Herkese günaydın iyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle. Biz bugun 12. Haftamıza girmiş bulunmaktayız ve bu yüzden çok heyecanlıyız![]()
rabbim meleğini korusun sağlıkla al kucağına canım bizde 10. haftanın içine girdik
günaydın hamişler ve bebişler..
yüzümüz ekşi halimiz yorgun belki ama inşallah geçecek bunlar..
Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.. Allah bize Bebişimizi sağlıkla kucağımıza versin bize kadınlığın anneliğin tadını yaşatsın..
gelir canım hayırlısıyla gelsin..
sabah işe geliyorum. bulantı şiddetlendi. sevindim..:)) biraz hafifledi.. bebişimle konuşmaya şarkı söylemeye başladım. hatta yoldaki yönlendirme tabelalarını bile yüksek sesle melodiyle söyledim. geçti.. :))
ayy ne hale düşürdü bebişim beni..
tamam da canım ablana da risk çıkmış ama sonra bir şey kalmamış.o zaman ne faydası var ki.. yanlış anlamayın düşünme anlamında soruyorum. gerekiyorsa elbette yaptıracağız. o zaman senin dediğin kutsalaşk ın aşağıda yazdığını ispatlıyor.
sadece kan veriyorsak tamam ama başka işlemlerde yapılıyorsa bu testlerde açıkçası ben bir kere daha düşünürüm. Ancak dediğin gibi dr un önemi var. en iyisi dr la bu konuyu konuşuyum. ona göre daha artık ne derse.. dediğin gibi ultrasonda bazı şeyler biliniyorsa gerek de görmüyorsa yaptırmak da gerekmez.. yani dr istemezse..
ilahi canım valla acayip şekillere giriyoruz
ben Sabah beri 2 defa kustum ama kendimi dirençli hissediyorum midem halen bulanıyor
kontrolüme daha 15 gün var ya zaman hızlı geçsin bebeğimi görmek istiyorum
kızlar bende de kasık ağrısı arada batma şeklinde devam ediyor sarı akıntım yok gibi ama vaginal akıntı tam gaz devam şeffaf şekilde
kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada arkadaşlar