Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız![]()
günaydınnn cnmm..maşallah size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız![]()
günaydınnn cnmm..maşallah sizecinsiyet için ne zaman gidiceksin umarım ilk gittiğinde öğrenirsin merakta bırakmaz seni miniğinn :) benim dün kontrolum vardı..dr muayeneye alırken ' gel bakalım senin delikanlı ne yapıyor , diyince şok oldum:)) delikanlı mı dedim
gülümsedi muayene ederken sordum şuan çok erken deilmi belli oluyomu falan dedim eşim ewet belli oluyo ben görüyorum erkek diyince doktorda gülümsedi ve sesini çıkarmadı 10 gün sonra gel söylicem söz dedi
oğlum mu olacak yaniiiiii şimdiii
![]()
doktorda 61.8 çıkmıştım, evde de o günün sabahı 60.8 çıkmıştım( hayatımın en yüksek kilosuna çıktım
(((
Ilk öğrenen sensin aramızda :)) evet oyle gözüküyor sanırım yakışıklımı olacak senin ya değişebilşyor çoğu zaman kesin iki hafta sonra falan söylüyorlar 14. Haftada falan kesinleşiyor yani ama bence baya emin söylemiş erkek geliyorrrr :))
Benim cuma gunü randevum bakalım inşallah belli olur :) bu arada ne istiyordun bakıyım sen yada ne tahmin ediyordun
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım allahda biliyo içimden hep erkek geçiyordu ama hep dillendirirken önce sağlıklı imanlı hayırlı bi ewlat olsun derim...erkek hissettik biz eşimle ilk hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri..biz 3 kız kardeşiz annemde babamda çok istemiş bi erkek ewlatları olsun kardeşler olarak bizde isterdik hep erkek.. erkek hasreti var yani bizdebu yüzden ilk erkek nasip etsin rabbim diye dua ediyorum hep
bakalım kesin sonucu dediğn gibi 10 gün sonra söylicek rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin..hepimizin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Bende erkek hissediyorum bakalım ama kız olsun istiyorum ama abi de ayrı oluyor aslında bilmiyorum artık hayırlı evlat annesine babasına saygılı davranan bir evlat istiyorum sanırım. Senin adına çok sevindim o halde :) bizde de herkes kız istiyor ama erkek hissediyor :) ayy çok heyecanlandım senin adına. Ee isim konusuna da başlayın şimdiden. Bence dönmeyecek erkek olacak doktorun cok emin geldi çünkü bana yakışıklı saygılı bir evlat geliyor sana :)
Günaydın annişler biraz geç oldu ama :26: ankarada hava çok kapalı yağmurlu ancak kendimize gelebildik![]()
Nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır minişleriniz iyidir?çok gelip yazamıyorum bu aralar benim bulantılar tavan yaptı da bugün az daha iyiyiz çok şükür
![]()
ağzından ball damlıyor balllll :)))) inşallah canım seninde güzelmi güzel süslü püslü bi kızın olsun inşallahhdamlacım isim konusuna gelince ben ayaz diye düşünüyodum hep ama sonra oğluşumda ismi gibi soğuk falan olur diye wazgeçtim
şuan aklıma hiç bişey gelmiyo senin bana bu konuda yardımcı olacağına eminimmmmmmm
![]()
Bizde bir kaç gündür ayaz üzerinde duruyorduk :)) ama sonra senin dediğin gibi vazgeçtik tuğser ismi var şimdi aklımızda olan anlamı da güzelmiş baştacı demek. Aslında büsürü erkek ismi var elimde hiç duyulmamış yada az duyulmuş ama isimlerin arasında kaybolduk sanırım ne zormuş isim seçmek ya :) amin canım benim ya ama artık erkekte olabilir abi olur işte kücük kız kardeşine :)
evet abi güzel birşeydir paylaşımcı olmayı başarabildikleri sürece hep çok özenmişimdir abisi ile gezip tozan kızlara :)) inşallah evlatlarımız yaşar bu güzel duyguyu..ozaman ben seni bekliyorum seninde cinsiyet belli olur ve erkek olursa beraber başlarız detaylı araştırmalarımıza hem benimde kesinleşmişş olur bulduğumuz isimleri paylaşırız birbirimizle..ben biraz bişeyler yiyeyim canım öpüyorum seni ve miniği![]()
Gunaydin aylacim hayirli olsun bulantilarin benimde oluyo son gunlerde hele acikinca ama siksik ve azaz yersem baya rahatim yumurta yiyemedigim icin uzuluyorum degil kokusu adini anmam bile beni fena yapiyo yemek kokularina pek tahammul edemiyorum hic istahim yok zorla yemeye calisiyorum sen doktora hangi gun gidecektin benim kontrol 15martta cok heyecanliyim insallah hersey yolunda gider sende insallah bebisinin pit pitlarini duyar ve rahatlarsin
kızlar ya bende bazen 4-5 günde bir falan özellikle akşamları değişik bi bel ağrısı oluyor adette olan ağrı gibi sizde de oluyor mu normal mi? korkutuyor bazen beni :18: doktorumada sormadım hiç ama biraz dinlenice geçiyor çok uzun sürmüyor klasik bel ağrısı değil o yüzden endişeleniyorum biraz:26:
Adet gününde misin canım?
yok canım haftaya o günlere denk gelicek
adet günümde benimde öyle oluyorda. Ama normal canım yani benimde oluyor oyle seyler arada ama hiç bel ağrım olmadı şimdiye kadar
hmm anladım canım sağol inşaAllah normaldir birde bende bel fıtığı var o da etkiliyordur belki :26: şu 4. aya girene kadar hep vesvese devam edicek heralde herşeyden nem kapıyorum korkuyorum bişey olacak diye![]()
Zaman su gibi geçip gidiyor canım emin ol senin kasık ağrın mı var? Yada benim yalnış anladım
İşte bende de fıtık olmasına rağmen hiç ağrım olmadı ben de kendime şaşırıyorum neden acaba bel ağrım olmuyor diye :) ama geçmiyor canım rahatlayamıyorsun bak ben. 12. Haftama girdim hala acaba birsey oldumu acaba yaşıyormu siye sürekli tereddüt ediyorum. Sarım hareketlerini duymaya başladığımızda rahatlayacağız