyordum şuan sabah akşama indi bugun 2 tl su içtim kusmadım henüz 10. Haftaya girmenin rahatlığı mı desem bilemedim benden böyle haberler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlarrr sanki daha iyiyim midem yine bulanıyor ama günde kaç kez kusuyordum şuan sabah akşama indi bugun 2 tl su içtim kusmadım henüz 10. Haftaya girmenin rahatlığı mı desem bilemedim benden böyle haberler

Daha iyi olcaksin tatlim insallah biraz daha sabir...

İnşallahhh canım sen nasılsın bitti inşallah leke olayı

Bitti canim da ben biseye dikkat ettim her hafta pazartesi gunu kalcadan igne oluyorum ya ben dusuk onleyici, hep o igneden sonra lekelenmem oldu simdi bu haftaki igneden sonra da dikkat edicem bakiyim gelicekk mi yine eger gelirse zaten muhtemelen 1-2 igne kalmis olcak cok sorun etmem demwkki yan etkisiymis der gecerim:))
Onun disinda Allaha sukur cok iyiyim tatlim uyujluyorum surekli:)
18 martta ki kontrolu bekliyorum:)

Hımmm bak o olabilir tatlım senin şansın çok iyi bir doktorunun olması
Rabbim bebişini korusun
Leke de olmasın inşallah bi daha benim de 22 mart bende iple çekiyorum
Ben ikili üçlü test falan yaptırmıcam sen ne yapıcaksın

Rabbim bebişini korusun

Yaptirsam da yaptirmasam da kararim ayni olcak aldiramam bebeimi tatlim o yuzden doktorla gorustukten sonra cok gerekli bisey diilse yaptirmak istemiyorum:)

Yaptirsam da yaptirmasam da kararim ayni olcak aldiramam bebeimi tatlim o yuzden doktorla gorustukten sonra cok gerekli bisey diilse yaptirmak istemiyorum:)

Bir arkadaşla görüştük zaten paragöz olmayan bir doktor ensesini ölçer bi terslik görmezse yapalım demez dedi çoğu yanlış çıkıyormuş sonuçların ondan bende yaptırmıcam dedim 🍼🍼🍼👭👭

Rabbim bebişini korusun

Kizlar bu testler bence gerekli cunki ona gore onlem aliniyor belki dogumdan sonra tedavi gerektiren bir durum oluyor benim ablamda risk cikmisti dogum sezeryan olacak ve dogumdann hemen sonra bebegin ameliyat olmasi gerekli demislerdi ama cok sukur ayrintili ultrasonda sorun cikmadi gercektn tedavi yolu varsa test gerekli

Back
X